21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, můj syn měl molusky kdy mu bylo 18 měsíců a navíc je měl mezi hýděmi, kde údajně není moná jiná léčba ne sekrábáním. Objednali ho do nemocnice na dětskou chirurgii, kde měl tento zákrok podstoupit pod narkózou. Kdy jsem četla o zkuenosti těch co toto se svými dětmi podstoupili, rozhodla jsem se, e zkusím cokoliv, abych svého syna před tímto uchránila u jen proto, e mě v nemocnici upozornili, e se s největí pravděpodobností objeví znovu. Nejdřív jsem zkouela homeopatika Thuia occidentalis, Dulcamara i dalí. Pak, kdy se mu objevila jedna i na zádech, jsem vdy po vykoupání nejdřív jednu, pak i několik najednou sekrábla nehtem nebo je jen rozkrábla dokud se neobjevila krev (stačilo opravdu jen malinko a syn skoro nic necítil, nemusela jsem je ani propichovat jehlou, jak se často radí) a pak jsem je polila desinfekcí betadin a někdy TeaTree olejem (někdy obojím). Bohuel v oblasti mezi hýděmi byly takto oetřené molusky někdy jakoby mokvající jak zde není dostatečný přístup vzduchu a pak jsem si vzpoměla na radu mé babičky co pouít na odstranění bradavic(jsou také virového původu) a zkusila jsem obyčejnou bílou kolní křídu. Nakrábala jsem jí dostatečné mnoství a na molusky po rozkrábnutí a oetření desinfekcí jsem nasypala dostatečné mnoství křídy a dala jsem synovi přes to normálně plenu. Kdy jsem ho la ráno přebalit, příjemně mě překvapilo, e molusky začínají zasychat a druhý den některé ji mizeli. Za dva týdny byly pryč vechny, ty mení jsem nemusela ani rozkrábnout. Jen to chce trpělivost a nebát se je nehty roztrhnout jednu měl syn opravdu velikou a té jsem se bála , ale nakonec jsem to udělala i u ní a zmizela. U je to víc ne půl roku a zatím se ádná neobjevila.
Není tady
Já doporučuji krém MOLUSAN, íleně smrdí po česneku, ale opravdu pomáhá. Celý rok trápily mou dceru molusky a nyní během 14 dní jsou pryč. Sleduji jestli se znovu neobjeví, zatím nic.......ale jsme ne fázi sledování.........
Není tady
Ahoj, s moluskami jsme válčili několik týdnů také - nám pomohl InfectoDell - radu, kde a jak ho sehnat jsme nali tady: http://www.erada.cz/?p=552 . Můete ale zkusit i jiné přípravky, píí tam o nich taky i o tom, jak jsou úspěné a jaké jsou vlastně monosti a proč. Tak vám drím palce!
Není tady