6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja jsem u GeMB uz asi 5 let a jsem spokojena.Vzdy mi vysli vztric!I kdyz je pravda ze jsem s jednou urednici mela problem,ale od te doby co jsem se prestehovala problem nemam.Jsem u jine pobocky a je to o.k.Rekla bych ze je to hlavne v lidech!!!!!!
Není tady
Jo, jsou to šmějdi, mám u nich účet a to se brzy změní! Jen vedení účtu mě měsíčně stojí 79kč + veškeré poplatky to dělá asi 250kč měsíčně! Zloději:butter: Můj manžel má účet u České spořitelny a tam je to o něčem jiném. Kdybysme od GE neměli půjčku na auto, tak s nima skoncuju hned!
Není tady
DA, neplatim poplatky za vedenie uctu a vyber z akehokolvek bankomatu 6,90,-
Zalezi na vyske prijmu, ak mas nad 15000 kreditneho obratu na ucte do mesiaca tak neplatis poplatky za vedenie uctu, ak mas nad 30000 tak mas potom este aj vyhodnejsie operacie na ucte. Som spokojny od zaciatku a nemal som s nimi nikdy problem, peniaze mam okamzite na ucte, nikdy sa nikde nezatulali. Ked poslem peniaze niekomu do eBanky do 2 minut ich ma. Bezpecny inetbanking, prehladny, pobocky ak fakt potrebujes nejaku su otvorene aspon v PHe do 20:00
Není tady
Oxi: Diky za vycerpavajici odpoved. Budu o tom hooodne uvazovat, protoze GEMB je fakt o nicem.
DA
Není tady
POZOR NA GE MONEY BANK pri vypovidani smlouvy o vedeni BU!!!!!
U GE Money Bank jsme s pritelkyni zrusili ucet 05/2011 a zridili si ucet u FIO... jsem s FIO naprosto spokojen, Internet banka perfektni, jednani perfektni. U GE Money Bank jsme ciste nahodou zjistili, ze banka nam ucet nezrusila, ac jsme byli na pobocce a mame dohodu o ukonceni. Zjistili jsme ze pri zruseni uctu nam podsoupli nejakou dalsi smlouvu, ktera pojednava o kontokorentu (bylo nam receno, ze je to nutne podepsat, aby k ukonceni uctu doslo - jasne je to blbost reknete si, jenze kdyz Vam pracovnik GE Money Bank sdeli ze jinak to zrusit nelze). Dnes 04/2012 jsme dohledavali jednu ztracenou platbu ktera sla na stary ucet ale nevratila se a ejhle...v GE Money Bank nam sdelili, ze ucet zrusen neni ac mame podepsanu dohodu o ukonceni z 04/2011 s tim ze ucet bude zrusen az 05/2011 z duvodu zuctovani plateb (transakce na platebni karte atd.), karta nam byla odebrana a znehodnocena. Banka tedy mela mesic na to, aby provedla zuctovani a nasledne ucet ukoncila a zbyle finance prevedla ve prospech dohodnuteho uctu.
Figl je v tom, ze tim ze nam podstrcili smlouvu, kde se mluvi i o kontokorentu (Smlouva o bankovnich produktech a sluzbach), tak si vlastne zajistili, ze na zaklade strhavani za vedeni uctu se dostaneme do minusu (nebot zadne prichozi platby na ucet jiz nemely chodit), tim vznikne bance narok na vedeni kontokorentu + urok... no podvod jako hrom!! O tom neni pochyb! Jdu vypovedet ucet a oni Vam podstrci takovy to dokument s tim, ze jinak ten ucet vypovedet nelze. Zvazuji ze ty dokumenty zverejnim nekde na webu. Jen diky ztracene platbe jsme to nastesti zjistili vcas. Takze pozor na to lidi!!!
Vtipne na tom je, ze dnes jsme tedy ucet vypovidali znovu... znovu ten stejny ucet... a dostali jsme naprosto stejne potvrzeni jako to predesle jen s jinym datumem. Co z toho plyne? ... GE Money bank nam za temer cely rok uctovala poplatky za vedeni uctu, jen diky tomu, ze tam prisla ta "ztracena platba" jsme nebyli v minusu. Umim si predstavit jak by to banka umyslne nechala a po nejakem roce by se ozvala a ejhle... dluzite nam tolik a tolik + uroky a platte! Nemohu si pomoci, ale tohle bylo jasne podvodne jednani.
Dnes jsem napsal dost zajimavej dopis na GE Money Bank a zadam uhrazeni castky za vedeni uctu kterou mi neopravnene inkasovali. Je dost mozna ze pokud se ozvu, radeji to vrati. Umim si ale velice dobre predstavit, ze vetsina lidi to zaplati aby mela klid a resit to nebudou. Mne ale nejde o tu castku ale o princip, nebot tohle by si zkratka takova instituce dovolit nemela.
Kazdopadne pro mne tato instituce tim zacala byt naprosto neduverihodna a uz bych jim sve finance nesveril. Zkoumal jsem ze vetsinovy akcionar je z USA a dekuji, ale USA jiz podporovat nehodlam nebot to je pricina vsech dnesnich problemu. VSEM TEDY DOPORUCUJI SI V PRIPADE VYPOVEDI NA TOTO DAT VELKY POZOR!!!!!!!!!!! A FIO vrele doporucuji
Mym umyslem neni poskozeni GE Money Bank, ale obeznameni ostatnich lidi, aby si na toto podvodne jednani dali velky pozor! V opacnem pripade by se po par letech mohli dozvedet, ze za vedeni uctu + uroky dluzi bance x tisic korun. Nam se to nastesti diky ztracene latbe podarilo zjistit vcas. Nyni jsme zazadal GE Money Bank o vraceni neopravnene inkasovanych plateb za vedeni uctu. Jsem zvedav jak se k tomu vyjadri.
Petr S.
Není tady