27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, nevěděl byste si někdo rady ze zápachem z lednice? Včera jsme si přivezli z druhé ruky (natěstí téměř zadarmo) na přechodnou dobu lednici, která je funkčně v dobrém stavu, ale straně smrdí zevnitř. A tak, e se mi z toho zvedá aludek:-( Existují nějaké prostředky na odstranění toho zápachu? Protoe jestli ne, tak půjde zase o dům dál:-)
Není tady
Někde jsem četla, e proti zápachu je dobré po důkladném vymytí umístit do lednice talířek s jedlou sodou a průběně vyměňovat. Prý to ta soda pohltí. Ale vyzkouené to nemám.
Není tady
nebo se dává mletá káva a nebo mistička s octem
Není tady
Já si u nějaký čas kupuju " Likvidátor pachu".Informace na www.alpcz.cz
Je dobrý na likvidaci jakýchkoli pachů,take v práci sprejuju kancelář ( éf je kuřák),doma kočičí záchod,nae WC,lednici,pajzku,papoučí klec.Návtěvy se diví,e u nás nejsou cítit zvířátka.
Upravil(a) Zlata (21. 9. 2006 11:05)
Není tady
dá se koupit i v obchodě? přes internet mi přijde dopravné dost drahé
Není tady
Ivčo,nikde jsem to neviděla,řeím to tak,e jednorázově objednám velké balení a doma si rozleju do meních nádobek s rozpraovačem.Vydrí to hodně dlouho.V supermarketech se u dneska dají koupit i jiné přípravky,jednou jsem to vyzkouela,bylo to drahé a moc spokojená jsem nebyla.Bylo to hodně tekuté a měla jsem vechno potom mokré.Já jsem na leták této firmy narazila u naí veterinářky,hodně se to nabízí pro chovatele zvířátek,tak mě napadá zda by to nevedl nějaký veterinář nebo zverimex.Ale s posíláním jsem spokojená,ihned si telefonem ověřují,e je objednávka skutečně vae a druhý den u máte doma.
Není tady
díky, zkusím se optat u nás na veterině
jinak bych taky koupila do velké balení, malé se fakt vzhledem k 89 Kč dopravného nevyplatí
Není tady
Misku s jedlou sodou mám vyzkouenou a funguje (jednotlivé potraviny od sebe nenačichnou), ale pokud je lednice u něcím "provoněná", asi to bude chtít silnějí kalibr.