Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 9. 2006 14:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: GE Money bank

GE...je to jen o lidech, jejich banku nesníším ty jejich poplatky mám tedy od nich půjčku a nemůžu se dočkat až ji zaplatím a pryč od nich...!!! u nás na pobočce jsou tkaový jaksi nadsazení a já si tam když tam jdu připadám jak žebrák...jsem maximálně spokojená s českou spořitelnou...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 22. 9. 2006 14:29

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ad jaká banka - osobně mám docela rozporuplné zkušenosti třeba s Českou spořitelnou. Na jedné pobočce to bylo peklo na zemi, všechno trvalo dlouho, na jakýkoliv dotaz mi nikdo nebyl schopen dát fundovanou odpověď, kolem samý neochotný protažený ksichty a naštvaní klienti. Něco šílenýho.

Naproti tomu jiná pobočka - to bylo něco naprosto jiného. Vyřizovala jsem leccos od hypotéky, přes úvěr a naprostá pohoda, paní se kterou jsem tam jednala byla super, naprostá profesionálka, která perfektně rozuměla tomu, co dělá, všechno vysvětlila, super. Pravda, když měla dovolenou a zastupoval jí její kolega z vedlejšího šaltru, tak jsem měla chuť ho zabít.

Pak mám ještě účet u KB, už věky, pač jsem tam kdysi pracovala a pak už se mi to nechtělo měnit a docela si nestěžuju. Chodím tam minimálně a vyřizuje tak max vklad peněz na účet. Upřímně se přiznám, že poplatky nesleduju.

Není tady

#28 22. 9. 2006 14:31

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Každá banka má své  pro i proti. To není v bance, ale v lidech a   na vola můžeš narazit kdekoliv i v té sebelepší instituci.

Není tady

#29 22. 9. 2006 14:34

Simona
♥♥♥♥---

Tak to se podržte, GE to ještě korunovala. Řekli bráchovi, že jim tohle potvrzení od soudu nestačí, že chtějí jiné, ať si tam dojde !!!!!!!!!!!!!!!!! Volala jsem notáři, tam šli do mdlob co to v GE melou, že nic jiného nedostanou, že tohle je běžná praxe. Pokud chtějí něco jiného, ať si na soud zavolají. Jdu tam s brácho a asi jim to tam rozkopu.

Není tady

#30 22. 9. 2006 14:36

Janulina
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Jojo, souhlasím, je to hodně o lidech. On totiž každý není stavěný na to, aby mohl pracovat s lidmi, myslím tím ty lidičky v bankách na přepážkách nebo i na té infolince. Je to o tom, koho ta práce baví a kdo k ní má jaký přístup.
Takže souhlasím s tím, že v každé bance je možné narazit jak na hňupy, tak na slušné a vsřícné lidičky. Jen těch vstřícných kdyby chtělo být více:)

http://lb3f.lilypie.com/mrtHp2.png
http://lb1f.lilypie.com/Q3vRp2.png

Není tady

#31 22. 9. 2006 14:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Co jste do banky doložili a co přesně potřebují?

Není tady

#32 22. 9. 2006 14:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Simono...držím ti pěsti...to je jednání ... !!!!

aprill - přesně je to "JEN" o lidech...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#33 22. 9. 2006 14:38

Simona
♥♥♥♥---

Do banky doložil rozhodnutí od Okresního soudu. Jsou to jednotlivě listy pro každou instituci, na každé je uvedeno, že bratr dědí tu příslušnou věc. A co přesně chtějí nikdo neví, prý potvrzení od Okresního soudu !?

Není tady

#34 22. 9. 2006 14:40

Simona
♥♥♥♥---

Mimochodem ještě jsem v GE nenarazila na někoho schopného, v tomto případě to bude celým tím ústavem.

Není tady

#35 22. 9. 2006 14:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Simono,  nezlob se, ale myslím si že všechno ve Vašem případě stojí na velkém nedorozumění. Není možné, aby všichni blbci pracovali na GE. Bratr něco zdědil a musí GE doložit nějaké potvrzení a o čem?

Není tady

#36 22. 9. 2006 14:49

Simona
♥♥♥♥---

Aprill nezlobím se na tebe, ale jaké nedorozumění? Já jsem se vzdala dědictví, zdědil vše bratr, od soudu nám přišlo rozhodnutí o dědictví a za 14 dní přišli jednotlivé listy pro ČMSS, ČSOB atd a také pro GE. Na každém listu je napsáno rozhodnutí soudu o nabití dědictví mým bratrem. Dle notáře toto je pro každý z peněžních ústavů rozhodnutí, jak mají nakládat s jednotlivými účty. Tak jaké nedorozumění?

Není tady

#37 22. 9. 2006 14:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Zkus zajít do jiné GE a tam si znovu nechej vysvětlit co vlastně potřebují a ukažte jim co máte Vy.

Není tady

#38 22. 9. 2006 14:57

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

nepomůže zajít di jiné ge... zajeďte si přímo na centrálu do Prahy... a tam si tvrdě trvejte na svém a nenechte se od nich ukecat... oni to musí vyřídit, ne vy. Papír máte tak jaképak copak

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#39 4. 10. 2006 21:28

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

Simona napsal(a):

Pomoc kapitulation. teď mě tak šíleně vytočili v GE, že jsem vzteky až brečela. Mám pocit, že mě chtějí připravit o zdraví. Máte s nimi někdo také zkušenosti? Podělte se.

Co konkretne potrebujes ? Jednu z negativnich zkusenosti mam jejich stupidni zmenu portu pro SSL ze 443 na 8443, jeden telefonat o standardu podle RFC  to spravil, uz jedou postaru a obcas se nepripojim, kvuli problemu s certifikatem - opet jejich chyba.

Tvuj Dark Angel.

Ked is citam tento prispevok tak DA divim sa ze uz davno nemas prachy v eBanke

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#40 5. 10. 2006 7:18

x256987
Host

Velmi, velmi, velmi špatná zkušenost s leasingem na auto od GE. Nevermore!!!

#41 5. 10. 2006 7:44

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Oxi napsal(a):

Ked is citam tento prispevok tak DA divim sa ze uz davno nemas prachy v eBanke

Oxi, to neni tak jednoduche. A vubec netusim, zda maji i v nasem meste pobocku. Kazdopadne zacnu o tom uvazovat, nebo me z te GEMB jednou jeb**

DA mad

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#42 5. 10. 2006 11:27

Simona
♥♥♥♥---

GE je nezbavitelná, jakmile vás jednou chytnou tak vás nepustí.
Stále jsme nic nevyřídili. Brácha byl včera na soudu, že po něm v GE chtějí nějaké potvrzení. Samozřejmě mu na soudu řekli, že GE nemá na nic jiného nárok, že to co brácha má je naprosto dostačující. Zítra jde znovu do GE, prý neodejde dokud to s ním nevyřídí. Už mě zase začíná chytat vztek. Všechno ostatní máme vyřešení, poštovní spořitelnu, pojišťovnu, všude velice vstřícní a ochotní, doklady jsme jim předali a prý to jsou ty co potřebují. Pouze v GE chtějí něco jiného, přesně nedefinují co a nikde nám žádné jiné potvrzení fakt nedají. Jsem už bezradná a nevím co dál.

Není tady

#43 5. 10. 2006 11:31

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

Oxi, to neni tak jednoduche. A vubec netusim, zda maji i v nasem meste pobocku. Kazdopadne zacnu o tom uvazovat, nebo me z te GEMB jednou jeb**
DA mad

- vsetko sa da zariadit cez net
- osobne staci prist len raz (pre karty a podpisat zmluvy a nahrat si do mobilu ich aplikaciu-alebo ju aktivovat )
- vsetko dalej mozes robit cez net alebo mobil
Ja som v eBanke bol len raz za poslednych 5 rokov - hned na zaciatku

Upravil(a) Oxi (5. 10. 2006 11:32)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#44 5. 10. 2006 12:15

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Nechtějte ani vědět co se stane, když nemůžete platit. 200Kč jen za to že vám pošlou upomínku, 30%denně za každý další den..
Teď sme ukončili Multiservis a taky zjistili, že tam odešlo pár splátek navíc (i když u trvalého příkazu je datum poslední splátky), na internebankingu příkaz není, musíme do pobočky a jsem zvědavá za jak dlouho z nich dostaneme ty peníze zpátky.. Kdybysme tam neměli půjčku tak od nich mizíme..

Není tady

#45 5. 10. 2006 12:51

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Dobre. Takze GEMB = R.I.P

Ale jakou teda banku ? Sporka je na houby ( omlouvam se pisatelkam, ktere pracuji pro Sporitelnu ) z jednoho jedineho duvodu: Pri autorizaci pouzivaji stejne startovaci i nulovaci heslo  = to si snad z klientu delaji legraci, nebo co ( pokud je to drb, vyvedte me z omylu ).

KB - nedobra zkusenost. Stare struktury v novem kabate.

Mozna jeste Rajfajzenka, ale nemam na ni zadne reference - tak sup "holki a klucy", jak je to s touto bankou ?

Pak me napada HVB.

Nic ?

Oxiku, jasne, jeste eBanka - zajimaji me poplatky. Prosim jen strucne.

Dark Angel.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#46 5. 10. 2006 12:59

tmavovlaska
♥♥♥♥---

já jsem teda u spořky a pokojená.. teda tak na 80%, když jsem se vdala a změnila příjmení tak jim to trvalo asi půl roku než vychytali kde se všude jmenuu.. ale i teď mi přišel od dopis na stré jméno

Slyšela jsem taky chválu na ebanku, ale musím spíš pracovat po netu a mít příjem nad 15tis.

Není tady

#47 5. 10. 2006 13:00

Evelin
♥♥♥♥---

Jsou to LICHVÁŔi. Můj známý na půjčku splácel roční RPNS 247%!!! nekecám a ještě  byly na něj SPROSTI. Někde jsem tady o tom už psala.
Ale půjčku si vzal v době, když nebylo povinnné uvádět roční RPNS.
NIKDY - slyším GE MOney bank a utíkám. těžko změnili své metody, jenom je rafinovaně schovaly.

Není tady

#48 5. 10. 2006 13:07

Evelin
♥♥♥♥---

Mimochodem jednání GE v PRaze na centrále je stejné jako jinde. Arogance, drzost. Nechtějí, aby tam lidi osobně chodili, nechají Vás tam čekat dole min.2 hod, chtějí si pouze dopisovat. Zkoušejí míru hlouposti klienta. Až když jim Vy něco dokážete (a to znamená alespoň 3 dopisy), tak otočí.... Ale ani doporučeně zaslaný dopis a důkazy Vám nezaručí, je to ráčili přečíst a akceptovat. Rádi ztrácejí i tyto dopisy...
PAKÁŽ.

Není tady

#49 5. 10. 2006 13:59

Simona
♥♥♥♥---

Tmavovlásko, ze zkušeností vím, že pokud jsi jim zaplatila, tak z nich už nic nedostaneš zpět. Být tebou už se s tím rozloučím. Je to svoloč. Už s nima také nechci nic mít. Jen jestli se nám podaří zrušit účet po mamce, mám z toho všeho pocit, že to dělají naschvál, aby potom uplatňovali nějaké penále.

Není tady

#50 5. 10. 2006 14:48

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Rok stara studie, mozna se neco zmenilo, ale ne moc:
http://i.iinfo.cz/urs-att/Mesec.cz-stud … 608700.pdf

Mislim, ze stoji minimalne za precteni.

DA

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí