|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jak jsme se dočetli na těhlulkách podle TP, Je Ivule podruhé maminka
tak ať to tam nezapadne a víte to tu všecky 
cituji:
Ahoj světe!Jmenuji se Matýsek a narodil jsem se dne 23.9.2006 v 11 hodin a 11 minut štastným rodičům Ive a Michalovi Zářeckým v hradecké porodnici.Vážím 3780 gramu,měřím 51 centimetru,já i mamka jsme v pořádku
Není tady
Ty brďo až v sobotu jo? No to je síla. Hlavně, že jsou O.K. Gratulujeme 
Není tady
markéta napsal(a):
To je bezva... Tinuš předej prosím gratulaci k narození takovýho chlapa s přáním všeho nejlepšího do života
Markétko, píšu jenom, že to přetahuju z těhulek podle TP, já na Ivulku kontakt nemám... 
Není tady
Velká gratulace a krásný start do života Matýskovi ,hodně zdravíčka oboum a mlíčka .
Není tady
Ahoj Matýsku, vítáme tě na světě. Pozdravuj šťastnou maminku i tatínka a ať jste všichni v pořádku.
Není tady
Jeee,taky moc gratuluju..At jsou zdravi a spokojeny! :-) Ja uz chci taky....... ;-)
Není tady
Z celého srdce gratuluju šťastným rodičům, přeju hlavně zdravíčko mamince a děťátku a spoustu mlíčka pro Matýska 
Není tady
Velká gratulace a hodně štěstí , zdraví oboum 
Není tady
Tak moc gratulujeme a přejeme hooooodně štěstíčka v životě 
Není tady
Tak gratruluju
a hlavně přeju hodně zdravíčka.
Není tady
Veeeelikánská gratulace:supr: Přeju moc štěstíčka a ať hezky rostete
Není tady
Ivulko, taky moc gratuluju a jako na trní čekám na referátek ohledně porodu v HK... pá a hlavně hodně moc zdraví

Není tady
Také se přidávám ke gratulacím.
Přeji chlapečkovi a mamince hodně moc zdravíčka a také štěstíčka.
Není tady
také gratuluji k Matýskovi a přeji hodně zdravíčka a štěstíčka a ať jste oba v pohodě!
Není tady
Taky se přidávám ke gratulacím!! Moc a moc gratuluju a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka!!
Není tady