|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jeste jeden dotaz, mate zkusenosti s nasledujicimi make-upy na aknozni a problematickkou plet?
1) Unifiance od La Roche-Posay - delaji dobre kremy na akne, ale je to vsechno dost drahe, takze uvitam zkusenosti s make-upem (pripadne korektory+pudr?)
2) je nejaky specialni make-up pro tento typ pleti od Vichy? Maji na tyto problemy dobre kremy.
3) Od Dermacolu (cenove priznivejsi, ale kvalita?) - uvazuju o ACNECOVER - protizanetlivy s tea tree spec. na tuto plet, ale mensi kryci schopnost nebo DERMACORRECT CLINICAL MAKE-UP - vyssi kryci schopnost, moznost namichat odstiny, ale odrazuje me, ze je pro vsechny typy pleti.
4) make-up pro aknozni plet od Mary Kay?
A klidne muzete pridat i srovnani s obyc. Acnecolorem - ten podle me kryje dobre, ale trochu se stira a mam pocit, ze i ucpava pory. :-)
Zajimaji me jen pripravky specialne pro tento typ pleti, protoze s jinymy nemam dobre zkusenosti a hlavne srovnani.
Dik.
Upravil(a) Jana79 (24. 9. 2006 19:34)
Není tady
Od Dermacolu jsem zkusila Acnecol tónovací krém - vůbec se nestírá, pěkně sjednotí pleť ale není hustý, nezakryje všechno. Ještě si brávám z lékárny Green line make-up na akné ten kryje lépe a taky se nestírá. Z Vichy nevím, měla jsem víc krémů od nich ale ne na akné, zkus hledat na jejich stránkách na netu a jinak jestli je u vás v Careffouru lékárna Lloyd tak tam ti dají na všechno Vichy vzorečky.
Není tady
Bety napsal(a):
Od Dermacolu jsem zkusila Acnecol tónovací krém - vůbec se nestírá, pěkně sjednotí pleť ale není hustý, nezakryje všechno. Ještě si brávám z lékárny Green line make-up na akné ten kryje lépe a taky se nestírá. Z Vichy nevím, měla jsem víc krémů od nich ale ne na akné, zkus hledat na jejich stránkách na netu a jinak jestli je u vás v Careffouru lékárna Lloyd tak tam ti dají na všechno Vichy vzorečky.
A kdyz to srovnas treba s obycejnym Acnecolorem?
Není tady
Ten vůbec nekupuju, dělal mi fleky a hrozně se stíral.
Není tady
Mám vzorečky make-upu od Vichy, ale dělají jen na suchou a nebo na normální pleť ten na normální má být zmatňující. Ale bohužel já nepoznala rozdíl od makeupu na suchou a na normální, připadá mi to stejné. Na vyloženě aknózní pleť Vichy makeup nedělá. Zatim používám aknecolor,ale opravdu se dost stírá, tak bych chtěla vyzkoušet taky něco jiného. Škoda,že víc firem nedělá vzorečky,dát za něj 500,- a pak zjistit že nám nesedne je fakt smůla.
Není tady
zkus se v parfumerce zeptat na make-up od Clinique..pokud vim,tak ten ma jak radu na peci o plet a prave i make-up...sice drazsi,ale myslim,ze to stoji za to...
Není tady

Poradte make-up na aknozni plet: V prvni rade navstivte kosmeticku a pak premyslejte o makeupu.
-DA-
Upravil(a) DarkAngel (25. 9. 2006 16:37)
Není tady