29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenost s návštěvou v solné jeskyni?
Pokud ano, jaký to mělo účinek na Vás nebo na Vaše dítě?
Mám 5 leté dítě a uvažuju o pravidelných návštěvách. Prý by to mohlo pomoci od těch věčných kašlů, rým....
Není tady
Už jsem o tom někde tady psala-v jiném tematu. http://www.solnejeskyne.info/stopa.html
TU nejlepší. Já šla s malou, ale možná to nakonec nejvíc pomáhá mne.
Ve kterém městě jsi? V Praze je takto malé dítě zadarmo-dle toho, kam půjdeš.Záleží na výšce..Máme za sebou už málem dvě kompletní kúry.
Není tady
Já prošla komletní kůrou i s malou (3) a zlepšil se mi věčně ucpaný nos, na dcerce jsem nic nezpozorovala, ale je fakt, že od té doby nebyla nemocná a už je to dost dlouho.
Není tady
Solnou jeskyni jsem vyzkoušela poprvé zrovna včera. Šla jsem spíše ze zvědavosti, než kvůli nějakého zdravotního problému. Pro mě to mělo určitě velký relaxační účinek. Je to velmi příjemné.
Není tady
Byli jste prosím někdo v solné jeskyni v Ostravě?
Není tady
Dobrý den,
nemáte někdo zkušennosti s zvlhčovačem vzduchu?
Není tady
moje obě děti jsou astmatici a furt je doma všecko dráždilo. Museli sme často větrat a to vadilo zase mně. Paní doktorka nám nedávno, kromě zvlhčovače vzduchu poradila takový speciální nátěr, který má v ordinaci na stropě. Je to taková bezbarvá vrstva. Koupili jsme to normálně v prodejně s barvami. Má to právě pomoct čistit vzduch od různých částic co jsou ve vzduchu a pomoct děckám doma lépe dýchat čistší vzduch. Máme to asi měsíc a zdá se mi že to fakt funguje. I když větrám méně zdá se mi doma vzduch čistší. Připadá mi že děcka nemají ani tolik záchvatů kašle. Tak to zkus zajímá mne jestli budeš taky spokojená
Není tady