6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janica napsal(a):
A kdy jsme u toho záchodového tématu - mně zase straně vadí přetrvávající zvyk některých restauračních zařízení zamykat dámské toalety. Necítíte to jako diskriminaci? Muset si chodit pro klíč do výčepu???
Jo, tak to mě taky tve! A pořádně!
Není tady
janica: Jo, to nesnáím přes celou hospodu a kadej musí vědět, kam e to jdu
To se mi na vandru nestane
Ale já to jako diskriminaci neberu, jsem blondýnka , take to u by byly diskriminace dvě
Není tady
choysia napsal(a):
madla napsal(a):
Nikdy bych nenutila chlapa curat v sede. musi chtit sam. Muj k tomu dospel z toho duvodu, protoze mame psa, ktery, kdyz je mu horko tak lehava pod zachodem, protoze ho to tam chladi. Potom jde za nami do postele. Kdyz si clovek predstavi v cem lezel, tak se prizpusobi. Nemuzu prece po kazdem curani vytirat zachod.
To se nedivím, e se to sám naučil, kdy jste pokadý muselii vytírat záchod.... Tak to ten můj je asi váně ikovnej, e se vdycky trefí Ani moje kamarádky si nikdy nestěovali, e by jejich chlapi nadělali vude....a e jich mám hodně......
To on se taky trefi, ale kdyz se cura z vysky, tak se rozstrikavaji male kapicky kolem. Desne tema, ze.
Není tady
Pánové, postřeh z ciziny: Byla jsem pracovně v Thajsku-na mezinárodním veletrhu. Co mne fascinovalo byl fakt, e jak eny, tak mui si umyli ruce, ale prosim pěkně PŘED pouitím -odchodem na WC a i PO odchodu z WC.
Tam my jetě nejsme. I kdy zásadně poté, co příjdu domů nebo do práce z venku, si umyju ruce od těch fujtajblů, na které vude aháme.
Není tady
Já taky, já taky!!!!!! Kdy si představím, e jedu v tramvaji a pak bych si doma neumyla ruce?
No, ale to je o výchově...............................
Není tady
No fuj kdy jsem jetě jezdila do Prahy, zásadně jsem na nic v dopravních prostředcích neahala - no jo ale ty důsledky pak ty trapasy, kdy na kadé zastávce padá a lidi se tváří jako "proč se nedrí, vole?"
Hele tak nikdo neví, jak mi pomoci převychovat malé čuňátko, které doma nenaučili, e ruce ze záchoda se myjí vdy???
Není tady
Tak loutenku doma asi nechytne
No nic. Já jsem taky v některých ohledech trochu čuně....sice se to netýká mytí rukou ze záchoda
Není tady
janica: Opakování je matka moudrosti. Tak mu to říkej pořád dokola, třeba ho to přestane bavit, bejt čuník
Tohle je věc, kterou fakt nepochopím.....tu "nehygieničnost" to je slůvko.
Není tady
no choysi ono někde v lese za stromem.....taky kolikrát neví, kam ty ruce strká ty vandrovnice....ale to je čistá pína, přece
Není tady
choysia napsal(a):
janica: Opakování je matka moudrosti. Tak mu to říkej pořád dokola, třeba ho to přestane bavit, bejt čuník
Tohle je věc, kterou fakt nepochopím.....tu "nehygieničnost" to je slůvko.
A nebo ho to přestane bavit bejt s Janicou
Já teda taky nejsem zrovna pani sterilní čistota, ale ruce po záchodu je snad takovej základ, ne??
Není tady
hele já vám něco poeptám: někdy jsem taky líná
Není tady
Holky, přehnaná hygiena je zdraví kodlivá a pak jste pořád nemocné
Není tady
jani: Ty čuně, ty chce někoho učit hygieně?
a v lese za stromem málokdy najde umyvadlo, sem tam, chicht
KALIK: No, něco na tom bude, jedu teda na vandr, tam se nemyju
Není tady
A proto jsem pořád zdravá
Sakra teď jsem to zakřikla.
Není tady
Hm.........neřvi pořád......
Já mám teda rýmičku, kalík, taky zánět toho a toho a tak a taky nebulím. To je tou přehnanou hygijééénou, to u te´d víme...
Není tady
Tak nevim kdo tu řve
Není tady
Jej,to je pěkné téma.Manela vychovávala matka a starí sestra,take byl vzorně vycepovaný,ale zato se u nich po malé vůbec nesplachovalo,tchyně je "spořivá" a vodou se muselo etřit.A to prosím v době kdy nebyly ádné vodoměry.Navíc měli ten typ mísy co se potřeba nedělá rovnou do vody,ale je tam taková plocha,ze které se to spláchne.No prostě humus,o smradu tvrdila,e to jsou ty staré odpady.Natěstí to stačilo miláčkovi říct jen asi dvakrát,a u vzorně splachoval.
Není tady
No, ten pán, co s ním bydlím, začal tak před půl rokem nechávat dveře od hajzlíku dokořán. Máme je přímo proti vchodovým dveřím, co je obzvlá zajímavé, pokud jde se mnou domů třeba kamarádka a navíc jsem se o ně u několikrát v noci potmě málem přizabila - teď mě napadá... e by to bylo záměrné??? Buď mě jednou trefí, nebo se pratím naposledy...
Není tady
A nechává je dokořán i kdy vykonává potřebu jo?
Není tady
No, dost často ano... vdy přece stojí zády ke dveřím
Není tady
O ou
Můj přítel to občas také dělává, ale není to proti vstupním dveřím a vzhledem k tomu, e s ním jetě nebydlím, tak to radi nerozebírám...
Není tady
No u nás se prkénko nahoře nevyskytuje, manel toti na wc rád sedí, prý je to pohodlnějí Ale problémek je u nás doma se zavíráním dveří, kdy OO místnůstku opustí, tak větinou nechá dveře dokořán. To je pak ůů, kdy jdu rozespalá a o ty dveře se pratím.
Není tady