18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já ne. Já nekřičím.
Není tady
Řvát umím teda pořádně, ale kdy diplomacie, tak diplomacie
Není tady
Ty musí mít Kaliku teda ale blbý zkuenosti
Není tady
To ví, enský jsou hadí plémě
Není tady
No tak naučit ho čůrat v sedě, to asi nehrozí, myslím, e by to bral jako něco nedůstojného..., ale jinak jako nápad je tu super. Kdybychom náhodou měli kluka tak se můu pokusit od mala, e
A Kaliku, jestli si myslí, e pro nás je diplomacie křik tak jsi nepochopil ani zbla.
Není tady
Ale Janico, ono je dobře, e neví co je diplomacie, pak by to hned prokouk a u by to nebyla diplomacie, ne?
Není tady
No, enská diplomacie mi váně uniká. On ten křik diplomacii nepřipomíná
Není tady
No já tomu neříkam ani diplomacie... spí enská rafinovanost Nebavím se o křiku...jak u jsem psala - nekřičim
Není tady
Kalik má spíe patné zkuenosti
Ale né vechyny křičíme, já teda vůbec.
Není tady
par frazi, na ktere ceka muz u sve zeny marne.....
1. K certu, vypadas unavene, dopreji ti trochu oralniho sexu, to te vzpruzi.
2. Zbytecne vyhazujeme penize za jidlo, co kdybychom ode dneska kupovali jenom pivo?
3. Myslim, ze potrebujes stravit noc se svymi kamarady, to ti vrati chut do zivota.
4. Boze, jak krasne nahlas dokazes prdet. prosim, jeste....
5. Odpocin si, ja zatim vymenim olej a dofouknu pneumatiky.
6. Pojd se podivat, milacku, sousedovo dcera je opet na balkone ve svych minitangach.
7. Zapomen uz konecne na toho hloupeho Valentyna. Kup si radsi neco pro sebe.
8. Ty uz jsi skoncil?? Preji ti krasne sny, dodelam to sama.
9. Tvi kolegove z kancelare volali z baru, chteji, abys bezpodminecne do 10ti minut prisel.
10. Tvuj dech, ktery voni po pivu me opravdu rajcuje....
To jen k te diplomacii ...............
Upravil(a) Dita.L (20. 9. 2006 22:51)
Není tady
Dobrý téma . Neviděli jste náhodou film O Schmidtovi s Jackem Nicholsonem v hlavní roli? Tam byla super scéna. Manelka ho nutila celý ivot čůrat v sedě a kdy umřela, tak si k tomu stoupnul...pak bez drení, otočil se bokem (take mimo mísu)...To byla slast
Není tady
markéta napsal(a):
Bych ho chtěla vidět u nás, jak by potom čistil ten koberec
To se muze stat jenom ve filmu. Nikdy bych nenutila chlapa curat v sede. musi chtit sam. Muj k tomu dospel z toho duvodu, protoze mame psa, ktery, kdyz je mu horko tak lehava pod zachodem, protoze ho to tam chladi. Potom jde za nami do postele. Kdyz si clovek predstavi v cem lezel, tak se prizpusobi. Nemuzu prece po kazdem curani vytirat zachod.
Není tady
A co takhle posílat je ven před barák, a nám nezasviněj záchod
Není tady
madla napsal(a):
Nikdy bych nenutila chlapa curat v sede. musi chtit sam. Muj k tomu dospel z toho duvodu, protoze mame psa, ktery, kdyz je mu horko tak lehava pod zachodem, protoze ho to tam chladi. Potom jde za nami do postele. Kdyz si clovek predstavi v cem lezel, tak se prizpusobi. Nemuzu prece po kazdem curani vytirat zachod.
To se nedivím, e se to sám naučil, kdy jste pokadý muselii vytírat záchod.... Tak to ten můj je asi váně ikovnej, e se vdycky trefí Ani moje kamarádky si nikdy nestěovali, e by jejich chlapi nadělali vude....a e jich mám hodně......
Není tady
Ano, já taky nechápu, proč se mu neztrefí do WC, vdy je tam TAAAAk velká díra. Kdy jdu na návtěvu do rodiny, kde je převaha muů, prostě to Wc smrdí. Ale taky nesnáím sednout ve spěchu na studenou keramiku.
Jenom 2x v ivotě jsem slyela, eby mu uměl čůrat v sedě (ale to je přinutila naučit se to manelka v USA).
Jetě nechápu, e kdy muský pracuje v garái, namísto toho, aby si doel na WC, počúrá si vlastní rohy-stromy-keře-zeď-zahradu. eby značkoval rajon?
Není tady
A ví proč to tak tak smrdí??? To neni tim, e by se neuměli strefit, ale tim e nesplachují... Znám dost chlapů, kteří po malé potřebě nespláchnou a jetě si neumyjí ruce!!!!
Tak vidí... o chlapech kteří čůrají v sedě slyí tady... a není jich málo... není to o tom, e mui neumí čůrat v sedě, ale spí o tom, e jsou líní a pohodlní si sundavat celé kalhoty
Není tady
markéta: Fascinující téma, e?
to, co popisuje, e někdo nesplachuje a nemyje si ruce, to nejsou jen chlapi......i některý rádoby dámy....prasata
Není tady
Choysi to má určitě pravdu...ale s dámama jsem neměla monost ít ale ono stačí si zajít někam na dámské záchodky... někdy je to na nich horí ne na pánkých
Není tady
janica, ty feministka!!!!
ja to môjho neučím. sme len dvaja, take je to vyrovnané. keď je zdvihnuté, dám ho dolu a keď ide on, zase si ho musí zdvihnu. nemáme s tým problém . cmuk
Není tady
A kdy jsme u toho záchodového tématu - mně zase straně vadí přetrvávající zvyk některých restauračních zařízení zamykat dámské toalety. Necítíte to jako diskriminaci? Muset si chodit pro klíč do výčepu???
Není tady
Adriana:
tak u nás je to přesně jako u vás . Kdy je zvednuté, tak ho dám dolů a kdy jde přítel a je dole, tak si ho zase zvedne . A taky v tom nevidím absolutně ádný problém. Takové věci neřeím .
Není tady
Jo to mě taky dost s..e Je mi u trapný si pro ty klíče jít... natěstí moc restaurací u to nemá. Ale dost benzínek jetě jo - jene tam to asi na druhou stranu chápu, bezdomovci atd.
Není tady
Adri - já a feministka???? Dobrej vtip
My jen spolu jetě nebydlíme a já přemýlím, jak to asi bude probíhat. Asi kadopádně tak, e 50:50 a já určitě nebudu řeit nějaký nesmysly, je to spí téma na odlehčení
Ale u nás doma je převaha en a tak je prkénko stále dole. U přítele převaha muů a tak je stále nahoře. Čili to je tak, e kdy jsem já u nich, prkénko po sobě zvedám.....to je co.....a kdy je on u nás, musím mu to věčně připomínat, aby ho dal dolů....ale na druhou stranu, časem se to lepí, zapomene u tak jen 1x z 10.
No a kdy jsme u toho, poraďte některá, jak mám přítele naučit mýt si ruce ze záchoda. Teda z myslím z malé strany.....průpovídky o čuňatech ani zákaz "ahání" nezabírá
Není tady