6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Terci, aby to nebylo - jednou a dost nebo pokračování za dalích 25 let.
Chtěla bych být větí optimista .
Tak, ono mi zrovna ty ruličky a tak nevadí a s prkýnkem se srovnal dle mého přání u před svatbou
Ale je kouzelné, jak ty "záhady" s ruličkami vycházejí zrovna na nás, e?
Není tady
Kdybych sečetla vechny rozhovory u nás doma týkající se tohoto problému, domnívám se, e záchodové prkýnko mi sebralo několik týdnů ivota. Prázdná rulička patří na WC zrovna tak ,jako prázdná tuba od pasty v koupelně na umyvadlo. Nesnáím vrek od piva a roubky rozličných velikostí na kuchyńské lince,které tam najdu minimálně jednou za den.Nevím proč se zaroené zrcadlo v koupelně večer vdy samo utře a zůstane tam čmouha.To e pračka ere ponoky a myčka kávové ličky je veobecně známé.Začínám věřit tomu,e smetáček,motyčka,hrábě,otvírák,nůky a pilník i jiné předměty mají noičky,protoe je nikdy nenajdu na místě k jim určeném i kdy vím,e jsem je tam poloila a samozřejmě nikdo z rodiny je v ruce neměl.Tyto předměty jsou schopné samy se přemístit a schovat se na místech,na kterých by je rozhodně nikdo nehledal a co víc-objeví se dozajista vdy, kdy u je nepotřebuju.Nechápu fyzikální zákony, kdy sekrabuju ze stropu v koupelně pastu na zuby a mýdlo.Nerozumím tomu jak se ocitl otisk dětské nohy na zdi 20cm od stropu.Proklínám vechny ty mozky lidstva kteří vymyslely výkačku, cumlací bombon, papírový kapesníček, samolepky, plastelínu, vodové barvičky, voskovky, lepidlo, kuličku hopskulku / dostat ji z hadice od vysavače je pro mě vdy obtíné/, lego / lápnout na něj holou nohou tak nevím proč ze mě lítají slova, které manel nezná ani z vojny/.Proklínám je, protoe tito myslitelé, ač moná v dobré víře mnohým z nás připravili v ivotě perné chvilky.
Není tady
Miliardy lidí nemají co huby a tady enské prudí kvůli prkýnku. Je vidět, e fak máte houby co na práci.
Bývalá taky furt prudila. Tak jsem dával dolů i dekl, abychom to měli oba stejný. To bylo keců ...
Není tady