|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky,
poradte mi dobrou hnedou hypoalergenni rasenku. Mam citlive oci a po bezne kosmetice mi otekaji a slzi. Nechci vodeodolnou, prave naopak, aby se dala lehce odlicit.
Diky.
Není tady
Dřív jsem používala řasenky od Astor, Mabeline, jenže dost se během dne drolily, tak jsem jednou zkusila Hypnose od Lancome a nedám na ní dopustit. Nepálí, vydrží od rána do večera stále stejně a odličuje se také dobře. Nevýhoda je jen ve vyšší ceně, ale určitě se platí kvalita. Nedám na ní dopustit a zatím o jiné neuvažuju. Vydrží tak půl roku, tak si vždycky udělám radost.
Není tady
Jani, zaměř se spíš na kvalitní oční odličovač, odličování dokáže udělat víc paseky než celý den s řasenkou. Já mám dvousložkový (protřepáváací) od Dermacolu, řasenku docela obyčejnou od Avonu a oči už mi neotékají.
Jo jo, odlicovac je fakt dulezity, ten jsem snad vyresila. Ale me ty oci slzi a natekaji uz pred odlicenim, takze problem bude spis v tech rasenkach. 
Není tady