14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Jj to znám .dělám v létě z masáků..
tu z těch kůiček jsem taky slyela,ale jetě nezkouela..Co nejdřív zkusím mám na drkovku chu!!
Není tady
HOlky, nejakou nenadymavou polevku? pri kojeni mate?
Není tady
jak se dela?nikdy jsem ji nemela
Není tady
Na tuku osmahnout kmín, troku papriky a mouku, zalít vodou (nebo vývarem) a vařit cca 10 minut. Nakonec přidáme rozlehané vejce.
A jinak lze přidat podle chuti téměř cokoli - brambory, zeleninu, bylinky...
Není tady
ladie: to zkusim.... myslis ze muze byt vyvar z kostky? nebude to male vadit?
Není tady
hadrovka - jíka, na ni vyklepnout vajíčko, zamíchat, zalít horkou vodou, přidat mletý kmín, nějakou tu vegetu, zeleninu - tam teda opatrně, kromě mrkve a petrele snad vechno nadýmá - a vařit ...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
ladie: to zkusim.... myslis ze muze byt vyvar z kostky? nebude to male vadit?
Do vývaru z kostky bych rozhodně nela. Je v tom spousta nevhodných věcí a navíc suená cibule.
A k polévkám? Chce to zkusit, já mohla vechno kromě cibule a lutěnin.
Není tady
Mnam, nejak mi ted zachutnaly posl. dobou polevky, min. tyden jsem si delala bramboracku, vcera brokolicovou, mam v planu porkovou, pamatuju jak ji uplne kdysi delavala mamka a byla mnam... no, vyvary jsou fajn,ale nejak spis mam polevku na zasyceni misto obeda, takze spis tam dam dost zeleniny, a nudle a tak, ....
co myslite pro male dite? 8mesicu za polevky? delam jednu univerzal zeleninovou, a do ni pridavam dle potreby, nekdy maso, nekdy neco jinyho, chci zkusit jahly... delal jste nekdo?
Není tady
Jáhly musí spařit a dýl vařit, já chvilku před koncem dávám kuskus, který je hned.
Není tady
Já dávám na zahutění dost pohanku, někdy rýi. Někdy pro rodiny dětí udělám a nasuím domácí nudle a flíčky, do kterých zapracuji různé suené natě, penát, mangold atd. Mimo obecně známých polévek vařím i experimenty, které mě momentálně napadnou. Protoe v rodině vichni polévky milujou, tak vařím kotel, jinak by ani nemělo cenu pinit hrnec. Kdy troku zbyde, up s ní do mrazáku, hodí se vdycky.
Není tady