Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 27. 9. 2006 21:02

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vysavač

Asi teď pořád vysáváš... u nás začala "příležitostně" vysávat i dcera jak jsme koupili nový vysavač... jsem zvědavá jak dlouho jí to vydrží.

Strach je malá smrt...

Není tady

#27 28. 9. 2006 15:53

Máája
♥♥-----

Tak teď to máte doma jako ze škatulky, co? tummenupp

Není tady

#28 28. 9. 2006 17:28

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

No - skoro.... asi si to umíš představit! Nesmí se na tu škatulku koukat moc zblízka. Ale já mám výhodu - sundám brýle a je uklizeno!

Strach je malá smrt...

Není tady

#29 11. 10. 2006 16:45

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky, taky se chystám kupovat nový vysavač, tak jsem si pročetla vaši diskuzi. Tak myslíte, že sáčkové vysavače jsou lepší? Asi se to prodraží, ale je s tím méně dřiny, že, než to umývat a sušit, že?
Máájo, jak jsi spokojená s tím Samsungem?
Ach jo, těch vysavačů je tolik, že si člověk potom nemůže ani vybrat...

Není tady

#30 11. 10. 2006 18:07

Máája
♥♥-----

Babucho, byla jsem rozhodnutá koupit si bezsáčkový vysavač. Prodavač mi vysvětlil, že to je mnohem horší varianta než sáčkový. Totiž po každém vysávání musíš tu nádobu vzít a někde vysypat. Na to jsem moc pohodlná, takže jsem raději sáhla po sáčkovém. Sáčky jsou levná záležitost. A teď k mému vysavači. Jsem s ním naprosto spokojená. Nevěřila bych, co všechno za tři nebo čtyři vysání posbíral. Bohužel má jednu vadu. Jak už jsem psala, je tu problém s navíjením. Kabel je asi příliš dlouhý, takže musím několikrát zatáhnout než se úplně zasune dovnitř. Byla jsem se dívat v tom obchodě na ostatní vysavače (chtěla jsem ho vyměnit), ale tento problém měli všechny. Takže to asi bude opravdu tím dlouhým kabelem. Ale jinak je s ním spokojený i přítel, moc se mu líbí regulace sání na hubici. Ještě hodně popřemýšlím, jestli vrátím. Rozhlížela jsem se po jiném, ale tenhle se mi tak líbí, že si ho asi přes tento problém nechám. No a na internetu jsem ho objevila o sedm set korun levněji.  Možná ale máte ve vašem městě větší výběr než kde bydlím já. No a ještě mi prodavač radil nebrat méně známé značky. A to z důvodu, že třeba za dva roky firma nebude a nebudou ani sáčky. Mě doporučoval Yelmer a Etu. Ale jejich vysavače si mi moc nelíbili.

Není tady

#31 11. 10. 2006 18:10

Máája
♥♥-----

Oprava: vysavače značky Zelmer (oprava Yelmer)dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí