6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já ne. Já nekřičím.
Není tady
Řvát umím teda pořádně, ale když diplomacie, tak diplomacie
Není tady
Ty musíš mít Kaliku teda ale blbý zkušenosti
Není tady
To víš, ženský jsou hadí plémě
Není tady
No tak naučit ho čůrat v sedě, to asi nehrozí, myslím, že by to bral jako něco nedůstojného..., ale jinak jako nápad je tu super. Kdybychom náhodou měli kluka tak se můžu pokusit od mala, že
A Kaliku, jestli si myslíš, že pro nás je diplomacie křik tak jsi nepochopil ani zbla.
Není tady
Ale Janico, ono je dobře, že neví co je diplomacie, pak by to hned prokouk a už by to nebyla diplomacie, ne?
Není tady
No, ženská diplomacie mi vážně uniká. On ten křik diplomacii nepřipomíná
Není tady
No já tomu neříkam ani diplomacie... spíš ženská rafinovanost Nebavím se o křiku...jak už jsem psala - nekřičim
Není tady
Kalik má spíše špatné zkušenosti
Ale né všechyny křičíme, já teda vůbec.
Není tady
par frazi, na ktere ceka muz u sve zeny marne.....
1. K certu, vypadas unavene, dopreji ti trochu oralniho sexu, to te vzpruzi.
2. Zbytecne vyhazujeme penize za jidlo, co kdybychom ode dneska kupovali jenom pivo?
3. Myslim, ze potrebujes stravit noc se svymi kamarady, to ti vrati chut do zivota.
4. Boze, jak krasne nahlas dokazes prdet. prosim, jeste....
5. Odpocin si, ja zatim vymenim olej a dofouknu pneumatiky.
6. Pojd se podivat, milacku, sousedovo dcera je opet na balkone ve svych minitangach.
7. Zapomen uz konecne na toho hloupeho Valentyna. Kup si radsi neco pro sebe.
8. Ty uz jsi skoncil?? Preji ti krasne sny, dodelam to sama.
9. Tvi kolegove z kancelare volali z baru, chteji, abys bezpodminecne do 10ti minut prisel.
10. Tvuj dech, ktery voni po pivu me opravdu rajcuje....
To jen k te diplomacii ...............
Upravil(a) Dita.L (20. 9. 2006 22:51)
Není tady
Dobrý téma . Neviděli jste náhodou film O Schmidtovi s Jackem Nicholsonem v hlavní roli? Tam byla super scéna. Manželka ho nutila celý život čůrat v sedě a když umřela, tak si k tomu stoupnul...pak bez držení, otočil se bokem (takže mimo mísu)...To byla slast
Není tady
markéta napsal(a):
Bych ho chtěla vidět u nás, jak by potom čistil ten koberec
To se muze stat jenom ve filmu. Nikdy bych nenutila chlapa curat v sede. musi chtit sam. Muj k tomu dospel z toho duvodu, protoze mame psa, ktery, kdyz je mu horko tak lehava pod zachodem, protoze ho to tam chladi. Potom jde za nami do postele. Kdyz si clovek predstavi v cem lezel, tak se prizpusobi. Nemuzu prece po kazdem curani vytirat zachod.
Není tady
A co takhle posílat je ven před barák, ať nám nezasviněj záchod
Není tady
madla napsal(a):
Nikdy bych nenutila chlapa curat v sede. musi chtit sam. Muj k tomu dospel z toho duvodu, protoze mame psa, ktery, kdyz je mu horko tak lehava pod zachodem, protoze ho to tam chladi. Potom jde za nami do postele. Kdyz si clovek predstavi v cem lezel, tak se prizpusobi. Nemuzu prece po kazdem curani vytirat zachod.
To se nedivím, že se to sám naučil, když jste pokaždý muselii vytírat záchod.... Tak to ten můj je asi vážně šikovnej, že se vždycky trefí Ani moje kamarádky si nikdy nestěžovali, že by jejich chlapi nadělali všude....a že jich mám hodně......
Není tady
Ano, já taky nechápu, proč se muž neztrefí do WC, vždyť je tam TAAAAk velká díra. Když jdu na návštěvu do rodiny, kde je převaha mužů, prostě to Wc smrdí. Ale taky nesnáším sednout ve spěchu na studenou keramiku.
Jenom 2x v životě jsem slyšela, žeby muž uměl čůrat v sedě (ale to je přinutila naučit se to manželka v USA).
Ještě nechápu, že když mužský pracuje v garáži, namísto toho, aby si došel na WC, počúrá si vlastní rohy-stromy-keře-zeď-zahradu. Žeby značkoval rajon?
Není tady
A víš proč to tak tak smrdí??? To neni tim, že by se neuměli strefit, ale tim že nesplachují... Znám dost chlapů, kteří po malé potřebě nespláchnou a ještě si neumyjí ruce!!!!
Tak vidíš... o chlapech kteří čůrají v sedě slyšíš tady... a není jich málo... není to o tom, že muži neumí čůrat v sedě, ale spíš o tom, že jsou líní a pohodlní si sundavat celé kalhoty
Není tady
markéta: Fascinující téma, že?
to, co popisuješ, že někdo nesplachuje a nemyje si ruce, to nejsou jen chlapi......i některý rádoby dámy....prasata
Není tady
Choysi to máš určitě pravdu...ale s dámama jsem neměla možnost žít ale ono stačí si zajít někam na dámské záchodky... někdy je to na nich horší než na pánkých
Není tady
janica, ty feministka!!!!
ja to môjho neučím. sme len dvaja, takže je to vyrovnané. keď je zdvihnuté, dám ho dolu a keď ide on, zase si ho musí zdvihnuť. nemáme s tým problém . cmuk
Není tady
A když jsme u toho záchodového tématu - mně zase strašně vadí přetrvávající zvyk některých restauračních zařízení zamykat dámské toalety. Necítíte to jako diskriminaci? Muset si chodit pro klíč do výčepu???
Není tady
Adriana:
tak u nás je to přesně jako u vás . Když je zvednuté, tak ho dám dolů a když jde přítel a je dole, tak si ho zase zvedne . A taky v tom nevidím absolutně žádný problém. Takové věci neřeším .
Není tady
Jo to mě taky dost s..e Je mi už trapný si pro ty klíče jít... naštěstí moc restaurací už to nemá. Ale dost benzínek ještě jo - jenže tam to asi na druhou stranu chápu, bezdomovci atd.
Není tady
Adri - já a feministka???? Dobrej vtip
My jen spolu ještě nebydlíme a já přemýšlím, jak to asi bude probíhat. Asi každopádně tak, že 50:50 a já určitě nebudu řešit nějaký nesmysly, je to spíš téma na odlehčení
Ale u nás doma je převaha žen a tak je prkénko stále dole. U přítele převaha mužů a tak je stále nahoře. Čili to je tak, že když jsem já u nich, prkénko po sobě zvedám.....to je co.....a když je on u nás, musím mu to věčně připomínat, aby ho dal dolů....ale na druhou stranu, časem se to lepší, zapomene už tak jen 1x z 10.
No a když jsme u toho, poraďte některá, jak mám přítele naučit mýt si ruce ze záchoda. Teda z myslím z malé strany.....průpovídky o čuňatech ani zákaz "šahání" nezabírá
Není tady