18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hm...copak Lysá, tam to znám.......traverzováním... ale na těch lyích je to přece jen příjemnějí.
Není tady
Jo, Janico, souhlas... Dela taky nejake kurzy, tak mu to navrhni...
Jo, to je extrem,z e Te ten tvuj nuti davat prkynko nahoru... To bych s nim nebyl ani hodinu uz!
Jdu k zubari, z atim se mejte, damy...
Není tady
Ale to já jetě lyovat neuměla
Zpět k tématu: prkýnko máme bílé
Není tady
Pa, pa, tak a to nebolí zubař-
Není tady
Já chtěla nové dřevěné a neuspěla jsem.
Prý je to jak v panáku na záchodě.....no to mě tedy nepřijde
Juraj: no nenutí, jen něco za něco Tak a tě to moc nebolí
Není tady
cely zivot curam po sediacky (teda okrem obdobia kedy do plienok a do musle a v prirode tiez nie) a veeelmi mi vadia navstevy co sa nevedia trafit
Není tady
jani:
Jééééé, to mi připomíná, jak jsem si ve vlaku mezii ty těký dveře přirazila prst, kdy mi bylo asi pět. Řvala jsem jak protrená
Brrrr......úplně to vidím a omdlívám...bum
Jsem omdlelá, ty jo, to byla bolest auuauuauuau
Ale on chce asi to prkýnko a ne ty dveře, viď? No, tak nic
To byla povídka z dětství
Není tady
Jo, zubar byl v pohode, damy... dekuji,. ze sjte mi drzeli palce... Je to uz starsi pan puvodne od nas ze Slovenska, a neni zadny "reznik"...
Ani jendou by Ti to nemel rikat, Janico... Pokud ovsem to nemate tak rozdeleny, ze je on Kral a ty jeho poddana... ;-)
Není tady
Nebolelo?
U nemusím dret palce?
To jsem ráda, je to pěkná dřina
Není tady
Ví Juraji, jsem enská a občas mám také sklony k přehánění a zveličování a stává se e i k převracení skutečností....... Přiznávám se k tomu a slibuji, e se budu snait to odbourávat
Bylo to tedy takto: Zatím spolu nebydlíme a tak se různě "navtěvujeme" u sebe doma. U nás je v baráku jeden chlap a 4-5 enskejch a u nich jedna ena a 2-3 chlapi. Logicky tedy u nás je prkénko neustále dole a u nich neustále nahoře. Jednou jsem ho peskovala, e nechal u nás prkénko nahoře (protoe mi to přilo trapný, e je nahoře vůči ostatním členům "mé" domácnosti) a on na to hned, e já u nich ho také nedávám nahoru..... Take takhle to opravdu bylo, od té doby on ho u nás dává dolů a já u nich zase nahoru.
A teď mě můete kamenovat, jaká já jsem to lhářka
Není tady
Janico, "ses jaka ses"... A ja take... A nikdo by nas proto nemel kamenovat... Ani kdyz bys byla bosorka a ja bosorak... ;-)
Diky za vysvetleni... Je to hezke, jak jste to "vyresili"... At Ti to jde ve vsem s nim stejne a budete stastni az do konce... :-)
Není tady
Jo díky Juraji, doufám, e se domluvíme i na důleitých věcech a né jen na prkýnku od záchoda
A jen bych ráda podotkla...to e jsme jací jsme neznamená, e bychom na sobě neměli pracovat a nesnait se měnit k lepímu
Není tady
jo jo, souhlasim, Janico... kazdy den s tim vstavam a do vecera si to mnohdy uz nepamatuji... ;-(
Není tady
Juraji tak to máme hodně společného
Není tady
Tak já ho taky naučila čůrat vsedě a jak?Jednodue nebude si sedat a toaletu bude vytírat ty at slyí jak to ustí protoe je to pocákaný a bylo rozhodnuto.
Není tady
Ten můj sedí, protoe nám nahoře nedrelo prkýnko.. a je po problému, naopak si to chválí
Není tady
Janico, dřevěný prkýnko je na nic. Také jsem po něm touila .... kámoka si ho pořídila dřív, já to nějak vypustila a kdy jsem viděla její prkýnko asi po roce zespodu celé nabobtnalé ( její chlapík ho nechal nahoře ) tak jsem ráda a pořídila si radi barevné " prolezlé veselým červíkem " ....
A jinak, můj člověk taky čůrá v sedě a libuje si to , e někdy dojde i " na pevnou "
Jinak .... krásné téma při pátku ..... není to nádhera, řeit TAKOVÝHLE problémy ????
Upravil(a) BB (6. 10. 2006 15:10)
Není tady
Řeit zvedání prkénka mi přijde zrovna tak stupidní, jako mačkání zubní pasty uprostřed tuby. Doma jsme 2 enské a 2 chlapy a takové ,,blbosti ,, fakt neřeíme.
Není tady
Jééééé..., holky a klucí, ...dočista jsem si poprskala monitor!!! U jsem na babinetu četla různé "perly", ale tady jsem se fakt nachechtala... Pite, pite, já zas dondu...
P.S. ...a nedejte na "zapklý baby". Slovy klasika: Jsem člověk a nic lidského mě není cizí...
Upravil(a) Hellga (7. 10. 2006 9:53)
Není tady
Kaliku,
mohl bys nám tady vem vysvětlit, proč by ses "prajcnul"? Z jakého rozumného důvodu? Jestlie se podá např. argument, e tříleté dítě musí pak sahat na desku, co je samozřejmě velmi nehygienické, tak mi potom připadá, e chlap by měl rozumně vysvětlit a zdůvodnit, PROČ mu dělá problém vlastně vyhovět takovému rozumnému argumentu? Co mu vlastně brání sáhnout po své potřebě na to prkno a dát ho prostě dolů. Myslím, e čemukoli rozumnému by se měl partner přizpůsobit.
A nemá pocit, e by se pak mohla "prajcnout" manelka a nevyehlit Ti prádlo do práce, neuvařit oběd, nenakoupit cokoliv....? ;-)
A pokud píe (podle mě dosti hloupou větu, promiň) a si holka zvyká na to, e existují chlapi, proč by si nemohl chlap zvyknout na to, e jsou tady taky enské, hmmm? ;-) :-))...
Není tady
BB napsal(a):
Janico, dřevěný prkýnko je na nic. Také jsem po něm touila .... kámoka si ho pořídila dřív, já to nějak vypustila a kdy jsem viděla její prkýnko asi po roce zespodu celé nabobtnalé ( její chlapík ho nechal nahoře ) tak jsem ráda a pořídila si radi barevné " prolezlé veselým červíkem " ....
A jinak, můj člověk taky čůrá v sedě a libuje si to , e někdy dojde i " na pevnou "
Jinak .... krásné téma při pátku ..... není to nádhera, řeit TAKOVÝHLE problémy ????
Já zas na dřevěný prkýnko nedám dopustit! Měli jsme nejdřív různý umělohmotný a dřevěný jsme si pak koupili původně z estetického důvodu, kdy jsme zařizovali nový byt a kupovali dřevěné skříňky do koupelny, tak aby to "ladilo" . Ale od tý doby, co ho máme, u jiný nechci! Uívám si toti konečně teď toho příjemného kontaktu těla s přírodním materiálem a ne studenou, neosobní umělou hmotou
Jinak kdy jsem manelovi navrhla, jestli nechce vykonávat svoji malou potřebu vsedě, odmítl s tím, e prý by mu to vadilo psychicky (necítil by se jako normální chlap). Tak to neřeím. Jinak prkýnko sklápíme celé i s deskou, take neřeíme, jesli "dole" nebo "nahoře"
Není tady
Ahojda vem "Prkénkářům"......
Tak takhle dobře jsem se u dlouho nezasmál....Asi mám doma nějakou zvrácenou enu...Ta nás (3 chlapy) nutí dávat prkénko nahoru....No kdyby zůstalo dole,tak jsme vichni tři postaveni v lati a máme zaraené vycházky...A to i ten nejmení-tříletý....
Nae domácí toaleta,je pro nás - chlapy domácí straák.....A pak jetě taky ten ručník přesně na svém háčku,ten zase na druhém....Ale to bych pro změnu zase rozesmál já Vás,....
Jak málo stačí pro enskou k radosti....
Není tady
Já jsem prozměnu ten prudič s pastou, můe mmě vzít čert, kdy je zmáčklá zprostředka. Tak jsme to vzala jako test trpělivosti a pokadé tu tubu "srovnám"...a pak jsem zjistila, e mě nějaká tajmená síla nutí to zmáčknout vprostředku a představuju si, e zrovna vejde do koupelny manel a otevře údivem pusu...no a já se tou pastou do nich trefím za vechna ta utrpěná léta zubnopastovního formování :cool.
Není tady
Takových řečí a vpodstatě nic nevyřeeno... Tady je vás koda. Uplatnili byste se na nějakých vyích postech. Tam by to nebylo aspoň zadara.
Uznávám, e jsou detaily, které můou člověku pěkně ivot otrávit. Tahle drobnost třeba někoho doene pomalu k záchvatu bezmocnosti nad tupostí druhého. Má-li to být fifty fifty, skoro nechápu, proč by prkýnko MUSELO být zrovna dole.
Dle mého soudu není nad hezky čisté WC, umyté a ZAVŘENÉ.
A v ivotě kadé domácnosti jsou daleko důleitějí věci. Howgh. Domluvila jsem.
Není tady