Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 23. 10. 2006 16:39

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Re: Milionkrát omílané záchodové prkénko

Kalupinko............   offtopic

Není tady

#127 23. 10. 2006 17:55

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

No...nevím, zda to brát jako pochvalu či nesouhlas. A to se anglicky domluvím.

Já třeba potřebuju ledacos v bytě udělat a netroufám si na to sama. To by byla diskuse, panečku. Zapojila bych se s vervou: "Kterak si vymalovat a nezapráskat celý byt." Nebo: "Jak bezpečně pověsit polici a přitom se neprobourat k sousedům"...kapitulation

Není tady

#128 16. 11. 2006 17:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Záchodové prkýnko neřeším, mám dva kluky (14 a 18), ale ani jeden to prkýnko dolů nedá a nedá. Má cenu se proto rozčilovat? Já myslím, že na sklopeném prkýnku svět nestojí, i když je fakt, že na pohled to líp vypadá.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#129 20. 11. 2006 16:34

Jesi
♥♥♥♥---

Mně teda vů§bec nevadí prkýnko nahoře, ale co mi vadí je, že je nakapkáno i před záchodem, člověk jde třeba v noci na záchod a šlápnu do mokra. To jsem nepříčetná.  A podotýkám, že to není od syna. mad

Není tady

#130 29. 11. 2006 12:12

pony
♥♥-----
Místo: Záp. čechy

mám doma tři chlapi a prkýnko je pořád dole,na hoře prostě nestojí a furt padá

Není tady

#131 29. 11. 2006 12:13

pony
♥♥-----
Místo: Záp. čechy

mám doma tři chlapi a prkýnko je pořád dole,na hoře prostě nestojí a furt padá

Není tady

#132 19. 1. 2007 13:35

agad
♥------
Místo: Olomouc

Mě nikdy prkýnko nahoře nevadilo. Nedělá mi problém, si ho dát dolů, stejně jako partnerovi nedělá problém si ho dát nahoru.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;51/st/20070514/dt/6/k/c241/preg.png

Není tady

#133 19. 1. 2007 14:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

mně nedělá problém dát HO partnerovi nahoru...hi hi...pardon už mizím...tongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#134 13. 2. 2007 16:48

Pupíci
♥------

No to je vecny spor...kdo ho ma davat dolu? Ale vemte si to logicky...kdyz jde zenska "na malou" - maho dole, kdyz jde "na velkou" - ma ho dole, kdyz jde hclap "na malou" - ma ho nahore, ale kdyz jde "na velkou" - ma ho zase dole...takze to je trikrat dole a jednou nahore...takze "nahore" je mensina, chlapi, prizpusobte se winklollollol

Není tady

#135 13. 2. 2007 17:01

zabka
♥♥♥----

..tak to mam doma aspon v tomto vzacny exponat. Nikdy se mi nestalo,ze bych ho nasla nahore. Dole a dokonce i poklopem :-))  Ale zadnou metodou nemuzu slouzit,asi ho to naucila jeho dokonala mamina....

Není tady

#136 13. 2. 2007 22:18

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

co kdyby ho všichni měli dole i s poklopem a je klid, protože poklo by měli zvednout všichni :-)))

Není tady

#137 17. 2. 2007 23:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

janica napsal(a):

Ahoj holky,
mám dotaz do pléna:
ZDA a JAK se vám podařilo naučit svého chlapa dávat dolů prkénko??? dumbom

Tak daleko nejsme.
Ale podařilo se mi naučit ho, aby dával PRKÉNKO NAHORU...vissla

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#138 17. 2. 2007 23:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

ještě odpověď na JAK:
pomocí hysterického vřískotu.Poněvadž jsem považovala za nutné vyčerpat nejdřív všechny ostatní možnosti, trvalo to 1/4 století........:-)))

Není tady

#139 19. 2. 2007 16:29

janica
♥♥♥♥♥♥-

vašek napsal(a):

co kdyby ho všichni měli dole i s poklopem a je klid, protože poklo by měli zvednout všichni :-)))

Jojo Vašíku o to se pokouším také kromě toho i z čistě praktického důvodu - nevalné vůně - ale zatím se nedaří. Chce to asi neřešit neřešit neřešit a zatnout zuby a neřešit. Jenže to jsou všechno ty maličkosti, kdy stokrát nic umořilo osla dumbom

Není tady

#140 24. 3. 2007 17:37

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

mirka.. napsal(a):

ehm, to je fakt tak těžký pro chlapa čůrat vestoje a nepočůrat prkýnko? ale asi je, dyk i některý ženský to neumí, jak je vidět na dámských záchodech, ve škole atd., každopádně mě parádně naštve, když vletim na záchod na poslední chvíli, nekoukám na záchod, dosednu a zas vyletim, protože se leknu co se děje. dělá to můj nevlastní táta a pořád sem si nezvykla, na tohle bych si asi nikdy nezvykla:-)

...tak to asi mirko, zůstaneš na ocet a budeš žít namísto s chlapem se záchodovou mísou s prkýnkem dole...sad

A propos, co je snazší, prkno sklopit, nebo dávat nahoru? Je rovnoprávnost mezi mužem a ženou nebo není? Pokud muž může zvedat prkno, pak žena ho může tiše a bez zbytečných keců sklopit... nebo ne?

Alespoň u nás doma to tak funguje víc jak dvacet let a ani jednou se manželka nestěžovala... a to má s námi 4 muži sakra práce s prkýnky...

Mimochodem, optimální je sklápět vždy i vršek, a rovnoprávnost je zaručena.

Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#141 2. 7. 2007 10:41

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Můj přítel je typickej jedináček a ještě kluk (tím mám na mysli jeho přístup k domácím pracem apod.). Ale za co bych jeho matinku zulíbala - on čůrá vsedě! Nevadilo by mi sundavat po něm prkýnko dolů, tohle je fakt fifty-fifty, ale co mě třeba neskutečně točí je ten smrad, když se čůrá vestoje - prostě to stříká ven, a to mi nikdo nevymluví. Takže my máme prkýnko dole pořád a spokojenost.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#142 2. 7. 2007 12:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Salvatore, Mirka očividně neřeší problém ZVEDNUTÉHO prkénka; ona je ve fázi, v níž se občas přes veškeré hysáky nacházím dodnes i já - totiž ve fázi, kdy dotyčný prkénko NEZEVEDNE předtím, než se jde vyčůrat. Můžu ti upřímně a zodpovědně říci, že sednout si na pochcané prkénko je vskutku labuž a být připravena kdykoli naběhnout s kýblem vody se savem taky. usch To pro notoricky známou mužskou schopnost netrefit se ani s pomocí zaměřovacíh pomůcky, kterou mají k dispozici.
Mmch - moje dcera ve věku asi 6ti let začla čůrat jako tatínek a nepočůrala nic, takže od té doby podezírám muže ze zhůvěřilosti - tedy ty, co se netrefí  supermariosmile

Není tady

#143 2. 7. 2007 13:38

BB
♥♥♥♥♥♥-

No jo, ale vy tady řešíte blbej problém, ono ani tak asi nejde o prkýnko dole nebo nahoře jako to, že je pochcané ....  to není diskriminační,  stane se to i na pánském i na dámském  .... to si doma řeště . Takhle to vypadá jako sexistický problém, ale on není  páni versus dámy ale   čistotní versus čuňata .....
U nás čůrají všichni vsedě , páč mi záviděli (asi) , že  já se můžu rozhodnout až dosednu   lol  lol  lol   jestli půjdu i na pevnou ....

Ale stejně, byla by to nádhera , řešit jen tuhle hovadinu  vissla  vissla  vissla

BB

Není tady

#144 8. 7. 2007 21:20

Aischa
♥♥♥----

Já bych rozhodně sklápěla nejen prkýnko, ale i poklop. Je to hygieničtější.

Není tady

#145 10. 8. 2007 4:24

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Vaše starosti bych chtěla mít smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#146 26. 8. 2007 7:03

biker
♥------

Šok úvodem,už pár let dobrovolně čůrám v sedě(asi po 15 letech manželství) a neustávám ve snaze přimět k tomu i oba syny(dnes 16 a 19).Ten starší sebevědomější to vcelku zvládá,mladší i díky věku zarputile odolává.Co že mne k tomu přimělo?Poměrně malinké WC mívá zastříkanou nejen podlahu ale i stěny do výše 70cm.Co už vůbec nechápu,bývají zasažené i dveře,které má čůrající vlastně za zády.Proč by tohle vše měla čistit ženská která se na tom vůbec nepodílí.My chlapi bereme možnost sednout při čůrání jako degradující,když to ale domyslím,proč bych vůči té své nemohl být takto vstřícný,i když mi občas pije krev.Mimochodem,nejsem žadný bezchybný anděl,občas mi pěkně ujedou nervy!styrka

Není tady

#147 26. 8. 2007 8:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem sama proti dvěma synům....hádejte, v jaké poloze máme záchodové prkénko?
Ale o úklid WC se svorně dělíme, 3x já, 1x jeden syn, 1x druhý syn, 3x já..........

Upravil(a) Modroočka (26. 8. 2007 8:52)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#148 22. 10. 2007 15:21

BB
♥♥♥♥♥♥-

Teď mi přišel krásný vtípek ...  a kam s ním jinam, než sem ???  :::::

Fakt dobrej:

Na vesnici poklízí žena v kuchyni a volá, "Táto! Musíš jít opravit  záchod!
  Táta odpoví: "Dy je v pořádku." "Není, běž a podívej se na to!"
  Tak táta teda jde a zase volá, "Mámo, tady nic rozbitýho neni." A máma zase,
"Musíš strčit hlavu do mísy!" Táta strčí hlavu do mísy, rozhlíží se a volá,
"Tady taky nic rozbitýho neni." A máma, "No tak tu hlavu vytáhni." Táta
   vytahuje hlavu a naráz zaječí, "Mámo, pomóóc, zasekly se mi fousy v prasklým
   prkýnku!" A máma uspokojeně zavolá, "Bolí, co?"

big_smile  big_smile big_smile big_smile  big_smile  big_smile

BB

Není tady

#149 22. 10. 2007 15:46

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

godlike nádherný vtip

Strach je malá smrt...

Není tady

#150 21. 12. 2007 1:48

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

To že si my stěžujeme že je prkýnko věčně dole.....no co ale chlapi?? Ti si zase můžou stěžovat že je pořád dole  lol  lol  lol takže to neřeší nic

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí