6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to já byla na návtěvě,Matouek si lebedí na bříku a větrá si prdku.Kdy najednou mu leze ze zadečku hovínko jako klacíček.Chytnu to do plíny celá radostná,e jsem to zvládla a on mi přiloí poleno jak koleno.
Není tady
jitu napsal(a):
to já byla na návtěvě,Matouek si lebedí na bříku a větrá si prdku.Kdy najednou mu leze ze zadečku hovínko jako klacíček.Chytnu to do plíny celá radostná,e jsem to zvládla a on mi přiloí poleno jak koleno.
Mě Mía udělala v nestřeené chvilce oblouček čůrání v mojí posteli. Ta na to vyloeně čekala a jí svlíknu Máme to ale chytrý děti vid?
Není tady
Jistěe o tam přece nikdo nepochybuje. Jsou nejchytřejí a nejůasnějí a nejkrásnějí a......
Není tady
Misko tak ted jsi me pobavila:-))))
jinak jogurty taky davame a mala ma jeste rada spenat s bramborem a vajickem
jo a my porad zadny zub:-(
Není tady
Troku jsme odjely od těch polívčiček.Poradí někdo jak uvařit dobrou dětskou polévku?
Není tady
a jaky je rozdil mezi polivkou a normalnim jidlem? jen v tom ze polca je ridsi??? ja to moc nedelam, proste uvarim zeleninu a maso v kojenecke vode a pak to rozmixuju a kdyz neni maso tak pomackam vidlickou. ja ti Jitus neporadim, nas zravec sni vsechno:-)))
Není tady
penát jo? To mě vubec nenapadlo dat, já jí mám pořád za malý dítě To prubnu taky. JInak jsem přiloila foto...s nazvem- Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp, deset sekund na to mne zasáhlo čůrando
Ty polivcicky...
Není tady
Hmm, aha a ja myslela, ze je to zelvicka. No nic, no... Ale Tiny love maji moc pekne hracky, rada je kupuju.
Ja jsem Pavlince taky dala vcera ochutnat jogurt - bily, a zahucelo to do ni pekne, ale ty skleby... Fakt nevim, proc to jedla jak diva, jestli ji to nechutnalo.
Misko, kdyz jsme u tech princezen...v patek jsem nechala Pavlinku na dece bez plinky a jen jsem si na chvili odskocila. Kdyz jsem se vratila, tak lezela spokojena s velkym usmeven na tvari v rozmatlanem h....!!!! A samozrejme ponozky a tricko bylo pekne po..... Tak jsem ji hned poranu musela dat koupel. Pavlina je proste Lady!
Jitus, s tou postylkou to znam... taky mi to nekolikrat udelala, ale tentokrat prave potvurka byla pro zmenu za kreslem. Ted uz taky nechavam tu stranu postylky stazenou, a ona pak nemuze vlezt pod.
A nejlepsi je, ze ty nase "miminka", kdyz nekam zalezou, tak jsou potichu, jak nikdy!!!
Jo, holky, ted pujdou ty nase tehu kilicka teprve pekne dolu!
Není tady
Jéé Makco tak ty varis v kojenecky? Tak ted jsem teda načatá, ja i na pití u dávám normo vodu:-(((
Není tady
Mikoo super. A neboj,praská voda je fakt dobrá.Makča nemá vodu ze elivky.
Není tady
Jeee Misko, hezka fotecka!!!
Spenat s bramboram Pavlinka taky muze. Ale ona sni taky skoro vsechno. Ale maso jsem jeste nedavala, takze s polivickama take nemam zkusenosti.
Není tady
Lei pobavila jsi mě.Já právě slyím pořád a u dáváte polívčičky?Nedělala jsem rozdíl mezi mixem normálním a polévkovým.Jen do polévkového jsem dala víc zeleniny najednou.Právě proto jsem chtěla slyet jak se taková polívčička vaří.
Není tady
Lei Pavlínka je teda pěkný číslo
To snad ani není pravda, e jsme si psaly jako těhu...ted nám lezou za postýlky
Kdy poletí do Čech?
Jío promin, já vim, e to s polívkama nemá nic společnýho :-)
Jo a pokud jde o tu vodu, tak mám pocit, e jí to jede vic jak ta kojenecka, nehlede na to, ze jsem dnes cetla, ze ji stejne spatne v krámě skladujou:-((( hlavne, ze o tom pisou a nic s tim nedelaji:-(
Není tady
Ja si teda nemuzu nechat Barbuli nekde vyslecenou, bo ona porad lohni caj, takze kazdou chvili sundavam kilove pliny :-)) A polivky ted teda nemuzu davat, Barbule todiz pri jidle prska a nejradeji kdyz ji davam lzicku do pusy. Tuhle mi nahodila moji nejoblibenejsi bilou halenku prsknutim do merunkove presnidavky a taky bilou stenu, takze jeste po stehovani budu svagrovi licit kuchyn.... :-((
Není tady
No já si taky myslim, ze polivka je to, do ceho nalijes víc vody, slozeni to je stejny ))) A finalni vysledek miminka...bobajz jako bobajz )))
Není tady
To neva Mikoo hahaha,já se taky hlásím na sraz s Pavlínkou.Hrozně mě zajímá jak se ije jinde.
Není tady
Aha, no alespon je veselo.
Tady se tomu polevka nerika, takze ja jsem uplne mimo. Nejdriv jsem zkousela kupovane bio, to jedla, ale nadsena z toho moc nebyla, tedy krome spenatu s bramborem.
A posledni dobou varim doma a to sni dvakrat tolik. Ale nic "spesl" nevyvarim. Vetsinou brambor, mrkev brokolici, nebo misto brokolice mlady hrasek, uvarim to na pare (ne uplne) a pak to rozmixuji kdyz je treba pridam vodu a taky vzdycky kapnu oliv. olej.
Asi to chce zkouset ruzne kombinace, co mu chutna nejvic.
Není tady
Hele zas hlopupý dotaz. Nejím penát,tak mi poraďte.Vaříte listový,nebo ten mraený blivajz:
Není tady
tak to se fakt řeu
já takhle jednou seděla na záchodě a vedle nočníku koukám co to leí! No hádejte. To nepochopím jak se to tam mohlo dostat. A kdy to tam dokázala? A přemýlím jestli to bylo cíleně zrovna na tom téměř správném místě?
druhý den takhle jdu kuchyní a co nevidím......... včera to nebylo cílené to místo
těstí, e u to má tvar
Není tady
Jitus, ja bych uvarila listovy, ale tenhle mix porad kupuju. Ted tady meli nejake problemy se spenatem, takze se nedal koupit...spousta lidi se nakazila listeriozou, tak ho stahli z prodeje.
Tak se pripravte....18. rijna jsme u vas! Teda 19. protoze 18 odletame od tud! Uz se na vas tesime!
A je, je. Slysim kolotoc...to znamena, ze se Pavlinka probudila na obed. Ona si ho vzdycky zapne sama, kdyz se probudi. Ale zase kdyz jde spat, tak si ho zase vypina a pak knoura, potvora!
Není tady
Jío ja bych asi radsi volila ten blivajz. Ten listovej se musi nejak propařit bo co. No já ho teda taky moc nemusim...i kdyz je kořeněnej, nedokáu si představit neslanej, nemastnej...fuj.
Hráek jsem taky jeste nedala, ale brokolici a kvetak jo a hovezi,kureci a rybu. Ten oliváč je prý fajn přidávat.
Není tady
Není tady
Jéé to je strasne zvlastni, ze jdete obedvat...my pujdeme uz chrupat:-) Chlap mi vytuhnul, Miulele té. Lednice vymetená, tak co budu dělat vzhůru e
Není tady
Misho,tak si tě představuju s lopatičkou jak běhá u vás v bytě.To je legranda.
Není tady