Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 9. 2006 12:52

babygirl
♥------

práce v Řecku-agentura

smileMáte někdo nějaké zkušenosti s prací v Řecku ?Ráda bych tam odjela na nějaký čas pracovat, ale zatím jsem objevila pouze pracovní agenturu Prostaff, o níž jsem neslyšela mnoho dobrého:rolleyes:, neznáte ji někdo?

Není tady

#2 25. 9. 2006 14:19

Máája
♥♥-----

Re: práce v Řecku-agentura

Co by si tam teď dělala? V Řecku začal podzim, prší celé dny, brzo bude zima a tam mají max. 10°C, ale v domech není topení. Maximálně by si teď mohla sbírat olivy, ale v tom počasí? Holka, nech to na léto. Pokud umíš anglicky, mohla by tě zaměstnat nějaká cestovka.

Není tady

#3 25. 9. 2006 15:35

babygirl
♥------

Máája napsal(a):

Co by si tam teď dělala? V Řecku začal podzim, prší celé dny, brzo bude zima a tam mají max. 10°C, ale v domech není topení. Maximálně by si teď mohla sbírat olivy, ale v tom počasí? Holka, nech to na léto. Pokud umíš anglicky, mohla by tě zaměstnat nějaká cestovka.

Jo já tohle všechno vím, přítel je z Řek,...no v některých částech řecka nejsou lidi živi jen z cestovního ruchu.Proto se ptám na ty agentury, nehledám jen sezonní brigádu ale normální práci.wink

Upravil(a) babygirl (25. 9. 2006 15:36)

Není tady

#4 25. 9. 2006 16:30

Kixi
♥♥♥----
Místo: Brno

Ja do Recka proste odjela a az tam jsem hledala, a slo to...Praci jsem nasla hned-delala jsem v restauraci. Co vim tak Cesky tam delaj normalne i pres rok v restauracich ci barech...taky zalezi do jake oblasti chces....

http://img1.jurko.net/5725383.gif

Není tady

#5 25. 9. 2006 20:23

babygirl
♥------

Kixi napsal(a):

Ja do Recka proste odjela a az tam jsem hledala, a slo to...Praci jsem nasla hned-delala jsem v restauraci. Co vim tak Cesky tam delaj normalne i pres rok v restauracich ci barech...taky zalezi do jake oblasti chces....

Děkuju moc za odpověď :-) ja jsem právě myslela že je to tam složitý s pracovním povolením atd...Proto jsem chtěla jet přes agenturu.Jak to tam vypadá s tou prací v restauracích?smileA neznáš někoho kdo tam momentálně dělá?...Já bych chtěla někam do okolí Thessaloniki, spíše sever(Edessa atd)...

Není tady

#6 26. 9. 2006 13:54

Kixi
♥♥♥----
Místo: Brno

babygirl napsal(a):

Kixi napsal(a):

Děkuju moc za odpověď :-) ja jsem právě myslela že je to tam složitý s pracovním povolením atd...Proto jsem chtěla jet přes agenturu.Jak to tam vypadá s tou prací v restauracích?smileA neznáš někoho kdo tam momentálně dělá?...Já bych chtěla někam do okolí Thessaloniki, spíše sever(Edessa atd)...

Jasne, s pracovnim povolenim je to lepsi. Ja mam sice primo v Soluni zname, ale ti zrejme o praci vedet nebudou, ja osobne byla primo na Lefkade. No a jestli tam mas pritele, tak tam odjed a praci hledej na miste, ne? Myslim, ze najdes...Co bys presne o te praci chtela  vedet?

http://img1.jurko.net/5725383.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí