18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky, hledám jakoukoliv radu, jak pomoci tomu svému dvouletému puntovi. V pondělí jsem s ním byla u lékařky, měl hroznou rýmu, dostal jen nějaké kapičky, e na plících nic neslyí Jetě tý den se jeho stav zhoril, a dnení noc to bylo nejhorí, celou jí prokalal, ale tak moc, e se mi a dusil. Ráno jsem s ním la znovu k doktorce, a ta kdy u ho viděla, tak se zhrozila toho jak sípe, má zánět průduek, a to dost silný, take máme celou taku léků, včetně antibiotik, sirupu na rozíření průduek, jeliko je má tak zúené, e nemůe dýchat a dalí a dalí. Jene mám problém, e nemůu do něj dostat ádné léky, jde to u nás jen násilím, a to ho dríme tři, abychom do něj dostaly aspoň ty antibiotika:grater: Jsem z toho psychicky úplně v háji, malý celé dny jen brečí, nejí a teď u ani nechce pít. A tak se chci zeptat na jakékoliv i "babské rady", co můe pomoci na zánět průduek, a se mu aspoň troku lépe dýchá. Předem děkuji.
Není tady
Nahřej tvaroh, nebo smetanu a a dej ji malému na hruď, přikryj sáčkem, na to nahřátou osuku.
Na noc mu dej ,,cibulové ponoky"-fakt zabírají (pravidelně dělám své tříleté dcři). Je dobrý majoránkový čaj.
Není tady
co je také dobré je psí sádlo. Namazat na hrudník dát igelit a na to prostěrdlo.
Není tady
Nedavno mel syn laryngitidu a okamzite nas prijali do nemocnice kde chodil 3x denne na inhalator.U malych deti je to nebezpecne.Jinak medicinku je nejlepsi mu vstriknout injekcni strikackou do pusinky.A dalsi vec.davat k postylce hrnce s horkou vodou aby se zvlhcil vzduch.To pry pomaha!Snad uz je lepe!
Není tady