29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,
potřebovala bych poradit, jak odstranit dvojitou bradu. Jestli má někdo nějaký recept na to, nebo jestli byl někdo na plastické operaci, prosím o informace. díky moc
Není tady
mě pomohlo celkově zhubnout - tak 5-7kg. Cviky moc nezabírají...
Není tady
Možná je něco na: www.omlazeni.cz , forum Plastická operace obličeje a krku. Já bych asi věřila té plastice, v určitém věku by hubnutím jěště více povadla pleť (Franc. herečka Deneuve: V určitém věku si musí žena vybrat... větší zadek nebo hladkou pleť...)
Není tady
Mělo by pomoct zaklonit hlavu, a přehnaně vyslovovat "x" "y" a jakoby foukat s našpulenou pusou. Je fakt, že tak cítíte svaly na krku, ale bohužel nemůžu z vlastní zkušenosti potvrdit jestli to pomáhá. Dvojitou bradu zatím nemám a jako prevenci jsem to vydržela dělat každý večer asi jen 3x :-/
Není tady
Taky jsem slyšela, že je dobré hřbetem ruky poklepávat tu dvojitou bradu. Ale stejně jako Holka, taky nemám vlastní zkušenost, zda to funguje nebo ne.
Není tady
A co takhle liposukce podbradku jako jsou na www.plastickachirurgie.net ?
Není tady
Dočetla jsem se,že pomáhá dát si pod bradu tenisák a mírně ho bradou stlačovat.Tenisák mám a tu dvojitou bradu taky trochu,ale vždycky to vydržím jen chvíli.Už jsem dlouho nepérovala,jdu si vyhrabat ten tenisák.Za nějakej čásek ti napíšu zdali to pomohlo.
Není tady
Také pomáhá zajít k zubaři resp. na ortodoncii. Samozřejmě nevím jak vypadáš, ale dost často je dvojitá brada způsobená předkusem, úzkou spodní čelistí a ani nevím jak se ty vady všechny jmenují. V mládí když je pokožka elestická, tak to není ani vidět,ale kolem 25roku se začíná pomalu dělat. Ani nemusí být laicky vidět, že máš vadu skusu zubů. Kamarádka si ve svých 45 letech kvůli tomu nechala dát rovnátka a dvojitá brada byla rázem pryč. Takže bych asi doporučovala než jít rovnou pod kudlu ještě navštívit zubaře.
Není tady
Slyšela jsem, že je dobré dvojitou bradu masírovat. Mírně zaklonit hlavu a třít od brady směrem dolů.Ale nemám to ověřené:-(
Není tady