|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No to snad radši ne... 
Není tady

Lupi, sem muzes psat klidne co Te napadne, neni to cenzurovano, ani nemame moderatora. Ale ne sprosta slova 
Není tady
Tak to je ale škoda-přeškoda, páč mě zrovna nic nenapadá
leda...vyli vlci, vyli v noci, přeřvávali slavíky, přesto se však nepřeřvali přes kamion veliký....
Hezký pasone všem psychopatům zde i jinde....
Není tady
Jééé, berete ještě nové přihlášky ???
Slibuji, že budu psychopat a cvok jedna báseň ..... teda huž jsem a jsem na to hrdá 

Nazdarek Miso II. Jasne ze bereme a Vitaj 
Není tady
AHOJKY...SYPU SI POPEL NA HLAVU...ALE CO JINÝHO BY JSTE ČEKALI OD CVOKA??? 
JO A MŮJ MALEJ DROBEK JE ASI CIGÁN...A NEBO CIKÁN...NO TO JE JEDNO....ALE BUDE, PROTOŽE ON TO dyk POUŽÍVÁ V KAŽDÉ DESÁTÉ VĚTĚ!
Není tady

SLUNÍČKO napsal(a):
AHOJKY...SYPU SI POPEL NA HLAVU...ALE CO JINÝHO BY JSTE ČEKALI OD CVOKA???
JO A MŮJ MALEJ DROBEK JE ASI CIGÁN...A NEBO CIKÁN...NO TO JE JEDNO....ALE BUDE, PROTOŽE ON TO dyk POUŽÍVÁ V KAŽDÉ DESÁTÉ VĚTĚ!
Ahoj Solnce mojo. Jak se mas ? A co robkas ? 
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKO...JEŠTĚ SI MĚ PAMATUJEŠ? DOUFÁM, ŽE JSI NA MĚ TY MŮJ ANDÍLKU NEZANEVŘEL?
MÁM SE DOBŘE...ALE TO ŘÍKÁM ABY MI LIDI ZÁVIDĚLI 
JINAK BOJUJU, VŠAK VÍŠ...TEĎ SE TEN BOJ TROŠKU PŘIOSTŘUJE, ALE BOJOVNICE SE NEVZDÁVAJÍ A VÍTĚZÍ...TAK SNAD NEPROHRAJU 
TEĎ UŽ SNAD BUDU HODNĚJŠÍ A PÍSNU TI...ALE AŽ PO VÍKENDU..JEDEME NA CHALOUPKU 
Není tady
Nazdárek lidičky

lupina montana napsal(a):
Tak to je ale škoda-přeškoda, páč mě zrovna nic nenapadá
![]()
leda...vyli vlci, vyli v noci, přeřvávali slavíky, přesto se však nepřeřvali přes kamion veliký....
Hezký pasone všem psychopatům zde i jinde....
Lupi, hezkyyyyy
jsi tady správně ... jsi génius 

Není tady