18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kalupinko............
Není tady
No...nevím, zda to brát jako pochvalu či nesouhlas. A to se anglicky domluvím.
Já třeba potřebuju ledacos v bytě udělat a netroufám si na to sama. To by byla diskuse, panečku. Zapojila bych se s vervou: "Kterak si vymalovat a nezapráskat celý byt." Nebo: "Jak bezpečně pověsit polici a přitom se neprobourat k sousedům"...
Není tady
Záchodové prkýnko neřeím, mám dva kluky (14 a 18), ale ani jeden to prkýnko dolů nedá a nedá. Má cenu se proto rozčilovat? Já myslím, e na sklopeném prkýnku svět nestojí, i kdy je fakt, e na pohled to líp vypadá.
Není tady
Mně teda vů§bec nevadí prkýnko nahoře, ale co mi vadí je, e je nakapkáno i před záchodem, člověk jde třeba v noci na záchod a lápnu do mokra. To jsem nepříčetná. A podotýkám, e to není od syna.
Není tady
mám doma tři chlapi a prkýnko je pořád dole,na hoře prostě nestojí a furt padá
Není tady
mám doma tři chlapi a prkýnko je pořád dole,na hoře prostě nestojí a furt padá
Není tady
Mě nikdy prkýnko nahoře nevadilo. Nedělá mi problém, si ho dát dolů, stejně jako partnerovi nedělá problém si ho dát nahoru.
Není tady
mně nedělá problém dát HO partnerovi nahoru...hi hi...pardon u mizím...
Není tady
No to je vecny spor...kdo ho ma davat dolu? Ale vemte si to logicky...kdyz jde zenska "na malou" - maho dole, kdyz jde "na velkou" - ma ho dole, kdyz jde hclap "na malou" - ma ho nahore, ale kdyz jde "na velkou" - ma ho zase dole...takze to je trikrat dole a jednou nahore...takze "nahore" je mensina, chlapi, prizpusobte se
Není tady
..tak to mam doma aspon v tomto vzacny exponat. Nikdy se mi nestalo,ze bych ho nasla nahore. Dole a dokonce i poklopem :-)) Ale zadnou metodou nemuzu slouzit,asi ho to naucila jeho dokonala mamina....
Není tady
co kdyby ho vichni měli dole i s poklopem a je klid, protoe poklo by měli zvednout vichni :-)))
Není tady
janica napsal(a):
Ahoj holky,
mám dotaz do pléna:
ZDA a JAK se vám podařilo naučit svého chlapa dávat dolů prkénko???
Tak daleko nejsme.
Ale podařilo se mi naučit ho, aby dával PRKÉNKO NAHORU...
Není tady
jetě odpověď na JAK:
pomocí hysterického vřískotu.Poněvad jsem povaovala za nutné vyčerpat nejdřív vechny ostatní monosti, trvalo to 1/4 století........:-)))
Není tady
vaek napsal(a):
co kdyby ho vichni měli dole i s poklopem a je klid, protoe poklo by měli zvednout vichni :-)))
Jojo Vaíku o to se pokouím také kromě toho i z čistě praktického důvodu - nevalné vůně - ale zatím se nedaří. Chce to asi neřeit neřeit neřeit a zatnout zuby a neřeit. Jene to jsou vechno ty maličkosti, kdy stokrát nic umořilo osla
Není tady
mirka.. napsal(a):
ehm, to je fakt tak těký pro chlapa čůrat vestoje a nepočůrat prkýnko? ale asi je, dyk i některý enský to neumí, jak je vidět na dámských záchodech, ve kole atd., kadopádně mě parádně natve, kdy vletim na záchod na poslední chvíli, nekoukám na záchod, dosednu a zas vyletim, protoe se leknu co se děje. dělá to můj nevlastní táta a pořád sem si nezvykla, na tohle bych si asi nikdy nezvykla:-)
...tak to asi mirko, zůstane na ocet a bude ít namísto s chlapem se záchodovou mísou s prkýnkem dole...
A propos, co je snazí, prkno sklopit, nebo dávat nahoru? Je rovnoprávnost mezi muem a enou nebo není? Pokud mu můe zvedat prkno, pak ena ho můe tie a bez zbytečných keců sklopit... nebo ne?
Alespoň u nás doma to tak funguje víc jak dvacet let a ani jednou se manelka nestěovala... a to má s námi 4 mui sakra práce s prkýnky...
Mimochodem, optimální je sklápět vdy i vrek, a rovnoprávnost je zaručena.
Není tady
Můj přítel je typickej jedináček a jetě kluk (tím mám na mysli jeho přístup k domácím pracem apod.). Ale za co bych jeho matinku zulíbala - on čůrá vsedě! Nevadilo by mi sundavat po něm prkýnko dolů, tohle je fakt fifty-fifty, ale co mě třeba neskutečně točí je ten smrad, kdy se čůrá vestoje - prostě to stříká ven, a to mi nikdo nevymluví. Take my máme prkýnko dole pořád a spokojenost.
Není tady
Salvatore, Mirka očividně neřeí problém ZVEDNUTÉHO prkénka; ona je ve fázi, v ní se občas přes vekeré hysáky nacházím dodnes i já - toti ve fázi, kdy dotyčný prkénko NEZEVEDNE předtím, ne se jde vyčůrat. Můu ti upřímně a zodpovědně říci, e sednout si na pochcané prkénko je vskutku labu a být připravena kdykoli naběhnout s kýblem vody se savem taky. To pro notoricky známou muskou schopnost netrefit se ani s pomocí zaměřovacíh pomůcky, kterou mají k dispozici.
Mmch - moje dcera ve věku asi 6ti let začla čůrat jako tatínek a nepočůrala nic, take od té doby podezírám mue ze zhůvěřilosti - tedy ty, co se netrefí
Není tady
No jo, ale vy tady řeíte blbej problém, ono ani tak asi nejde o prkýnko dole nebo nahoře jako to, e je pochcané .... to není diskriminační, stane se to i na pánském i na dámském .... to si doma řetě . Takhle to vypadá jako sexistický problém, ale on není páni versus dámy ale čistotní versus čuňata .....
U nás čůrají vichni vsedě , páč mi záviděli (asi) , e já se můu rozhodnout a dosednu jestli půjdu i na pevnou ....
Ale stejně, byla by to nádhera , řeit jen tuhle hovadinu
Není tady
Já bych rozhodně sklápěla nejen prkýnko, ale i poklop. Je to hygieničtějí.
Není tady
Vae starosti bych chtěla mít
Není tady
ok úvodem,u pár let dobrovolně čůrám v sedě(asi po 15 letech manelství) a neustávám ve snaze přimět k tomu i oba syny(dnes 16 a 19).Ten starí sebevědomějí to vcelku zvládá,mladí i díky věku zarputile odolává.Co e mne k tomu přimělo?Poměrně malinké WC mívá zastříkanou nejen podlahu ale i stěny do výe 70cm.Co u vůbec nechápu,bývají zasaené i dveře,které má čůrající vlastně za zády.Proč by tohle ve měla čistit enská která se na tom vůbec nepodílí.My chlapi bereme monost sednout při čůrání jako degradující,kdy to ale domyslím,proč bych vůči té své nemohl být takto vstřícný,i kdy mi občas pije krev.Mimochodem,nejsem adný bezchybný anděl,občas mi pěkně ujedou nervy!
Není tady
Jsem sama proti dvěma synům....hádejte, v jaké poloze máme záchodové prkénko?
Ale o úklid WC se svorně dělíme, 3x já, 1x jeden syn, 1x druhý syn, 3x já..........
Upravil(a) Modroočka (26. 8. 2007 8:52)
Není tady
Teď mi přiel krásný vtípek ... a kam s ním jinam, ne sem ??? :::::
Fakt dobrej:
Na vesnici poklízí ena v kuchyni a volá, "Táto! Musí jít opravit záchod!
Táta odpoví: "Dy je v pořádku." "Není, bě a podívej se na to!"
Tak táta teda jde a zase volá, "Mámo, tady nic rozbitýho neni." A máma zase,
"Musí strčit hlavu do mísy!" Táta strčí hlavu do mísy, rozhlíí se a volá,
"Tady taky nic rozbitýho neni." A máma, "No tak tu hlavu vytáhni." Táta
vytahuje hlavu a naráz zaječí, "Mámo, pomóóc, zasekly se mi fousy v prasklým
prkýnku!" A máma uspokojeně zavolá, "Bolí, co?"
Není tady
nádherný vtip
Není tady
To e si my stěujeme e je prkýnko věčně dole.....no co ale chlapi?? Ti si zase můou stěovat e je pořád dole take to neřeí nic
Není tady