14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Ahoj, prosím nemáte někdo osvědčenej recept na zavařování kapií, hlavně bych potřebovala vědět jak se sterilují, při kolika stupních a jak dlouho, díky moc J.
Není tady
85°C, 25 minut
Není tady
Janulko tak tady ti píu svůj výborný receptík na červené kapie: 1l vody
2dcl octa
5dkg cukru
2dkg soli
V nálevu povaříme kápie 4 minuty. Po zalití nalít kapičku oleje a zavřít roubovací skleničku a otočit ji vzhůru. Kapie si krájím na nudličky a pak s nimi ozdobuju chlebíčky.
Není tady
já nakrájím na nudličky, zaleju nálevem na okurky, dělám si ho sama, navrch kapka oleje. Dávám i na kopečky rýe, pěkně to vypadá
Není tady