27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Čučím jak z jara.Tady bude těhulí.Tak drím palce.Co Mikoo jdem do toho
Není tady
já to doma nadhodila a koukalo se na mě jak na blbečka
Je fakt, e 35 metrů čtverečných není pro moc velkou rodinu
Není tady
Vy neznáte palandy?
No dobře,tak se nastěhujem k Romče do hradu,já to pořád někde vnucuju a oni nás tam snad nechtěj nebo co?????
Není tady
Vsak ja jsem vam slibila, ze muzete kdykoliv kdokoliv dorazit. Ale prosim nejdriv tak v listopadu, bo teprve pak mi zkompletuji kuchyn... :-))
Není tady
jako abys mohla neco poradneho nachystat, jo? no vsak my by jsme si vzaly svacu:-)))
Není tady
Není tady
tina napsal(a):
sváču - jako Mishinu Verunku? to by lo
No jistě bez Mishi s Verunkou nikam nejezdíme.A jetě vezmem i Mikuu s Michalkou.Ty sice nejsou od jídla,ale zase by jsme je serali.
Není tady
Není tady
tina napsal(a):
sváču - jako Mishinu Verunku? to by lo
Není tady
No ted mate plno reci, ale az dojde na vlastni akci, tak z Prahy urco nikdo nedorazi. A ze Studny uz vubec ne.
Vzdyt ja ani nejsem schopna dorazit na srazik s Tinou v Brne, ze jo? :-)
Není tady
nahodou, my s Kamcou ze severu dorazime, na tuty, hod termin a je to najisto:-)
Není tady
neboj neboj, v listopadu muj chlap jeste nebude vedet co se to na neho chysta:-)) a pokud to pujde jak s agatou, tak otehotnim az v dalsim roce:-)
Není tady
Jojo, "U IDU"
Makči, aby ses nedivila jak to půjde rychle a o to víc tvůj chlopek
Není tady
Romana napsal(a):
No ted mate plno reci, ale az dojde na vlastni akci, tak z Prahy urco nikdo nedorazi. A ze Studny uz vubec ne.
Vzdyt ja ani nejsem schopna dorazit na srazik s Tinou v Brne, ze jo? :-)
no, to nejse, furt na mě zapomíná
Není tady
Tak já se jdu poučit o příkrmech, neb nás to brzo čeká a tady se zatím domlouvá velká babinet párty a krom Matouka, jestli dobře vidím, tam budou jenom enský....vidí to Lukái ?
Upravil(a) Tynas (28. 9. 2006 10:32)
Není tady
Já určitě přijedu.Kdy nám do toho nevleze doktorka nebo rýmička.A jasně,e by se mi líbilo jet hromadně co říká Misho nebo Mikoo nebo obě????????Sice nevím jak se narvem do oktávky,ale snad seenem jetě nějaké auto.
Není tady
Dobrých lidí se vejde
kdytak někdo na střechu a do kufru
Není tady
Ahojky, prosím jsem tu nová a moc se tu nevyznám
Můete mi pomoci ? Mám 8 měsíčního chlapečka. Poraďte mi co mu uvařit k papání
Stále máme jenom mrkvičku a takové věci, ale jám mám pocit, e by klidně mohl i něco víc
Díky. Helena
Není tady
Nám bylo teď 9měsíců ale u papáme vechno a v pohodě, není teda kojená jen 7týdnů a příkrmy jedem od uk 4m, teď smlsne vechno, je to ná veravec..Hodně ji dávám i to co máme my, nekořením to a omáčky slupne jedna dvě, vařím i polívky..Měla u i řízek, bez strouhanky ale slupla celej
Není tady
Teda Klaris, a není řízek na tak malé dítě trochu mastnej? Jsou tam přepálené tuky... Já bych se bála.
Není tady
Já v 6-ti měsících prý jedla gulá a iju a jaká jsem pěkná
Není tady