18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
mám dotaz do pléna:
ZDA a JAK se vám podařilo naučit svého chlapa dávat dolů prkénko???
Není tady
A co zkusit naučit to enskou :-))
Není tady
No ja zrovna tohle neresim..nejak mi to zrovna nevadi,ale co nesnasim ze kolikrat po sobe zapomene poklidit vec kterou mel predtim v ruce a polozil ji na uplne jiny misto nez kam patri
Není tady
Doma pánové a dámy řeím obé!
Není tady
Oto ...a co naučit?Zvedat si prkýnko,nebo čůrat ve stoje?
Janica,taky jsem dřív remcala,e prkýnko zůstavá zvednutý,ale pak jsem si řekla ,co mi vlastně na tom tak vadí?
Brblat jsem přestala,muskýmu to nějak dolo a prkýnko u dolů dává... To chce podat nenásilnou formou
Upravil(a) penizek (20. 9. 2006 16:27)
Není tady
Ota napsal(a):
A co zkusit naučit to enskou :-))
Myslí dávat nahoru nebo jak???
Není tady
No chlap ho musí dávat nahoru (nechce ho mít počůrané),tak enská ho můe dávat dolů.
Není tady
Ahááááá dělba práce
Není tady
nikdy jsem nepochopila co je tak hrozného na prkýnku nehoře. chlapi ho dávaj nahoru, my dolu. tečka. neřeit. ale jestli má ve vztahu pouze tento problém, tak jsi astná ena :-))))
Není tady
janica napsal(a):
Ahoj holky,
mám dotaz do pléna:
ZDA a JAK se vám podařilo naučit svého chlapa dávat dolů prkénko???
Mně je to úplně jedno ....tak ho prostě zase sklopím.
Není tady
Nene nemám z toho problém. Jen mi prostě pohled na záchodovou mísu bez prkýnka přijde fuj. U nás doma se toti dává dolů celý poklop a u přítele je zase věčně vechno nahoře.
Není tady
Kdy je vechno nahoře,tak si astná ena :-)
Není tady
To chce muli...
Není tady
janica napsal(a):
U nás doma se toti dává dolů celý poklop a u přítele je zase věčně vechno nahoře.
Buď ráda
Není tady
Nejlepí je chlapa naučit čůrat vsedě. Pak odpadá starost s prkýnkem a jetě to na záchodě nesmrdí, jako kdy čůrají vestoje. Naučila jsem to v dětství i bráchu a bratránky a jejich manelky mi dnes blahořečí
Není tady
Já čůrám v sedě, ale naučil jsem se to sám, je to tak pohodlnějí, ale převychovat od enský bych se nenechal, to bys se jistě prajcnul.
A pak souhlasím, chlap dává prkénko nahoru, enská dolu, je to fifty fifty.
Prkénko je jasně zástupný problém a záminka jak terorizovat chlapa v domácnosti. Přesně ten typ problému, co dokonale otráví ivot
Není tady
ehm, to je fakt tak těký pro chlapa čůrat vestoje a nepočůrat prkýnko? ale asi je, dyk i některý enský to neumí, jak je vidět na dámských záchodech, ve kole atd., kadopádně mě parádně natve, kdy vletim na záchod na poslední chvíli, nekoukám na záchod, dosednu a zas vyletim, protoe se leknu co se děje. dělá to můj nevlastní táta a pořád sem si nezvykla, na tohle bych si asi nikdy nezvykla:-)
Není tady
To se chce koukat, kam se sedá
Není tady
Tak nejlepí je udělat rozhodnutí podle počtu-které pohlaví je v rodině v převaze, podle těch to funguje.
Já, i kdy dbám na hygienu (zvlá WC), tak mi vadí, kdy má tříletá dcera ahá na zvednuté prkýnko a musí ho dát dolů, aby se mohla vyčůrat.
Není tady
KALIK napsal(a):
Já čůrám v sedě, ale naučil jsem se to sám, je to tak pohodlnějí, ale převychovat od enský bych se nenechal, to bys se jistě prajcnul.
A pak souhlasím, chlap dává prkénko nahoru, enská dolu, je to fifty fifty.
Prkénko je jasně zástupný problém a záminka jak terorizovat chlapa v domácnosti. Přesně ten typ problému, co dokonale otráví ivot
Kaliku neblázni, to se musí dělat tak diplomaticky, e pán na to v podstatě přijde sám
Není tady
Káčo, jen a si dcera zvyká, e existujou taky chlapi
Není tady
lueto, tak jestli křik je diplomacie, tak nevím...
Není tady
Můj přítel také čůrá v sedě a naučil se to sám... Sám nesnáí, kdy spěchá na záchod a je prkénko nahoře a dřepne si na porcelán a nebo je prkýnko počůraný Ale i kdyby ho nahoru dával, tak mi to vadit nebude... neni problém do zase dát dolu.
Není tady
KALIK napsal(a):
lueto, tak jestli křik je diplomacie, tak nevím...
A jak jsi přiel na křik ?
Není tady
No, tak to enský větinou dipomaticky dělaj, kdy není po jejich
Není tady