27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
:)Ahojenky, prosím kdo poradí jak vyčistit koberce. Zatím jsem nenala nic účinného. Fleky stále zustávají. Děkuji za vechny rady:)
Není tady
To je těké kdy my nevíme od čeho ty fleky jsou a jestli je u pokozená struktura vlasu koberce tak to vyčistit nejde.
Není tady
Bety napsal(a):
To je těké kdy my nevíme od čeho ty fleky jsou a jestli je u pokozená struktura vlasu koberce tak to vyčistit nejde.
Ahojky Betynko, no fleky takové myslím běné, e někdy se udělá flek a ani člověk neví od čeho. Ví, slyela jsem, e ampón na psi je dobrý, potom soda bikarbona a nevím co jetě ale nic nepomáhá. Taky jsem pouila Vanisch ale také nic moc. Fleky zustanou. Měj hezký den.
Bára
Není tady
Na koberce znám jediný fígl - v zimě je vyklepat na sněhu lícem dolů, ale to ti teď asi nepomůe
Kdy nic nepomáhá tak to moná raději nechej tak, on se ten flek větinou jetě navíc rozplizne nebo naopak má zase světlejí nový flek. Třeba se to zalape nějak do neurčita. Já u raději vybírám koberce "z hlediska fleků" takové nijaké barvy a vzor kde fleky pokud mono zaniknou - mám doma 2 psy... Třeba ty fleky nejsou ani tak strané jene ty o nich ví tak na ně pořád kouká a někdo jiný si jich moc nevimne.
Není tady
ja som pouila na čistenie kobercov autoampon,bola som prekvapená ,lebo bol ako nový
Není tady
Poprosit "Jeíka" a donese nový nebo zavolat takovou tu slubu co je chodí čistit domů tím strojem - U nás to dělala jedna paní a nebylo to ani drahé, teď jedni manelé ten stroj půjčují za 600,- na den - to si někdy stačíme vyčistit i čtyři byty, prostě se s kámokama podělíme
Není tady
kdy si nevím rady, pouívám tohle: http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clanek=1241
Starý známý prostředek....
Není tady