18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na zachode vzdy sedim ... (na pisoari nie ), ako pisal biker, zachceny zachod ani jeho okolie nemusim a podla toho sa aj spravam.
A pokial je niekto u mna, kto cura po stojacky nerobi mi problem si to prkynko sklopit, aj ked ja ho mavam stale dole.
Nieje jedno ci je hore alebo dole? Je to tak malicherne ... dobra zamienka na buzeraciu a do**bavanie ... Dolezite je, aby bolo ciste, nie?
Není tady
Já jsem se snaila poctivě zamyslet, proč nějaké eně vadí, kdy je prkénko zvednuté... mně nikdy nenapadlo se za to na přítele zlobit, on si ho dává nahoru, já si ho zase dávám dolu. Dávám přednost tomu dát dolů nejen prkénko na sezení, ale i to druhé a nezlobila bych se na přítele, kdyby to dělal taky ;o), ale rozhodně mu do toho nekecám.
Pikantní bylo, kdy přijel přijel přítelův kamarád z Alíru - tam se pouívají jen turecké záchody. Nevím, jestli ten kamarád někdy předtím viděl evropský záchod, ale rozhodně mu nikdo neřekl, e by měl zvedat prkýnko.. no nechutné, co vám budu vykládat. Problém je, e v té jejich kultůře není moc přípustné o takových intimních věcech mluvit a tak se přítel nikdy neodhodlal svéímu kamarádovi vysvětlit, e prkno si chlapi ZVEDAJ ;o)
A teď mi řekněte, jestli vám nepřetalo vadit, e ten vá ho nedává dolů? ;o)))
Není tady
Oni arabové mají obecně problémy s čistotou na evropských záchodech.
Není tady
Tak potom musí by Slovensko(a aj čechy, bohuiaž) vyslovene arabská krjaina, súdiac podža záchodov pri diažnici...! Mnohé to objasňuje.
Není tady
KALIK napsal(a):
Není tady
Selima napsal(a):
Tak potom musí by Slovensko(a aj čechy, bohuiaž) vyslovene arabská krjaina, súdiac podža záchodov pri diažnici...! Mnohé to objasňuje.
Selima napsal(a):
A moj mu má pravdepodobne dákeho arabského predka, ktorý sa sem-tam prederie na povrch....
Och, ako mi odžahlo! Lebo si u nemusím myslie, e je....no....čuně. Čuně znie lepie, ako prasa, vak? Vidno z toho, e Česi majú k neporiadku zrejme benevolentnejí prístup
Není tady
KALIK napsal(a):
Jo, take mí dva synové jsou asi arabové.
Není tady
Co já bych za to dala, kdybych měla doma zvednuté a ........ prkénko!!!
Není tady
Nae syny naučil manel zvedat prkýnko. Mně je jedno, která část je počuraná, jestli tn porcelán, či prkýnko, čistit to musím stejně, bo to pak smrdí.
Mana ale prkýnko sám nezvedá, nebo si sedá (blahořečím). Po klucích zůstává prkýnko zvednuté, ale nepřijde mi jako problém je při čurání sundat.
Proč se tohle vůbec řeí?
Moje mamka zase měla "neřest", e nikdy správně nezaroubovala zubní pastu nebo krém. A přítí rok oslaví 40 společných let s tátou. Jeliko jsem podědila podobnou nedůslednost, mám naději, e to mana taky vydrí...
Není tady
markéta napsal(a):
A ví proč to tak tak smrdí??? To neni tim, e by se neuměli strefit, ale tim e nesplachují... Znám dost chlapů, kteří po malé potřebě nespláchnou a jetě si neumyjí ruce!!!!
Tak vidí... o chlapech kteří čůrají v sedě slyí tady... a není jich málo... není to o tom, e mui neumí čůrat v sedě, ale spí o tom, e jsou líní a pohodlní si sundavat celé kalhoty
ten můj taky nechápe. kdy jsem mu řekla, a to si jako neumyje ruce? tak na mne zíral, o čem to proboha mluvím. a nevím, proč by mui "sniovalo důstojnost" kdyby čural vsedě. to jako my máme mení důstojnost, protoe nečůráme vestoje???? co je to za nesmysl? vdy je to stejně naučené. kdyby to kluka nenaučili v dětství rodiče, vestoje, tak by to neuměl a normálně by čural vsedě.
Není tady
KALIK napsal(a):
Nu, proti tomu bych se trochu ohradila - oni sice moná mají trochu jiné představy o tom, jak se evropský záchod pouívá (pokud ho nikdy neviděli), ale s hygienou jsou na tom často líp, ne my. V Alírsku, alespoň kam a moje zkuenost sahá, je na záchodech vdy dostupná voda, aby se mohl dotyčný umýt (toaleák samozřejmě neexistuje). Kdo se neumyje, poruuje náboenská pravidla. A ta se tam berou trochu váněji, ne u nás. Ehmm...nezanedbatelné procento Alířanů tvoří Berbeři. Arabové jsou původně minoritní okupační vlna přiedí v 7.-8. století a později. Pokus: zkuste říct Berberovi, e je Arab. Asi ho příli nepotěíte. Ale to u na záchod nepatří
Upravil(a) Berberka (23. 9. 2009 22:59)
Není tady
Prkénko nahoře či dole, to je přece tak nepodstatné. Někdo si ho zvedám, někdo zas dává dolů, no a co. Čistota je důleitá.
Není tady
Tak u nas je prkenko prevazne dole. Byla bych radsi kdyby zustavalo nahore a ja si ho pri potrebe sklopila. Manzel ani syn ho na horu nedavaji, prestoze jsem jim neustale v patach a snazi se strefovat, syn se pri curani napriklad kouka z okna a pak to taky tak i nekdy vypada. Nejhorsi je kdyz jdu v noci rozespala na zachod, sednu a....... vracim se do postele nasupena a nevim kdo to tak nechal, jestli stary nebo mlady.
Není tady
No, vzhledem k tomu, e kamarád mého syna nesplachuje - jaksi není z domova za 13 let naučen - jsem ráda, e si poklop prkýnka alespoň zvedne. Moná ho to neučili taky, ale nějak mu dolo, e se musí odklopit, ne vykoná potřebu.
Jinak Marcio, kdy můj syn byl malý a začal chodit na záchod, tak se nezavíral. Nevadí, ale chtěla jsem, aby se to naučil, a jak jsem la jednou okolo záchoda, tak mu říkám - přivírej se...
On na to - coe - a otočil se na mě. Bohuel celý a počůral mi nohy.
Teď je větí a občas kouká taky jinam, ne do mísy... ale aspoň se u zavírá, tak mám nohy v suchu
Není tady
javena napsal(a):
No, vzhledem k tomu, e kamarád mého syna nesplachuje - jaksi není z domova za 13 let naučen - jsem ráda, e si poklop prkýnka alespoň zvedne. Moná ho to neučili taky, ale nějak mu dolo, e se musí odklopit, ne vykoná potřebu.
Jinak Marcio, kdy můj syn byl malý a začal chodit na záchod, tak se nezavíral. Nevadí, ale chtěla jsem, aby se to naučil, a jak jsem la jednou okolo záchoda, tak mu říkám - přivírej se...
On na to - coe - a otočil se na mě. Bohuel celý a počůral mi nohy.
Teď je větí a občas kouká taky jinam, ne do mísy... ale aspoň se u zavírá, tak mám nohy v suchu
Taky docela zabavna historka. Ja bych, ale osobne byla rada, kdyby to prkenko bylo suche. A to ne, ze bych je k tomu nevedla. Jen Ti chlapi jsou proste od prirody silene natvrdli. Muj syn je strasny bordelar, vecne ma v pokoji neporadek, veci pohazene na zemi a to ho porad napominam a vysvetluji. Uklidi si to jen kdyz nad nim stojim.
Není tady
Nejen chlapi jsou bordeláři. Kolegyně má dvě dcery, u jsou to velký cácory a kolikrát vypráví... kalhotky, ponoky pod poltářem... pinavý hadry na hromadě... Ale jen co si ta jedna narazila frajera a začala s ním ít, má v bytě čisto, jak na operačním sále, jak uklízí.
Ale chlapi to asi nemají takhle nastavený. Dokud je maminka - nemusím uklízet, a nebude maminka, bude manelka...
Není tady
Prkýnko u nás není problém, u nás je obrovský problém vyhodit prázdnou ruličku od papíru . U jsem to vzdala, nejsem schopna je to naučit .
Není tady
aprill napsal(a):
Prkýnko u nás není problém, u nás je obrovský problém vyhodit prázdnou ruličku od papíru . U jsem to vzdala, nejsem schopna je to naučit .
To u nás je to samé. Nejenom e synáček prázdnou ruličku nevyhodí, ale ani ho nenapadne nachystat novou. Ale za to se musím pochlubit - tuhle dolo tekuté mýdlo a on ho úplně sám vyměnil! Myslím, e na 20 letého ogara sluný úspěch.
Není tady
Tak jsem zjistila, e u nás je to v podstatě v pořádku, synáček prkýnko zvedá, splachuje, ruličku nevyhazuje ... někde jak vidím je to podstatně horí .... a zrovna dneska mi kamarádka poslala vtip, který se tematicky celkem hodí, tak pro zasmání
Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru.
První dokončí své dílo a jde si umýt ruce.
Na osuení rukou pouije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset,dokud z rukou neutře kadou kapičku
vody.
Otočí se k ostatním a říká "My z Philipsu jsme vedeni k tomu,
abychom vechno dělali extrémně dokonale."
Druhý ji také skončil a také si umyje ruce.
Utře si je vak pouze do jedné papírové utěrky,
vyuívajíc kadý milimetr čtvereční volné plochy.
Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu,
abychom vechno dělali nejen extrémně
dokonale, ale i extrémně efektivně."
Třetí skončí svou práci a odchází.
Cestou ke dveřím přes rameno prohodí:
"My chlopi z ostravského Baniku, si nechčijeme na ruce."
Není tady
Judyna napsal(a):
aprill napsal(a):
To u nás je to samé. Nejenom e synáček prázdnou ruličku nevyhodí, ale ani ho nenapadne nachystat novou. Ale za to se musím pochlubit - tuhle dolo tekuté mýdlo a on ho úplně sám vyměnil! Myslím, e na 20 letého ogara sluný úspěch.
Přidávám se,jsme doma 4,z toho 3 chlapi a vdy to "záhadně" vyjde jen na mě,abych vyměnila ruličku a aby to nebylo a tak okaté,tak je na ní nepatrný zbytek papíru.Vdy mě to děsně vytočí,ale taky mi to připomíná boj s větrnými mlýny.A jsem ráda,jak tady čtu,e v tom nejsem vůbec sama.
Není tady
a co takhle orbis pictus?
Saprlot, jaxe vkládají obrázky?
Upravil(a) Lomikel (15. 11. 2009 19:06)
Není tady
Ja mám holku, ale ruličkový problém mám taky. Na mně zůstane bez nebo s kousíčkem papíru, jakoe jetě tam přece něco je. Občas se u dokonce objeví i nová rulička s papírem, ale tu prázdnou musím vyhodit já. A to máme ko přímo vedle WC! To bude asi nějaká nová nemoc doby, ne? A navíc ta spotřeba! Tedy u mne normální mnoství. To budou ty rozevláté reklamy s toaletákem po celém domě nebo co. U nás kromě pračky, která ere ponoky, jako vude, navíc ere WC neskutečné mnoství toaleáku.
Není tady
a vdy to "záhadně" vyjde jen na mě,abych vyměnila ruličku a aby to nebylo a tak okaté,tak je na ní nepatrný zbytek papíru.
U u bych se mohla přidat k ruličkářkám , ale manel mi minulý týden vyfoukl "téma". Přila jsem na WC a papír byl vyměněný!!! Byla jsem v oku .
Holky, závěr vás asi nepotěí - trvalo to 25 let .
Není tady
Tercila napsal(a):
a vdy to "záhadně" vyjde jen na mě,abych vyměnila ruličku a aby to nebylo a tak okaté,tak je na ní nepatrný zbytek papíru.
U u bych se mohla přidat k ruličkářkám , ale manel mi minulý týden vyfoukl "téma". Přila jsem na WC a papír byl vyměněný!!! Byla jsem v oku .
Holky, závěr vás asi nepotěí - trvalo to 25 let .
Terci, aby to nebylo - jednou a dost nebo pokračování za dalích 25 let.
Není tady