21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pro kazdeho, kdo si mysli, ze neni normalni, nebo naopak si mysli, ze je normalni az moc a uz normalnejsi ani byt ani byt nemuze.
Vas Dark Angel
Není tady
Nejsem psychopat, cvok ani genius, já jsem letadlo.....
Není tady
Nikdo ? Vsichni se povazujeme za "normalni" ?
Není tady
já sice normální nejsem, ale taky se nemusím kvůli toho hlásit do special club
Není tady
popelko, ale mozes
ja sem asi patrim
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já sice normální nejsem, ale taky se nemusím kvůli toho hlásit do special club
Ahoj Popelko, nejak me nenapadlo napsat, ze kdo uz sem jednou napise, automaticky se stava clenem ;)Vitam Te ! Jinak take vitam meho kamarada Oxiho. Za clenstvi se neni potreba stydet, chci zde spis diskutovat o tom, co je normalni a co uz normalni neni a kazdy se muze pridat, bez ostychu. Dle meho jsou urcena nejaka spolecenska pravidla, vychovou a zvyklostmi jsme byli nauceni chovat se tak, nebo onak, kazdemu je jasna hranice normalnosti/nenormalnosti. Ale pokusme se nejak vymezit tuto hranici. Kdyz o tom premyslim, napriklad v oblasti jidelnicku. Kazdy z nas basti obycejny veprovy rizek s bramborem, popr. bramborovym salatem, ale ciste hypoteticky - dejme si ho s ryzi a ananasovou omackou:supr: Dostavame se za hranici "normalu" ? Je to extrem ? Co kdyz je to jen o tom, ze nas to nenaucily nase babicky ? Co kdyz ten veprovy rizek s ananasovou omackou a ryzi je lahudka, kterou nikde ve svete nenajdeme ?
Vas Dark Angel.
Není tady
Moje vagrová dělá rybu s rýí
Jestli je to normální, nebo ne, bych neposuzovala. Spí bych řekla, e je to neobvyklá kombinace, u nás.
Není tady
Dark angel, to je pravda..... no já jsem asi blázen v dnením světě naprostý..... nekradu, nepodplácím, ani úplatky neberu, snaím se neporuovat zákony (týýýý vado, já jezdím i předepsanou 30kou, kdy někde je)... horí ale je, e tohle vechno odsuzuju.... take jak se znám, já bych napráskala i bratra, kdybych věděla, e pěstuje a distribuje trávu, nebo e se nechá uplácet, aby dal někomu keft no nejsem já CVOK ???
Není tady
popelko vidis ze sa sem hodis
choysii, v armade to bolo bezne, file s ryzou, ale nikdy mi to nechutilo
Není tady
Já rozhodně nejsem normální
Není tady
choysia napsal(a):
Moje vagrová dělá rybu s rýí
Jestli je to normální, nebo ne, bych neposuzovala. Spí bych řekla, e je to neobvyklá kombinace, u nás.
Ano, ryba se da velmi dobre jist s anansovou omackou ! Ale ja ryby nesnasim, takze u me to nehrozi
Bleeee....
Choysíí, jinak VITAJ MOJA
Dark Angel
Upravil(a) DarkAngel (1. 10. 2006 12:58)
Není tady
tmavovlaska napsal(a):
Já rozhodně nejsem normální
No, nechme to tak. Rozhodne nejsi nenormalnejsi, nez my vsichni na tomto Webu, budme k sobe uprimni, zacinam u sebe
Uz je nas 5 ? Nepletu se ?
Dark Angel ?
Není tady
Můu být č.5??
Není tady
est Jetě jeden a pak jen Sněhurka a je to
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Dark angel, to je pravda..... no já jsem asi blázen v dnením světě naprostý..... nekradu, nepodplácím, ani úplatky neberu, snaím se neporuovat zákony (týýýý vado, já jezdím i předepsanou 30kou, kdy někde je)... horí ale je, e tohle vechno odsuzuju.... take jak se znám, já bych napráskala i bratra, kdybych věděla, e pěstuje a distribuje trávu, nebo e se nechá uplácet, aby dal někomu keft
no nejsem já CVOK ???
Tak to mas pravdu. To normalni neni Ale reknu Ti, mam kamaradku, ktera nikdy partnera nepodvedla. Rika o sobe, ze je nenormalni, ze vsechny jeji spoluzacky maji milence, ale ona je snad vyhynuly druh, nebo co. No, je to podivne, protoze dnes se to paruje jedna radost, ale jsou i lide, kterym asi ten partner vyhovuje, ale to je uz uplne jine tema diskuse. Sorry
A uz jdu pracovat, nejsem v nedeli v praci pro zabavu
Dark Angel
Upravil(a) DarkAngel (1. 10. 2006 12:59)
Není tady
a 5,5?
Není tady
Dark angel, tak to jsem málem zapomněla, v tomhle jsem taky asi exot jako Tvoje kamarádka..... NIKDY jsem chlapa nepodvedla.... a vím 100%, e dokud budu mít vztah (jakýkoli) takani nepodvedu.... jeííííííí, zavřete mě do blázinceeeeeeee
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Dark angel, tak to jsem málem zapomněla, v tomhle jsem taky asi exot
jako Tvoje kamarádka..... NIKDY jsem chlapa nepodvedla.... a vím 100%, e dokud budu mít vztah (jakýkoli) takani nepodvedu.... jeííííííí, zavřete mě do blázinceeeeeeee
![]()
![]()
Ty, heled, nejsi naaaahodou ta moje kamaradka ?
Není tady
tak to nevím, ale v Plzni nikoho neznám, nebo o tom nefíííím
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Dark angel, tak to jsem málem zapomněla, v tomhle jsem taky asi exot
jako Tvoje kamarádka..... NIKDY jsem chlapa nepodvedla.... a vím 100%, e dokud budu mít vztah (jakýkoli) takani nepodvedu.... jeííííííí, zavřete mě do blázinceeeeeeee
![]()
![]()
Do blázince bych tě zavřela jedině za to, e by ti tohle vechno přilo nenormální
Není tady
teda v Plzni par ludi poznam
choysii
Není tady
Tak jsem pořád tady.. ach jooo
Není tady
co sa stalo? nemaju dupacky?
Není tady
asi majů, ale on usnul doma.. ste hrozný.. člověk můe utéct z práce a být s vámi a vy to prochrápete
Není tady
Já jsem vzhůru
Není tady