Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 8. 2013 0:39

kGabriela
♥------

Re: MOLUSKY

Dobrý den, můj syn měl molusky když mu bylo 18 měsíců a navíc je měl mezi hýžděmi, kde údajně není možná jiná léčba než seškrábáním. Objednali ho do nemocnice na dětskou chirurgii, kde měl tento zákrok podstoupit pod narkózou. Když jsem četla o zkušenosti těch co toto se svými dětmi podstoupili, rozhodla jsem se, že zkusím cokoliv, abych svého syna před tímto uchránila už jen proto, že mě v nemocnici upozornili, že se s největší pravděpodobností objeví znovu. Nejdřív jsem zkoušela homeopatika Thuia occidentalis, Dulcamara i další. Pak, když se mu objevila jedna i na zádech, jsem vždy po vykoupání nejdřív jednu, pak i několik najednou seškrábla nehtem nebo je jen rozškrábla dokud se neobjevila krev (stačilo opravdu jen malinko a syn skoro nic necítil, nemusela jsem je ani propichovat jehlou, jak se často radí) a pak jsem je polila desinfekcí betadin a někdy TeaTree olejem (někdy obojím). Bohužel v oblasti mezi hýžděmi byly takto ošetřené molusky někdy jakoby mokvající jak zde není dostatečný přístup vzduchu a pak jsem si vzpoměla na radu mé babičky co použít na odstranění bradavic(jsou také virového původu) a zkusila jsem obyčejnou bílou školní křídu. Naškrábala jsem jí dostatečné množství a na molusky po rozškrábnutí a ošetření desinfekcí jsem nasypala dostatečné množství křídy a dala jsem synovi přes to normálně plenu. Když jsem ho šla ráno přebalit, příjemně mě překvapilo, že molusky začínají zasychat a druhý den některé již mizeli. Za dva týdny byly pryč všechny, ty menší jsem nemusela ani rozškrábnout. Jen to chce trpělivost a nebát se je nehty roztrhnout jednu měl syn opravdu velikou a té jsem se bála , ale nakonec jsem to udělala i u ní a zmizela. Už je to víc než půl roku a zatím se žádná neobjevila.

Není tady

#27 17. 3. 2014 21:05

DanniDM
♥------

Já doporučuji krém MOLUSAN, šíleně smrdí po česneku, ale opravdu pomáhá. Celý rok trápily mou dceru molusky a nyní během 14 dní jsou pryč. Sleduji jestli se znovu neobjeví, zatím nic.......ale jsme ne fázi sledování.........smile

Není tady

#28 30. 8. 2014 22:32

1983Lenka
♥------

Ahoj, s moluskami jsme válčili několik týdnů také - nám pomohl InfectoDell - radu, kde a jak ho sehnat jsme našli tady: http://www.erada.cz/?p=552 . Můžete ale zkusit i jiné přípravky, píší tam o nich taky i o tom, jak jsou úspěšné a jaké jsou vlastně možnosti a proč. Tak vám držím palce!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí