29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moji 70 letou maminku začalo bolet při chůzi koleno. Neomezuje ji to v pohybu, pouze bolí. Myslíte, že by se dalo použít horské slunko nebo nějaký potravinový doplněk a želatinou? Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji.
Není tady
Jo, ta želatina je prý dobrá. Jsou to tabletky, jmenuje se to nějak Gelatina plus.
Není tady
Mě pomohl preparát na výživu kloubů od firmy Barny's. Stojí asi 400kč v lékárně. Ale řekli mi,že je to spíš pro sportovce,narozdíl od GS Chondroitinu,ten jsem chtěla jako první,ale je spíš pro starší lidi.Taky bude asi dražší.
Není tady
Díky holky. Ptala jsem e známé v lékárně a ta mi taky říkala o tom GS Chondr., ale prý je hodně drahý a mám počkat, že před vánocemi budou nějaké akce. tak jsem zatím koupila něco levnějšího a počkám do těch vánoc.
Není tady
Tak za sebe mohu doporučit Colafit. Není to ale přípravek se želatinou, ale s kolagenem na obnovu těch kloubů
Není tady
Taky doporučuju Colafit, papáme ho celá rodina a výsledky jsou znát
Není tady