6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky jak je to s citrusy v 6-7 měsíci? Jsou vhodné? My pořád točíme hruška, jablko, banán Chtěla bych zkusit mandošku...?
Není tady
No, já bych s citrusy určitě ještě počkala, v šesti měsících je fakt brzo, citrusy jsou totiž hodně alergizující, a tělíčko na to ještě není úplně připraveno. Pamatuju si, že mi doktorka říkala, že citrusy raději až po roce.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No, já bych s citrusy určitě ještě počkala, v šesti měsících je fakt brzo, citrusy jsou totiž hodně alergizující, a tělíčko na to ještě není úplně připraveno. Pamatuju si, že mi doktorka říkala, že citrusy raději až po roce.
Andrejko díky za rychlou odpověď, tak to spapá maminka Já mám pocit, že na trhu nějak není výběr z ovoce,ted je takové divné meziobdobí. No tak jdeme na banán
Není tady
Holky já uz nemela dobrou broskev roky, vsude prodávají tvrdý hnusy, když se to nechá dojít na okně, tak je to akorát moučný:-(
Není tady
Není zač, mandarinku spapkej ty a broučkovi hezky banánek, mňam S citrusama fakt opatrně, do roku má opravdu čas.
Není tady
agate nejvic jedou broskve a nektarinky, a dala jsem svesticky z nasi zahradky a to jsem ji nestacila prebalovat, kadila jak zamlada plne kojena:-)))
Není tady
jo boruvky ji taky smakovaly:-) a i ostruziny a hroznove vino, ale u toho jsem nebyla, tim ji tajne ladovala svagrova:-(
Není tady
Já bych se bála, že se mi po boruvkach nevykakčí
Jsem zvědavá jak dlouho budu odstavovat, doufám, že do roka se mi to podaří...grr
Není tady
Taky to točíme,a ještě přidávám švestičky ze sousedovic zahrádky nektarinky,ryngle,hrozný hrozny a zbyteček jahůdek.Jinak vařenou mrkvičku nepapá jen nastrouhanou syrovou s hruškou - fajnšmekr nechce jablíčko,ale hruštičku.Jablíčka nastrouhaná i rozvařená,rajčátka,okurky,rýže,brambůrek,brokolička,masíčko-kuře,krůta,hovězí.Různě namíchané a v různém stadiu mixu.Zvládá i kousky,převaluje je,žmoulá jazykem a skřípe zubama.Fuj. Jen bych potřebovala poradit s polivčičkama.Nějak mu nejedou.Udusím zeleninu,přidám maso-rozmixuju a Matoušek dělá BLEEE. Nedostanu do něj ani lžičku.Když mu dám koupenou od Hami nebo Sunárek,Hipp tak to baští.Dělám to špatně?
Není tady
Polivky me taky zajimaji, jsem asi levouš:-) Jinak Mišul miluje filé a vařený žloutek. Jablíčko syrové ne-e, povařené ano.
Zitra planujeme rýži, to se taky musí mixnout? Jinak máme rýžovou kaši ovocnou, mě to přijde strašně sladky na to, ze se nemá dochucovat.
Není tady
Jo Jíťo nemáte nějaký nový kousek? Míša dnes popolezla:-) Zubů 6. Řídíme se vaším vývojem )
Není tady
Barbule ma jeste rada bramburky s cuketou nebo kvetackem, kousek kuratka... to si pomlaskava.
Misko, 6 zubu???????????? To my mame zatim s bidou tri :-((
Upravil(a) Romana (25. 9. 2006 19:41)
Není tady
Romanko já bych ty zuby oželela pro pár vlásku, Barunka má krásný vlásky a oči jak korálky. Po kom je víc? Po tobe?
Není tady
Matoušek má zrozna období klubání.Zoubky mu lezou spodní dvojky a neleze.Zasekl se na houpání dopředu a dozadu.Trápí nás-Máťu,mě i Viktora rýma a tak se mu nechce nic nového zkoušet. První noc s rýmou chuděrka proplakal tak strašným pláčem až jsem myslela,že skočím z okna.Asi se bál,že ho někdo dusí.On už je celkem fajn a já se bojím,abych mu to nehodila nazpět.
Není tady
Miškaa napsal(a):
Jo Jíťo nemáte nějaký nový kousek? Míša dnes popolezla:-) Zubů 6. Řídíme se vaším vývojem )
Gratulujeme,zas jsem na měkko.
Není tady
Misko, ale na fotce ma misule poradny haro :-))
Po kom je barcule? 9 z 10 lidi tvrdi, ze po manzelovi, ale ja si myslim, ze vypadla z meho oka :-))))))
Není tady
My mame Jito taky rymu:lol: To uz se smeju:lol: Doufám, že nejsi zěhu, to bych nerada měla společné Jinak jsme jak pres kopirak, zuby se též zastavily
Dekujeme za gratulaci, bylo to popolezení...přišla mi jak píďalka:D Absolutně zklamaly jakékoliv motivační prostředky typu krásná barevná hračka. Popolezla k dálkovému ovládání
Není tady
Holky a nevite nahodou jak je to s jogurtem? Kdy se muze zacit?
Jo Pavlinka ma jen jeden zub, zato tu uz asi pres tyden "lita" po byte. Pred tim se take jen houpala a popolezala. Ted leze jako diva a chce porad stat. Uz abych mela voci i na zadech, protoze se na chvili otocim a pak ji nemuzu najit. Minule byla schovana za kreslem a ja mela sok! Ach jo, kde jsou ty nase miminka.
Ale zuby asi jeste dloho mit nebudeme.
Není tady
Romana napsal(a):
Misko, ale na fotce ma misule poradny haro :-))
Po kom je barcule? 9 z 10 lidi tvrdi, ze po manzelovi, ale ja si myslim, ze vypadla z meho oka :-))))))
Na fotce to má Mišule těsně před holičem ehm ehm
No po kom jiném by mohla Barunka byt to je fakt. Co by asi na stejny dotaz rekl tatinek že?
Není tady
Těhu nevím,začínám se přiklánět k myšlence,že posečkáme.A musím to domluvit přece s váma aby měly dětičky kámoše,no né? Ovladač to jistí.Já musela z jednoho vyndat baterky a nenápadně mu ho přistrkuji.Nevím,jak dlouho mi to projde.
Není tady
Lei napsal(a):
Holky a nevite nahodou jak je to s jogurtem? Kdy se muze zacit?
Jo Pavlinka ma jen jeden zub, zato tu uz asi pres tyden "lita" po byte. Pred tim se take jen houpala a popolezala. Ted leze jako diva a chce porad stat. Uz abych mela voci i na zadech, protoze se na chvili otocim a pak ji nemuzu najit. Minule byla schovana za kreslem a ja mela sok! Ach jo, kde jsou ty nase miminka.
Ale zuby asi jeste dloho mit nebudeme.
Jéé Lei ty jsi mi pripomnela jak jsi mi psala komentar na strankach, tak ta hracka je takový ten interaktivní míč a je to fakt Tiny Love.
Jinak jogurt podle moji doktorky se uz muze od 6-ti mesicu, ale jen bílý. Já to Míše míchám s ovocem,ale žádný velký aplaus teda:o))) Jinak měkký tvaroh se může dávat. Což je ten samý "hnus" :-(
Není tady
jituš napsal(a):
Těhu nevím,začínám se přiklánět k myšlence,že posečkáme.A musím to domluvit přece s váma aby měly dětičky kámoše,no né? Ovladač to jistí.Já musela z jednoho vyndat baterky a nenápadně mu ho přistrkuji.Nevím,jak dlouho mi to projde.
Já uz jsem premyslela, ze zakoupim nejaky zanovni ovladani v bazáče, protože když si chci tím naším přepnout program, tak to je lahůdka
Jééé dnes jsme se chechtala, Míša udělala bobína a maminka vehementně vzala za plenu, ze ji vytahne z pod zadečku a bobek se vymrštil a připlácnul se Míše na rameno Proste taková princeznička s hovnem za krkem
Není tady
Jogurty bílé ano,ale Matouškovi jsem to ještě nezkoušela.Už jsem vám říkala,jak mi Máťa zacouval pod postýlku.Aha,takže vlastně umí couvat. Myju nádobí otočím se a miláček si dělá kliky na puzzlíkách.Otočím se znovu a on nikde. Krve by se ve mne nedořezal.A on je potvora zticha.Zakleknu na 4 a koukám jak se na mě zubí zpod postýlky.No je to potvůrka.
Upravil(a) jituš (25. 9. 2006 20:17)
Není tady