18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenost s návtěvou v solné jeskyni?
Pokud ano, jaký to mělo účinek na Vás nebo na Vae dítě?
Mám 5 leté dítě a uvauju o pravidelných návtěvách. Prý by to mohlo pomoci od těch věčných kalů, rým....
Není tady
U jsem o tom někde tady psala-v jiném tematu. http://www.solnejeskyne.info/stopa.html
TU nejlepí. Já la s malou, ale moná to nakonec nejvíc pomáhá mne.
Ve kterém městě jsi? V Praze je takto malé dítě zadarmo-dle toho, kam půjde.Záleí na výce..Máme za sebou u málem dvě kompletní kúry.
Není tady
Já prola komletní kůrou i s malou (3) a zlepil se mi věčně ucpaný nos, na dcerce jsem nic nezpozorovala, ale je fakt, e od té doby nebyla nemocná a u je to dost dlouho.
Není tady
Solnou jeskyni jsem vyzkouela poprvé zrovna včera. la jsem spíe ze zvědavosti, ne kvůli nějakého zdravotního problému. Pro mě to mělo určitě velký relaxační účinek. Je to velmi příjemné.
Není tady
Byli jste prosím někdo v solné jeskyni v Ostravě?
Není tady
Dobrý den,
nemáte někdo zkuennosti s zvlhčovačem vzduchu?
Není tady
moje obě děti jsou astmatici a furt je doma vecko drádilo. Museli sme často větrat a to vadilo zase mně. Paní doktorka nám nedávno, kromě zvlhčovače vzduchu poradila takový speciální nátěr, který má v ordinaci na stropě. Je to taková bezbarvá vrstva. Koupili jsme to normálně v prodejně s barvami. Má to právě pomoct čistit vzduch od různých částic co jsou ve vzduchu a pomoct děckám doma lépe dýchat čistí vzduch. Máme to asi měsíc a zdá se mi e to fakt funguje. I kdy větrám méně zdá se mi doma vzduch čistí. Připadá mi e děcka nemají ani tolik záchvatů kale. Tak to zkus zajímá mne jestli bude taky spokojená
Není tady