29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj já jsem tady mívala stejný problém a vím jak moc to človíčka trápí, ale přestalo to samo, možná že jsem začala používat HA, fak nevím, ale moje ségra má problém stejný a včera jsem prohledávala na www.doktorka.cz diskuzi a je tam psáno něco o přípravku Driclor, ALE taky je tam o případné rakovině s tímto produktem, proto bych Ti doporučovala deodorant s šalvějem, který je přírodní a pití šalvějového čaje. Deodorant jsem na www.lekarna.cz našla Weleda šalvějový deodorant cca 300Kč 200ml, nebo ještě Excipial Deoforte 50g za cca 140Kč. Zkusím sestřičce koupit ten od Weledy, možná to chce trochu delší používání třeba toho šalvěje i vnitřně, protože ten stahuje póry a tím pádem zamezuje pocení, sama opravdu zkušenosti nemám, jak říkám teď jsem celkem v pohodě, ale vysadila jsem HA, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá. Tak mnoho štěstí a napiš mi pak jestli to aspoň trochu zabralo.
Není tady
Šance napsal(a):
Hodně se potím...ikdyž nemám nadváhu...nejvíc mě trápí pocení v podpaží...dělají se mi tam mokrá kola..je to nepříjemné...ruce se mi také potí...dost často....nohy také...na podpaží používám deodorant..Rexona...ale nezabírá....na nohy sprej do bot..ten zabírá...poraďte prosím co s tím pocením....
ahoj,
já se taky hodně potím a používám rexonu, takže se divím, že nezabírá - mám tu novou variantu Active reserve citrus a ta je fakt podstatně vylepšená. používám stick - spray mi tolik nefungoval. tak to zkus kdyžtak vyměnit. jinak jsem před tím vyzkoušela vícero antiperspirantů (to je rozdíl oproti deodorantu - ten jen voní když se spotíž, zatímco antiperspirant zabraňuje tomu samotnému pocení) a rexona zatím funguje nejlíp.
Není tady
Ahojky, mam ten samy problem......mam 50kg,takze se nemam z ceho potit a stejne se moc potim.Zajimavy je, ze jen v popazi, pokud jsem nervozni, tak se mi poti cely telo.Hruza je to, ze si nemuzu vzit tricka na kterych je to videt, protoze je mam nekdy mokry od podpazi az do pulky hrudniku. A nemusi byt ani vedro.Je fakt, ze vypiju za den hodne vody a caju, takze to je takovy ten vodovy bezzapachovy pot.Moc me to otravuje, takze bych potrebovala taky dobrou radu jak to umirnit do normalu.Antiperspiranty u me vubec nezabiraji, nastrikam se a za pet minut jsem mokra.Je to neprijemny, kdyz zvednete ruku a prvni, co kazdyho prasti, jsou mokra kola.Cajiky zkusim taky, jeste nejaky jiny rady???Ja si prave rikala, jesli to od ty HA nemuze byt.
Upravil(a) sandonorica (5. 10. 2006 13:58)
Není tady
Můj kolega se děsně potil v podpaží a na rukou. Nic nepomáhalo, chodil dlouhodobě k lékaři. Nakonec šel na operaci, kdy mu přerušili nervové vedení k potním žlázám v podpaží a na dlaních. Slyšela jsem o takovém řešení poprvé v životě. Kolega si to nemůže vynachválit.
Sama bych takovou operaci využila na nohy, což je moje " potná oblast". Co já si s tím užiji! Večer přijdu a mám boty úplně mokré. Tudíž i rychle nové boty zdeformuji z původního tvaru a o pachu ani nemluvím. V letních botech zase kloužu po potu. Když je hodně horko tak se mi potí i nárty a je to vidět!
Není tady
Tak jsem si koupila ten Antipot a uvidime, jestli se to alespon zmirni Musi se to pit tolikrat jak je to napsani na tom baleni???
Není tady
Proti pocení v podpaží už několik let používám Driclor a fakt funguje. Nanáší se na noc trošku štípe, ale dá se to vydržet. První týden jsem ho používala jen občas a pak už třeba jen jednou v týdnu. V tomto období se mažu tak jednou dvakrát za měsíc. A opravdu se nepotím, jen na pocení dlaní jsem ještě na nic nepřišla.
Není tady
Renča1 napsal(a):
Proti pocení v podpaží už několik let používám Driclor a fakt funguje. Nanáší se na noc trošku štípe, ale dá se to vydržet. První týden jsem ho používala jen občas a pak už třeba jen jednou v týdnu. V tomto období se mažu tak jednou dvakrát za měsíc. A opravdu se nepotím, jen na pocení dlaní jsem ještě na nic nepřišla.
Co to je ten Driclor??
Není tady
Driclor je antiperspirant - taková ta kulička. Kupuje se v lékárně. Taky ho používám. Normální antiperspirenty mi nepomáhaly. Používám ho jednou za týden a taky se nepotím (nemusím ani užívat nic jiného). Když ho nanesu, tak štípe, ale jak psala Renča - dán se to vydržet. Když jsem ho ale zkoušela nanášet víc dní po sobě, tak to nešlo, musela jsem ho smýt jak to štípalo.
Není tady
Judyna napsal(a):
Driclor je antiperspirant - taková ta kulička. Kupuje se v lékárně. Taky ho používám. Normální antiperspirenty mi nepomáhaly. Používám ho jednou za týden a taky se nepotím (nemusím ani užívat nic jiného). Když ho nanesu, tak štípe, ale jak psala Renča - dán se to vydržet. Když jsem ho ale zkoušela nanášet víc dní po sobě, tak to nešlo, musela jsem ho smýt jak to štípalo.
A kolikpak stoji.....i kdyz, pokud se fakt nebudu potit, tak si ho urcite koupim
Není tady
Já si to moc nepamatuju, koupila jsem ho totiž na jaře a ještě pořád ho mám. Ale myslím, že to bylo tak necelých 200Kč. Je to taková maliná lahvička, ale jak jsem psala - od jara ho ještě nemám vypotřebovaný. Nanášet na umytou, ale perfekteně suchou pokožku a ne čerstvě oholenou, radši tak druhý den po oholení. Ráno smýt a já pak ještě používám gel, co mi zbyl po létě (je to gel po opalování na zklidnění pokožky od Avonu), protože když nic nepoužiju, tak mě pokožka svědí. Hodně štěstí a ať Ti to pomůže.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já si to moc nepamatuju, koupila jsem ho totiž na jaře a ještě pořád ho mám. Ale myslím, že to bylo tak necelých 200Kč. Je to taková maliná lahvička, ale jak jsem psala - od jara ho ještě nemám vypotřebovaný. Nanášet na umytou, ale perfekteně suchou pokožku a ne čerstvě oholenou, radši tak druhý den po oholení. Ráno smýt a já pak ještě používám gel, co mi zbyl po létě (je to gel po opalování na zklidnění pokožky od Avonu), protože když nic nepoužiju, tak mě pokožka svědí. Hodně štěstí a ať Ti to pomůže.
A muzou se k tomu pres den pouzivat normalni antiperspiranty???Myslim treba sprej.
Není tady
Prý ano, ale možná to ani nebudeš potřebovat.
Není tady
Judyna napsal(a):
Prý ano, ale možná to ani nebudeš potřebovat.
Moc jsem tomu neverila, ale uz po jednom pouziti jsem se druhy den nepotila .Ono to fakt funguje.Akorat by me zajimalo, jestli to neni nejak skodlivy, protoze to je myslim chlorid hlinity......Ale pocit, bez mokrych kol na trickach je uuuuuzasnej
Není tady
On ten chlorid je ve všech antiperspirantech, aspoň co jsem se dívala. A ty se jinak používají denně. Kdežto Driclor používám jednou za týden, deset dnů. A taky si říkám, že když to prodávají jen v lékárně, tak snad je to v pořádku. Já ho používám už půl roku a je to moc fajn, i když žekla bych, že v počátcích účinkoval nejvíc. On se má správně používat více dní po sobě, ale to já bohužel nevydržím.
Není tady
Judyna napsal(a):
On ten chlorid je ve všech antiperspirantech, aspoň co jsem se dívala. A ty se jinak používají denně. Kdežto Driclor používám jednou za týden, deset dnů. A taky si říkám, že když to prodávají jen v lékárně, tak snad je to v pořádku. Já ho používám už půl roku a je to moc fajn, i když žekla bych, že v počátcích účinkoval nejvíc. On se má správně používat více dní po sobě, ale to já bohužel nevydržím.
To je fakt, ze vsechno co brani poceni obsahuje aluminium.Ale je to super vec a uzasnej pocit, ze se nemusim bat dat v bavlnenym tricku ruce od sebe, aby vsichni nevideli ty kola.Davam si to taky jednou tydne a staci to.
Není tady