29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.
Chci poprosit o radu ohledně web stránek s počítačovými nadšenci... Chci si koupit nový PC a musím si nechat poradit, jelikož mezi užíváním PC a tím, co který model obsahuje vidím nebetyčný rozdíl
Pokud máte nějaký typ, díky moc
Hezký den všem, D.
Není tady
Zaleží na tom, na co pc chceš, jestli na hraní her, nebo spíš pro běžné užívání...a taky kolik do toho chceš dát peněz
Není tady
www.zive.cz poradna
Není tady
Aho Daroly,
mně rodiče k narozeninám koupili notebook - moje požadavky byly vypalovačka a WiFi, má to oboje a je naprosto úžasný.Můžeš si ho vzít do vlaku... pouštět si DVD, když se přítel nutně musí koukat na fotbal , je to postě úžasné, nebo si s ním vlezeš pod peřinu, když je zima a chatuješ s kamarádkou ;o)
prostě je to boží. stál myslím 23000,- na splátky... mám z něj ohrnomnou radost. Konečně se nemusím bát, co bude se stáhnutýma fotkama, kdybych třeba měnila zaměstnání, jak už se mi několikrát stalo... normální PC bych si po zkušenosti s notebookem nekoupila je to tak praktické!
Není tady
Díky všem a speciálně Otovi Přesně to jsem potřebovala. Mějte se krásně!
Není tady
Prosím o radu Otu, objevuje se mi po zapnutí PC tabulka Spybot-Search Destroy , nevím co to je a i po restartování PC se stále objevuje. Spustila jsem i antivir. program, ale stále tam je. Co mám s ní dělat, jak ji odstranit. Děkuji
Není tady
Kety,máš v pc nainstalovaný program na odstraňování spyware a podobných breberek.Zřejmě máš v tabulce Start-Programy-Po spuštění-Spybot.Pokud nechceš,aby se Ti po spuštění pc objevoval,tak pravou myší odebrat.Program Ti zůstane stále v pc,ale už nebude otravovat.
Není tady
Asi jsem blbá, ale když si dám Start -Programy- Po spuštění a otevřu to, tak složka je prázdná.
Není tady
Kety a nevidíš ho ani v programech?
Není tady
V programech je, ale když na něho kliknu pr.tl.myši, není tam odebrat, ale jen odstranit. Byla jsem pryč, teď jsem se znovu dostala k počítači, tak promiň, že jsem hned nereagovala na tvou odpoveď.
Není tady
Tak je potřeba ho spustit a v nastavení, toho programu, je určitě zaškrtnuto "Spustit zároveň s pc" a to je třeba odškrtnout. Jestli se ho chceš úplně zbavit, tak jedině v Ovládacích panelech -> Přidat/odebrat programy . Pokud ten program nepoužíváš, nebo mu nerozumíš, odstraň ho. Já používám jednodušší Ad Aware, ale to už je na Tobě
Není tady
Já program Ad Adware mám. ten Spybot jsem odebrala v ovládacích panelech, počítač se restartoval a pak se mi dole v liště ukázala bublina, že počítač může být ohrožen, anivir. system není pravděpodobně nainstalován.
Není tady
Ty nemáš žádnej antivir??
Není tady
Jo, vždyť jsem psala, že mám Ad Adware, dnes jsem ho spouštěla, našel dokonce nějaké kritické objekty, které odstranil.
Není tady
Ad Aware a ani Spybot není antivir, to je vyhledávač špionážních programů. Jestli nemáš žádný antivir, jako třeba Avast, AVG, Nod 32, tak to hodně riskuješ. Napiš, poradím
Upravil(a) Ota (30. 10. 2006 22:34)
Není tady
Tak to teda asi nemám, protože mi to hlásí, že antivir. software není nainstalován. Ale předtím, než jsem ten Spybot neodstranila, tak to nic nehlásilo. Budu teď pryč, vrátím se kolem půl desáté.
Není tady
To jsou ty záhady pc,ale Spybot nemá s antivirem nic společného.Tady na těch stránkách si můžeš nainstalovat velice slušný český antivir,který je po registraci (máš na ní asi 2 měsíce) zcela zdarma.Po nainstalování necháš projet antivirem pc (to se někdy člověk diví,co všechno najde) a je to.
http://www.avast.cz/cze/download-avast-home.html
Není tady
Tak už jsem tu zase, nainstalovala jsem podle pokynů avast-home, zaregistrovala se a čekala na e-mail.Přišel mi licenční klíč. V dolní liště mám mít nějakou ikonu " a ", kterou tam ale nemám. I když jsem počítač restartovala. Ale mám tam ikonu a když na ní najedu myší, tak mi to píše Antivirový systém NOD 32. Otevřela jsem si to a je tam aktualizace databází automatická a poslední aktualizace neznámá.
Není tady
Tak v tom případě tam máš nainstalovaný Nod 32,ale na to jsem se Tě ptal včera.Ale ten není zdarma,tak,že už je možná prošlý.Na pc měj jen jeden antivir,dva se tlučou.
Není tady
Kety, v tomhle případě co popisuješ, ti nezbývá nic jiné než si dát pc k někomu, kdo tomu rozumí, aby viděl co a jak. Tohle nejde na chatu řešit. Těch hledisek PROČ, je mnoho, ztrácíš jen svůj drahocený čas.
Ale jedna rada do budoucna: neinstaluj nic co meumíš ovládat, program může být sebelepší (a to Spybot je), ale pokud s ním neumíš zacházet, naděláš víc škody než užitku. Pokud přeci jen něco cheš, najdi si do toho něčeho češtinu, nikdy nic nesmazávej, ale použij - přidat-odebrat programy. Všichni se učíme, to se poddá....
Není tady