Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 20. 9. 2006 15:24

Mája
♥♥-----

Práce pro člověka který ztratil hlas?

Potřebovala bych poradit, nemáte nějaký nápady, čim se může živit žena, která po špatném zákroku lékařů, přišla o hlas (tedy místo mluvení šeptá a i to jí dost vyčerpáva, a třictvrtě roku už je na neschopence)? Její původní profese je referentka na klientském v bance, teď je jí přes padesát, invalidní ani částečný důchod jí nechtějí uznat, co má dělat aby se uživila, když žije úplně sama?Chtěla bych jí poradit, ale krom uklízečky mě nic nenapadá...hmm

Není tady

#2 20. 9. 2006 15:48

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Práce pro člověka který ztratil hlas?

Dělala v bance? Tak to určit rozumí číslům, tak něco s tím? Co takhle účetnictví? To by šlo i bez hlasu, ne?

Není tady

#3 20. 9. 2006 16:28

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Nebo zapisovatelku u soudu. Zapisuje, co jí jde do sluchátek. Určitě umí psát všema deseti, když pracovala v bance.

Iveta X

Není tady

#4 20. 9. 2006 16:32

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

A nebo na poště - třídit zásilky. Nápady by byly, ale horší je to místo potom získat. Já teď např. dělala zkoušky k fotákovi, nešlo přímo o focení, ale o dělání fotek a bylo nás na to místo 8. Plat-minimální mzda. K takové práci taky není hlas zapotřebí, ale z takový mzdy by se těžko uživila, pokud je sama.

Iveta X

Není tady

#5 22. 9. 2006 11:13

arabela
♥------

Mája napsal(a):

Potřebovala bych poradit, nemáte nějaký nápady, čim se může živit žena, která po špatném zákroku lékařů, přišla o hlas (tedy místo mluvení šeptá a i to jí dost vyčerpáva, a třictvrtě roku už je na neschopence)? Její původní profese je referentka na klientském v bance, teď je jí přes padesát, invalidní ani částečný důchod jí nechtějí uznat, co má dělat aby se uživila, když žije úplně sama?Chtěla bych jí poradit, ale krom uklízečky mě nic nenapadá...hmm

Jestli by ji bavila práce pro lidi: rekvalifikace kurzem na manikérku,pedikérku, masérku-tam je sice potřeba se s lidmi domluvit,ale hlavní je manuelní práce rukama.

Není tady

#6 14. 10. 2006 13:32

Laurasuper
♥♥-----

Nebo zkusit nějaký sklad. Teď jsem na brigádě ve velkoskladu drogerie a ráno dostaneme objednávky a podle nich nachystáme zboží na palety. Mluvit se u toho nemusí. Hlavně se dělá. Otázka je jesti chce pracovat i rukama. Já také mám maturitu, píši všemi desetji a když holt práce není, tak jdu dělat manuálně. Prý mám šance při trvalém pracovním poměru postoupit. Asi to vezmu na stálo. Dělá se od 7 do půl čtvrté, víkendy volné a když děláš máš i docela zaplaceno.

Není tady

#7 6. 3. 2007 16:23

misa1234
♥♥♥♥---

Zkuste se vy znamy na to zepat, mozna ji muzou zvednout duchod, to prec neni mozny jenom tak. kapitulation

Není tady

#8 10. 3. 2007 9:26

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já bych sama neodešla a hledala uplatnění v bance, třeba i v kanceláři ! Jen at se nenechá vyhodit !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí