6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte někdo zkušenosti s červenými mateřskými známénky a pihamy? Jaký je rozdíl v nebezpečnosti mezi klasickými černými a pak červenými znaménky? Děkuju
Není tady
Pailo, jestli ještě pořád hledáš odpověď, tak vydrž 14 dní, jdu na kožní, tak se Ti na to zeptám, můj přítel je má taky. Ale osobně si myslím, že je to jen v pigmentu (aspoň doufám)
Není tady
Tak paní doktorka mi vysvětlila, že červená znaménka jsou jen prasklé žilky, vlité do "puchýřku" neznamená to žádný problém, je to typické pro vyšší věk a světlý fototyp pleti. Čím vyšší věk, tím více znamének.
Není tady
No, já bych to nepodceňovala a zašla si tam sama, jistota je jistota, podívají se a řeknou !!!
Není tady
Ta červená se s věkem množí... no hrůza děs!
Není tady