6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak u nás se sedí, manžel si bere sebou noviny a naučil i kluka, tak jsem ráda, když je u nás návštěva, tak si sednu na holý záchod a to je pak pocuc. Nehledě na ten hnusnej, poflákanej záchod, jak se to pěkně rozstřikuje
Není tady
Tak blatníky ......................
Není tady
choysia - KAM???
Není tady
no jo........kam....
Není tady
Já bych věděla
Není tady
Někde na netu jsem četla, že se dá na našem trhu koupit mušle, ale ne ta klasická jak ji známe, ale docela malá, prostě akorát. Velikostí odpovídá ruce s mírně ohnutými prsty. Vejde se na každé WC, jen se musí napojit na vodu a odpad, ale je to dost jednoduché. Jistě by se o to každý pán rád postaral, kdyby měl "svoje".
U nás začalo fungovat "prkýnko dolů", když začala na záchod chodit naše malá dcera. Teď už s námi nebydlí, a vidím, že taťka se začíná vracet ke svým starým dobrým zvykům. Přemýšlím o mušli.
Pánové by měli čůrat výhradně ve stoje, protože jejich močové ústrojí je na to od přírody uzpůsobené. Také mívají v pozdějším věku různé potíže, například s prostatou mnohem častěji.
Není tady
kdyz jsem lezela v nemocnici,jedna mamina tam vypravela zajimavou prihodu, mela tehdy 3 leteho klucinu.
V momente, kdy malej sedel na zachode, dorazila k nim navsteva. pry kolega z manzelovo prace. udelali mu kafe, diskutovali a jakmile jeji synator opustil onu mistnost, utikal tam na posledni chvili. kdyz se vratil do obyvaku, byl cely rudy, uz ani moc nemluvil a do chvilenky odesel. Bylo jim to divny, matka se sla podivat na zachod a zjistila ten horor. Synator sy tam pri sezeni hral s vlozkama s kridylkama. mela cely balik olvejsek nalepeny jak kachlicky po zdi az tak, jak malej dosah
Není tady
noo nic ho neučím, však on si taky musí pořád po mě dávat prkýnko nahoru takže jsme si kvit stejně záchod a koupelnu myje on, takže mě prkýnko nevzrušuje
Není tady
choysia napsal(a):
Blatníky by byly dobrý! (A to se manžel snaží a ony "rozprsklé kapičky" po sobě vždycky utírá.) Z toho důvodu jsem nepochopila, k čemu jsou dobré koberečky před záchod? Vypadá to sice esteticky a útulně, ale osobně mi připadá lepší mít podle potřeby vytřenou podlahu než stokrát postříkaný kobereček. Anebo to má být naopak jakási "záchytná plocha", do které se to může pěkně zasáknout? No - a dokonce maminka jednoho mého dávného přítele našila přímo na prkýnko jakýsi neuvěřitelný látkový chlupatý potah, aby to bylo tuplem komfortní!
Není tady
choysia napsal(a):
To že bych vždycky návštěvě přidělila, když půjde na záchod?
Není tady
maya napsal(a):
choysia napsal(a):
Blatníky by byly dobrý! (A to se manžel snaží a ony "rozprsklé kapičky" po sobě vždycky utírá.) Z toho důvodu jsem nepochopila, k čemu jsou dobré koberečky před záchod? Vypadá to sice esteticky a útulně, ale osobně mi připadá lepší mít podle potřeby vytřenou podlahu než stokrát postříkaný kobereček. Anebo to má být naopak jakási "záchytná plocha", do které se to může pěkně zasáknout? No - a dokonce maminka jednoho mého dávného přítele našila přímo na prkýnko jakýsi neuvěřitelný látkový chlupatý potah, aby to bylo tuplem komfortní!
jooo to jsem taky někde viděla, je to fakt vrchol hygieny, mít pěkně nasáklé prochcané dečky a povlaky na celém záchodě to bych snad radši tureckej záchod
Není tady
janica napsal(a):
Ahoj holky,
mám dotaz do pléna:
ZDA a JAK se vám podařilo naučit svého chlapa dávat dolů prkénko???
JANICO.
mám jeden bezva zaručený recept.Mrkněte!!!Hi,hi, hi:)
Není tady
Janica, to s tym umyvanim ruk ti teda nezavidim, u nas to bol tiez tak trosku problem, pamatam si, ze este tak asi pred pol rokom som priatela videla odchadzat z wc inym smerom, ako do kupelne a skoro som odpadla. U nas doma, na otec ucil chodit si umyvat ruky po kychnuti, ci vysmrkani sa, take ze neumyt si ruky po wc alebo po prichode zvonku domov, alebo pred obedom mi pripadalo vzdy uplne absurdne.
A ejha, mam chalana z dediny, kde sa na tu hygienu evidentne az tak nedbalo, a mam stastie, ze ono je to chlap inteligentni, aj ked zopar brutalnym hadkam ( skoro rozchod kvoli umyvaniu si ruk - vtipne, ze? ), do ktorych sme este zatiahli minimalne slovne aj svoje rodiny ( hlaska typu:" Tak ta to ucim ja, ked ta to asi mama nenaucila" sa mi teda neosvedcila vobec - pocuvala som 5 minutove vrieskanie na temu "daj pokoj mojej rodine" ) sme sa nevyhli. Teraz je to uz o dost lepsie, ja na neho tak nestriehnem, co a kde a kedy si umyva, ci neumyva, no a on sa chova v podstate hygienicky. Obcas sa sten, ze sa po navrate domov vruti rovno do kuchyne a zacne utierat riad bez toho, aby si bol predtym umyt ruky, tak to uz len jemne spomeniem a vcelku to ide. :-)
tak drzim palce a prajem silne nervy, lebo pre mna to bolo fakt utrpenie zo zaciatku.
Není tady
faf: tak to já bych byla o mytí rukou zticha jak pěna, když utírá nádobí...
janica: u nás doma se to vyřešilo vybudováním dalšího WC v domě. A tak nějak samozřejmě se ty záchody rozdělily na "holčičí" a "klučičí" Jinak s prkýnka nahoře jsem šílela někdy kolem dvaceti, pak mi došlo, že vlastně muži by mohli šílet, že to prkýnko zas maj´dole a maj´si ho dávat nahoru..takže jsem naznala, že to je fakt 1:1 - my ženy dáváme dolů, oni muži dávají nahoru a už neremcám. (A když někdy jo, tak pak sama se smíchem dodám, že v Africe je hladomor a my tady řešíme zvednutý prkýnko na hajzlu....ach jo...)
Není tady
Evi, vsak ano, ono to je hlavny dovod, preco sa ovladam....
na druhej strane, on toho zvlada o hodne viac, ako len utierat riad, tak si ho budem musiet asi viac vazit. :-)))
Neviem, z toho zachodoveho prkynka by som asi tiez nesalela, ale priatel si tiez odbavuje malu potrebu posediacky, takze to nemozem az tak posudzovat. :-) Mne by skor dost vadilo ocikane vsetko naokolo, ako zdvihnute prkynko
Není tady
Blue, to myslis vazne s tou deckou na zachode?
Ja jsem prkynko nikdy neresila. Kdyz ja ho mam dole, tak proc on ho nemuze mit nahore? Ruce mi neupadnou kdyz ho dam dolu. A jinak mame zachod dost udrzovanej a manzel i vytira podlahu, takze kompromis.
Ted mame pisoar a je vystarano :-)))
Není tady
Mě by teda vážně zajímalo jak toto mé téma souvisí a Chozením a namlouváním...
JÁ PROTESTUJI PROTI TAKOVÝMTO SVÉVOLNÝM PŘESUNŮM TÉMAT!!!!!
Není tady
janico Ty taky v psychologický ježdíš na běžkách!
A protestovat si můžeš jak chceš
Není tady
Janico, ted jsme vytvorili nove fora a subfora, tak se to nejak snazime dat do spravnych kolonek... Prosim Te, diskutuj to s administratorem Kalikem i primo, kde by to tedy melo byt podle Tebe, nebo s prislusnou moderatorkou/moderatorem, kde to bylo puvodne...
diky za Tvuj nazor... :-)
juraj
Není tady
Ty jedna věčná "opozičářko"
Takže souvislost je asi zřejmá - než si někoho namluvím, nedej bože s ním začnu chodit, muím nejdřív vyřešit záchodové prkénko..... To je situace...SAKRA...jsem to prošvihla
Není tady
;-)))))))))
v psychologicky se ale muze uplne vsechno Choysia... ;-)
Není tady
Jo jo, Janico, zachodove prkynko musi byt vyreseno... Jak si jej prejes mit? Asi dolu vid... Mas jej mit... Muzem na ty bezky tedy ted uz...? Nebo pockame az na snih radeji... ;-)
Není tady
to je zajímavý.......všechno
jani:
aha...a když s ním pak bydlíš a zjistíš, že to prkýnko nedává dolů, tak už je pozdě a tak ho vezmeš na Ještěd a pošleš ho dolů na běžkách? Phe....
Není tady
Choys to se mi asi nepodaří, na běžky ho už nedostanu ani párem koní... po tom posledním zážitku z Velikonoc
Juraj nemám vyhraněné přání, ať si ho doma nechává kde chce, ale ať nenutí mě dávat ho nahoru....to je už extrém, ne?
Ale tak mě napadá....ono se sem to téma docela vážně hodí Pan Kalina by to mohl zahrnout do jednoho ze způsobů, jak poznat toho pravého partnera
Upravil(a) janica (3. 10. 2006 12:08)
Není tady
ty naděláš.... s jedním prkýnkem..buď ráda, že nemáte doma dvě
Já jsem taky říkala, že na běžky už nikdy a frrrrr.... jela jsem dolů z Lysý hory tralalala
Není tady