19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ptala jsem se ho a on ze medvidek musi plakat.Vic jsem z nej nedostala,dneska porve rano brecel a nechtel do skolky.Co se to sakris deje?
Není tady
Hoky já si myslím,e polovinu problémů mají na triku učitelky.Kdy můj kluk chodil do kolky měli takovou neústupnou pedantku,e s ní děcka spí měli trauma.A to nemluvím o dojídání jídla které jim nechutná apod.Pár maminek bylo svědkem e ne si je maminka vzala po "O" poblili se u stolu s květáku na mozeček apod.Kadému to nechutná,ale ona nepolevila.Stejné to bylo se spaním.Chodila mezi lehátkama jako dráb.Po důrazné domluvě s ředitelkou byla nakonec odejita,ale vsadím se,e odpor k některým pomazánkám a i ke květáku na mozeček u těch dětí setrval.
Zkus domluvit malému,e pokud nebude zlobit na oplátku spát nemusí-jen leet.A kdy se mu to podaří třeba jen do půlky spací doby-chválit a chválit-hlavně,e je velkej kluk a třeba se to nakonec podaří,e bude v klidu.Chce to trpělivost a nepolevit.Někdy je to na .
Není tady
d2dagmar napsal(a):
Hoky já si myslím,e polovinu problémů mají na triku učitelky.Kdy můj kluk chodil do kolky měli takovou neústupnou pedantku,e s ní děcka spí měli trauma.A to nemluvím o dojídání jídla které jim nechutná apod.Pár maminek bylo svědkem e ne si je maminka vzala po "O" poblili se u stolu s květáku na mozeček apod.Kadému to nechutná,ale ona nepolevila.Stejné to bylo se spaním.Chodila mezi lehátkama jako dráb.Po důrazné domluvě s ředitelkou byla nakonec odejita,ale vsadím se,e odpor k některým pomazánkám a i ke květáku na mozeček u těch dětí setrval.
Zkus domluvit malému,e pokud nebude zlobit na oplátku spát nemusí-jen leet.A kdy se mu to podaří třeba jen do půlky spací doby-chválit a chválit-hlavně,e je velkej kluk a třeba se to nakonec podaří,e bude v klidu.Chce to trpělivost a nepolevit.Někdy je to na.
Ja mu to rikam porad ze nemusi spat jen lezet ale i tak to bere jako muceni.Rikam mu to i o tom zlobeni kdyz on ale neni nijak vyjmecne zlobivy dite,je to proste 4 letej kluk ...Ten placici medvidek mi nahnal hruzu ,on malej nerad maluje a ted po tydnu co si vzal pastelky do ruky tak namaluje tohle.Mam obavu jestly nedelam neco spatne.Ja chci ale jen pro nej to nejlepsi,nechci nic podcenit.
Není tady