6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty brdo rizek? tak to ja jsem asi moc opatrna, porad stridam nejake zeleniny s kuretem nebo krutou, vubec nevim co dat dal, kdy muzu nejake veprove ci hovezi, doktorka rikala nejake omacky, ale copak vim jak na to?:-) tak kdyby jste mely nahodou nektera nejaky tip krom zeleniny s masem a taky krom rizku, tak bych byla vdecna. pry mam udelat zasmazenou omacku ale s nejakou specialni moukou, tak nevim co tim doktor myslela:-)
Není tady
Makčo,hovězí u určitě můe.To dáváme na střídačku s kuřetem,krůtou a králíkem.Točím k tomu zeleninu,rýi a u jsem se naučila i ty polivčičky.Prostě podle vaí rady víc vody. Ze začátku papal vechno co jsem mu nandala na ličku a teď se pořád sápe po prsu.Pomalu nestačím zapínat podprdu. Měla bych pomalu odstavit v poledne,ale Matouek je jiného názoru. Take se napapá,půlka mu zbyde a dorazí se prsem.
Není tady
Hahahahahahahahahahaha nejsou oni snad narození 1.3.? Asi se sestěhujem a budem na ně dvě.
Není tady
Není tady
makca: tak to me taky zajima zasmazena omacka, taky bych rada udelala a nevim jakou a jak... diky.
Není tady
Holky, tedy moc se tu ty recepty neresi:( skoda.... nemam inspiraci co porad delat
Není tady
Ahoj holky,
nejdříve bych Vám chtěla popřát hodně těstí a úspěchů do nového roku.
Měla bych na vas takový dotaz ohledně nejmladí dcery.Kdy tak pročítám,jak vám ty dětičky pěkně začínají batit příkrmy.
Já nevím čím to,ale malá cokoliv zbatí,tak to prostě vyhodí...bude ji 8 měsíců a jeliko má u málo mlíka(kojím),tak máme přikrmovat u asi tak měsíc.
Ale co s ní,kdy to prostě asi zřejmě nestráví ?
Není tady
Kdy mám monost e nemusím vařit, ráda vyuívám slueb nepovolená reklama Je to fakt supr sluba. Konečně někdo začel rozváet i normální jídlo ne jenom pizzu. Je tam iroký výběr jídel take věřím e kadý si tady najde to své. Moje zkuenost byla velice příjemná..Jídlo přivezli zcela ZDARMA do hodiny od objednávky, bylo fakt dobrý, teplý a za přijatelnou cenu. Musela jsem to sem napsat, měli by ste to zkusit. Vem doporučuju ! pa
Upravil(a) AndreaP. (20. 3. 2013 19:45)
Není tady