19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
choys, odteraz si pre mna ruda hvezda.....
no a ja som inak hravala futbal - zensky, normalne sme boli v prvej lige a to som hrala v zalohe...
na zakladnej karate, hadzana, na vyske ping-pong....
Není tady
jejdanánky děvčata to nevíte e sport huntuje tělo? neblázněte! jedinej zdravej sport je
Není tady
a ráno jen kafe je taky moje snídaně
Choys zvedni telefon a zavolej na nádraí a stěuj si, to neni moný, aby to nezrychlili!
60sekund, furt těch 60 sekund - chci výjimku
Není tady
Jaja a co myslis, preco som skoncila? pri futbale a karate som si donicila kolena, nechcela som aby to bolo take hrozne, tak som skoncila...
pri hadzanej som si zase vyklbila palec... no a este som zabudla na tenis, kde mi zlomili nos...
jednoducho "SPORTOM K TRVALEJ INVALIDITE...."
Není tady
to já byla chytrá u od malička jsem se sportu vyhýbala...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Dnesni, ranni dialog:
- milacku, nezda se Ti, ze tu nekde mnouka kocka ? ( hledajic schovane zviratko )
- to mě piska v plicich
- ( smutne ) ..a nechces si zajit k lekari ?
- NE.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Choys : No Slovensky je to Anjel. Tak jak to pisu. Neuslysis me, pac ja jsem hodne daleko od Tveho bydliste
Tento tyden se vzdalenost jeste prodlouzila, protoze travim cas v jednom krasnem meste, ale nebudu prozrazovat ve kterem. To mesto je zname dobrym jidlem, dobrym pivem, coz ja ho moc nepiju a take krome jineho, je to mesto nejkrasnejsich zen v CR
BRNOOOOOOOOO
Není tady
Take- na nádraí to neberou
Sunny, rudá hvězda? To ne, já nebyla pionýrka, take je mi líto, ale nemám patřičný nárok
jo, jetě jsem zapoměla, e jezdím na bobech , ale ne na těch sojovejch, normálka na oranovejch, z plástiku
Na sněhu....
Ale nejradi já na kaňkach ( a na saňkach)
Není tady
ja sa v zime rada guluje, brhlim a este aj staviam - snehuliakom...
pardon, preklep staviam snehuliakov.....
Není tady
Já se taky hlásím do klubu, jsem ho objevila a teď - to je tedy ostuda.
Není tady
choysia napsal(a):
Take- na nádraí to neberou
Sunny, rudá hvězda?To ne, já nebyla pionýrka, take je mi líto, ale nemám patřičný nárok
jo, jetě jsem zapoměla, e jezdím na bobech, ale ne na těch sojovejch, normálka na oranovejch, z plástiku
Na sněhu....
Ale nejradi já na kaňkach( a na saňkach)
Ja taky na cervenejch,s cernyma brzdama (pujcuji si je od syna) hec.Ale super to klouze taky na igelitovejch pytlich.
Není tady
Např. igelitka z Billy se prooupe. Tu jsem prooupala tady kousek na sídliti
Jinak jsme jetě s kámokou jezdily na lopatách , ale na těch eeznejch, i s násadama , nebo jsme si do pytlů nacpaly poltáře
, ale na tom sídliti na nás koukali
Není tady
Tak to teda NE, já tu chcu bejt taky, copak je normální, aby nějakej chlap lezl na něco, jako je Babinet a potom tam moderoval "ivot po nevěře" ?? Tuplem, kdy chlapi jsou přece jen ten dobytek, který si tohle odbude bezcitně někde v soukromí a uije si a je po vem?? Tak mě DarkAngeli taky registruj. jo?
Jinak jetě jednu věc: ke stanovám klubu chci jetě doplnit, e se povauju za tu třetí kategorii
Upravil(a) klokan (21. 10. 2006 0:44)
Není tady
choysia napsal(a):
Jinak jsme jetě s kámokou jezdily na lopatách , ale na těch eeznejch, i s násadama, nebo jsme si do pytlů nacpaly poltáře
lidi jsou divni co?
Není tady
Ahoj Suzy , jsou divný
Klokane, ty se genius? Já jsem míenka genia a cvoka. Ale od psychopatů se distancuju ...doufám, e te¨d tady od někoho nedostanu
Není tady
Choysia, jasně, e jsem genius, copak to není poznat hned?? To je přece jasný, kdy si sáhne dozadu na hlavu, tak tam se vyskytuje u vybraných jedinců takzvaný "hrbolek geniality", zkus to - určitě ho najde..
Není tady
suzy napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Choys : No Slovensky je to Anjel. Tak jak to pisu. Neuslysis me, pac ja jsem hodne daleko od Tveho bydliste
Tento tyden se vzdalenost jeste prodlouzila, protoze travim cas v jednom krasnem meste, ale nebudu prozrazovat ve kterem. To mesto je zname dobrym jidlem, dobrym pivem, coz ja ho moc nepiju a take krome jineho, je to mesto nejkrasnejsich zen v CR
BRNOOOOOOOOO
Ne, neni to Brno Kdyby to bylo Brno, uz sedime na kavicce prece
A nerikej, ze bys me odmitla !
kdo by odolal memu sarmu, ze ?
Není tady
klokan napsal(a):
Choysia, jasně, e jsem genius, copak to není poznat hned?? To je přece jasný, kdy si sáhne dozadu na hlavu, tak tam se vyskytuje u vybraných jedinců takzvaný "hrbolek geniality", zkus to - určitě ho najde..
Vitaj Klokan ! Vis, ze si Te Dark Angel moooc oblibil ? s tou genialitou mas pravdu. Psychopat se od genia moc nelisi, soudim podle sebe, pac ja jsem psychopat, ale hrbolek geniality mam taky
Není tady
choysia napsal(a):
Jinak jsme jetě s kámokou jezdily na lopatách , ale na těch eeznejch, i s násadama, nebo jsme si do pytlů nacpaly poltáře
No, my jsme s kamosem nasli igelitove pytliky a sjizdeli jsme jeden kopec, nemohu ho jmenovat, to da rozum, kdyby to kamarad cetl, urcite by me odhalil - baf !
Není tady
A nebyla ¨jsem ten kámo já?
Jak se má, Andílku?
Klokane, má recht, ńákej hrbolek jsem si nahmatala
Není tady
DarkAngel napsal(a):
suzy napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
BRNOOOOOOOOO
Ne, neni to Brno
Kdyby to bylo Brno, uz sedime na kavicce prece
A nerikej, ze bys me odmitla !
kdo by odolal memu sarmu, ze ?
Sakra zase jsem se sekla. To vis ze bych te neodmitla,s andelem si vyjdu rada
Není tady
choysia napsal(a):
A nebyla ¨jsem ten kámo já?
![]()
Jak se má, Andílku?
Klokane, má recht, ńákej hrbolek jsem si nahmatala
Hrbolek jooo?Tak to by me zajimalo teda jako kde??
Není tady
no....viď?
Není tady
caute psychopati...
Není tady
ahoj
Není tady