27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Asi teď pořád vysává... u nás začala "příleitostně" vysávat i dcera jak jsme koupili nový vysavač... jsem zvědavá jak dlouho jí to vydrí.
Není tady
Tak teď to máte doma jako ze katulky, co?
Není tady
No - skoro.... asi si to umí představit! Nesmí se na tu katulku koukat moc zblízka. Ale já mám výhodu - sundám brýle a je uklizeno!
Není tady
Ahoj holky, taky se chystám kupovat nový vysavač, tak jsem si pročetla vai diskuzi. Tak myslíte, e sáčkové vysavače jsou lepí? Asi se to prodraí, ale je s tím méně dřiny, e, ne to umývat a suit, e?
Máájo, jak jsi spokojená s tím Samsungem?
Ach jo, těch vysavačů je tolik, e si člověk potom nemůe ani vybrat...
Není tady
Babucho, byla jsem rozhodnutá koupit si bezsáčkový vysavač. Prodavač mi vysvětlil, e to je mnohem horí varianta ne sáčkový. Toti po kadém vysávání musí tu nádobu vzít a někde vysypat. Na to jsem moc pohodlná, take jsem raději sáhla po sáčkovém. Sáčky jsou levná záleitost. A teď k mému vysavači. Jsem s ním naprosto spokojená. Nevěřila bych, co vechno za tři nebo čtyři vysání posbíral. Bohuel má jednu vadu. Jak u jsem psala, je tu problém s navíjením. Kabel je asi příli dlouhý, take musím několikrát zatáhnout ne se úplně zasune dovnitř. Byla jsem se dívat v tom obchodě na ostatní vysavače (chtěla jsem ho vyměnit), ale tento problém měli vechny. Take to asi bude opravdu tím dlouhým kabelem. Ale jinak je s ním spokojený i přítel, moc se mu líbí regulace sání na hubici. Jetě hodně popřemýlím, jestli vrátím. Rozhlíela jsem se po jiném, ale tenhle se mi tak líbí, e si ho asi přes tento problém nechám. No a na internetu jsem ho objevila o sedm set korun levněji. Moná ale máte ve vaem městě větí výběr ne kde bydlím já. No a jetě mi prodavač radil nebrat méně známé značky. A to z důvodu, e třeba za dva roky firma nebude a nebudou ani sáčky. Mě doporučoval Yelmer a Etu. Ale jejich vysavače si mi moc nelíbili.
Není tady
Oprava: vysavače značky Zelmer (oprava Yelmer)
Není tady