19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
mám aj knihu pilatesa, kadý to chváli. mám aj to také vrtítko na chudnutie v páse-to mi hlavne treba. a ja mám furt čosi, len aby som necvičila.práca, kola, pes a relax. ako sa prinúti? asi nijako, e? len chcie ja chcem, ale nemám vôžu. kebys om an druhý deň videla,e mám o pol centi menej, tak by ma to bavilo, ale to nevidno
Není tady
Adrianko, my máme doma vechno "nářadí" a jen se na to práí. Jediný, do čeho se dokopu, jsou lye, brusle, kolo...
Jinak se nedonutím, chce to vůli
Není tady
ale ty si ako patyk!!!! tak ma tu neser!!!!
Není tady
ako čo?
Není tady
Uvědom si, e jsem poprvé napsala něco rozumnýho, to mělo vstoupit do mojí Babinetí historie ,konečně něco myslím váně a ty mi to takhle
Není tady
patyk, ja neviem ako sa to u susedov povie, kus ulomeného konára.
Není tady
aha
To bude tím, e sním denně tak 100g čokolády, nebo oplatek, nepřemejlím o tom a je mi hej.....
Pohyb miluju, kdy ho nemusím vykonávat
Teď padá listí, nedá se bruslit, na kole mě to samotnou nebavbí a lyovat jsem jetě nezkusila
Není tady
tak fajn čojsinka idem domkov. necviči
inak, ten DA je hnus, fuj, fuj
Není tady
Klíd, Adrianko to za to nestojí, odsere to kadej, kdo přijde do cesty
Není tady
veď aj som, mňa to len baví, ale nie a tožko, aby som tam bola furt. on točí nás, tak môme ja my jemu dvíha adrenalín. pa zlato
Není tady
Pa, kotě, tak si dáme rande zítra tady a bude nám fajn...Pa. budeme tu
Není tady
Ahoj Adrianko, tak jsem tu a jdu
raz, dva, raz, dva.....
Chce to hudbu
Není tady
nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja nejdem ja si dám čoko
Není tady
Já měla čoko včera .
Upekla jsem perník a ta mrka čokoláda na něj nechtěla. Tak jsem jí ztrestala a teď jsem
Jdu teda sama
ha ha , u mám kilo dole
Není tady
Doma s knizkou si to nevim dost dobre predstavit, ale v kolektivu je to supr, pak se tahate vzajemne :-). Nebo se necim drobnym nakopnout a pak tu zbytecnou energii stejne potrebujete dostat ven :-).
Není tady
My jsme si včera s dcerou koupily DVD pilates ale skončily jsme u toho e jsme ho pustily a koukaly se jak ti dva cvičí
Není tady
SALOMKO,TAKY JSEM SI HO KOUPILA...A MUSÍM UZNAT, E CVIČÍ OPRAVDU MÓÓÓC HEZKY!!!
Není tady
jo jo tak mně dost baví koukat jak cvičí někdo jiný a na rotoped se práí a práí..ale jako věák je nenahraditelnej..
Není tady
Tak to bylo docela vtipne :-)... cetla jsem nekde docela zajimavy clanek o zavislosti na cvicu a vzhledem k produkci jistych hormonu stesti,je to zavislost :-) takze staci zacit a pak uz to jde :-)
Není tady
Mi u chybí vdycky v PO chodím na aqua
ale dneska nemůu mám angínu a jak to tak vypadá ani přítě z toho nic nebude
Není tady
Ahoj, já byla v PO na aquaaerobiku poprvé. Fakt dost dobrý. Já nemohla do vody 2 měsíce ... bacily oklivý. Jinak k té závislosti. Kdybyste mne viděli. Kdysi jsem byla závislá na pohybu a měla jsem k tomu poměrně dost prostoru i času. Prostor a čas jsou fuč, jen ta závislost zůstala. K běné provozní depce enské od plotny a dětí ( věčně bez peněz ) se přidává i depka z touhy po pohybu ( ten pondělní a. byla taková vzpoura a svátek zároveň). Bohuel se u mne projevil talent depku a tak i trochu nudu z pracovnědomácího stereotypu zajídat. Teď pro představu těm, co se jim nechce cvičit: chci cvičit ( nemám kde a kdy ) a místo toho něco zblajznu, anebo nezblajznu a v tom případě se ze mne stává nerudná osoba s vlastnostmi sudu se střelným prachem ( ten sud má na výku 180cm a váhu něco málo pod metrák ). Jen doufám, e bude líp a hledám příleitost jak nakrmit svoji závislost a ne sebe.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
mám aj knihu pilatesa, kadý to chváli. mám aj to také vrtítko na chudnutie v páse-to mi hlavne treba. a ja mám furt čosi, len aby som necvičila.práca, kola, pes a relax. ako sa prinúti? asi nijako, e? len chcie
ja chcem, ale nemám vôžu. kebys om an druhý deň videla,e mám o pol centi menej, tak by ma to bavilo, ale to nevidno
Najít si kamarádku,která u je závislák na cvičení a prostě mě k tomu třeba dokope tak takovou já hledám u dlouho
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jak tak,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěovala,ale teď musím a to tebe.Radí vem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napi mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protoe jakmile tuto stránku vypnu,u se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejí...Take měřím 170 cm,váím 95 kg ,do teď bylo ve v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,aludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,e musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nela na operaci.Zdůrazňuji,e jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napite mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá ena,ádná puberačka,ale u to dál nevydrím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
ZLATÍČKO,
TY JSI MĚ ZAVALILA , PSALA JSEM TI MAILÍKA, TAK SE JUKNI A KDYBYS COKOLIV POTŘEBOVALA TAK MI NAPI
Není tady
Ja bych sla cvicit s kamoskou nekde venku, takove kolektivni cviceni, kde vsichni trpi stejne ma opravdu cosi do sebe :-)))) .
Není tady