6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Misha napsal(a):
to máme svátek
A joooo
Není tady
Taky koukam...mam tady cesky kalendar. Ale ty my priletime az nekdy kolem 17 h. Ale tak na vas tedy budu myslet.
Jito, doufam, ze zrovna budete "organizovat" nejaky ten srazek.
Není tady
Lei a jak dlouho tu budes? A ty priletis do Prahy? Ja uz nevim kde jsi rikala, ze bydlis...respektive kde tu mas rodinu:-///
Není tady
Tak teda jdeme obedvat.
To je hrozny, vzdycky mam do obeda uklizeno (zmaknu to kdyz Pavlinka dopoledne spi), dneska nic...je tu bordel jako v tanku, nejak jsem tu zkejsla!
Budu se do toho muset pustit az zase usne odpoledne. No, nechce se mi.
Tak holky dobrou.
Není tady
Jeste rychle...
Budu v CR jen 14 dni, ale doufam, ze se sejdem?
Mam byt v Usti nad Labem, a tam i budu, protoze nasi bydli kazdy jinde, tak abych to mela vsude blizko. Ale do Prahy je to autem kousek a jsem tak asi za hodku. Takze neni problem.
Jo a letim do Prahy, samozrejme s jednim prestupem ve Frankfurtu.
Není tady
Tak teda dobrou NOC! ...Jdeme obedvat.
Není tady
No to neco musime spachat!!! Tesim se
Není tady
Miškoo, super fotečka.... Naše Mišce taky vypadaly skoro všechny vlásky.... Asi ji brzy pořídíme paruku
Není tady
Žando Míša ani žádný neměla
Kdy ty s námi vyrazíš na srazík Babinetu?
Ostrava je kousek
Upravil(a) Miškaa (25. 9. 2006 21:14)
Není tady
No a to si představ, že naše Míša jich měla při narození dost a skoro černé, no a teď je holohlavec a já už se těším, kdy jí začnu dávat sponečky.... doufejme, že se dočkáme
No s tím srazíkem nevím......... že by někde poblíž Ostravy???
Není tady
Holohlavý miminka jsou prostě miminka:o)Jak mají hodně vlásků, tak vypadají starší.
Je to škoda, že jsme takhle rozšoupaný po celý republice...chjo, me to tak štve
Není tady
makca napsal(a):
Misko tak ted jsi me pobavila:-))))
jinak jogurty taky davame a mala ma jeste rada spenat s bramborem a vajickem
jo a my porad zadny zub:-(
Makči my už máme 3 zuby!!!!! Věř tomu, že pak to půjde jako houby po dešti, první v 9,5měsících a pak každý týden jeden. My měli prostě plodné září na zuby
Není tady
kamci tak to se mame na co tesit:-)
Miksko varim porad v kojenecke, protoze tady mame vodu ze studny a kdysi jsem nechavala delat rozbor, vysel dobre, ale clovek nikdy nevi
a spenat mam koupeny od bonduelle mrazeny cely, ale mame i ze zahradky, povari se to a pak rozmixuje, fakt to male smakuje
Není tady
Kdo je snažilkaaa? Makca? Jdu to prozkoumat
Není tady
A joooo, já jsem stoupa, vůbec jsem si ho nevšimla...no to koukám teda. Makci ty jsi ďáblik :-) Držim palce .
Není tady
nojo, ja spis udelala jen metrik at vidim jak ten cyklus jde, se snazenim to nebude takova hruza, kdyz se zadari tak se zadari:-)) bych to mohla oznamit doma, ze?:-)))))
Není tady
Romi, rikala jsi rijen, ne? no a to je pristi tyden, neni na co cekat:-))) tak rychle do toho!:-)
Není tady
bych to mohla oznámit prej...
u nás to bylo tak, že nám jeden měsíc praskl kondom a nic z toho nebylo a miláčkovi to bylo tak líto, že jsme s tím příští měsíc začali - i když jsme původně chtěli ještě o dva později
Není tady
Makco, no jo, muj muz ma 1. rijna narozky, tak ze by?.... Ale tady v tom panelu, to je desny, navic mame vsude krabice a ja potrebuju mit pro kultivaci poradne podminky... :-)) Kdybyste videly jak jsme tvorily Barbuli, tak.... :-))))))))))
Není tady
nojo na druhou stranu, vy sice zacnete stejne, ale pak si porodis o mesic driv:-)))
nekde brachu stvorit musite, to chces rict ze po celou dobu zijes v panelaku v celibatu a kdyz to na vas prijde, tak si jdete odskocit nekam do prirody?:-)))))
jsme kapku odbocily od prikrmu...:-)
Není tady