27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Potřebuji poradit. Koupila jsem si novou mikinu a nevim kde se vzal, dnes jsem si vsimla, ze je na ni mastny flicek. Alespon se tedy domnivam, ze je mastny, netusim, kdy se tam objevil. Tak prosim o radu, uz jsem ji zkousela prat, to nepomohlo....nemate nekdo osvedceny trik? Diky.
Není tady
Namastný ti pomůe Vanish,stačí trochu přímo na skvrnu a nic to neudelá s barvou. Jen to dá vyprat do pračky.Jestli nemá tak stalý osvědčený Jar nebo Pur,přímo na skvrnu a zase vyprat v pračce.
Není tady
jee a holky nevite jak dostat mastny flicek ze zdi?Mame pomerne cerstve vymalovano no a nejak mi vystrik olej
Není tady
Na mastné fleky na oděvech je velice dobré Dr.Beckmann lučové mýdlo (normálně v drogerii nebo v supermarketu) - trochu namočit, namydlit, nechat chvilku a pak oprat běným způsobem - klidně tak namydlené přihodit třeba do pračky nebo oprat v ruce. Na mastné fleky na zdi se mi osvědčilo nastříkat Savo proti plísni ve spreji - nevyere to ani barvu na barevné zdi, mám to vyzkoueno. Jenom to smrdí.
Není tady
Já na mastný flíčky na věcech pouívám SOLAMYL. Normálně mastnej flek tím zasypu a pak vytřepu. Nechám to působit tak dlouho dokud si na to vzpomenu.... . Mám to vyzkouený a je to rada od tchýně, která fakt funguje......
Není tady
Holky diky, pouzila jsem techniku s Jarem a skvrna je pryc!!!!!!Super!
Není tady
na mastnotu i starou pouzivam Dablika od Dr.Beckham.nemuzu si stezovat,jedno pretreni namocenou vatickou a je to pryc.na zed musis pouzit bud nejaky pudr co to vsaje,popr.kridu nebo vnitrek z trosku ztvrdleho chleba.zni to neverohodne ale mam zkusenosti...
Není tady