27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Potřebuji koupit nový vysavač. Jene jich je tolik, e si neumím vybrat. Prosím tedy o radu. Jaké máte zkuenosti ze sáčkovými nebo s omyvatelnými nádobami. Má někdo vysavač Vysavač Rowenta RO 124301 Soam?
Není tady
Já se taky přimlouvám za Electrolux. Malý, ikovný, tichý, sáčkový. Bezsáčkový mám taky vyzkouený (u rodičů) a musím říct, e je pro mne jednoduí vzít sáček s vekerým bincem, co se vysaje a jen ho vyhodit do koe, ne při manipulaci s vysátým bincem u bezsáčkového vysavače, kdy ve, co vysaje, tak stejně musí přemístit do koe či pytlíku. Prach a nečistoty jsou v té nádrce pro zachytávání větinou nadusané a přilepené a musí se jim pomoct ven. Pak se celá ta nádobka jetě musí očistit a nechat oschnout. Take je dle mého názoru sloitá dzrovačka, nehledě na ten prach, který se můe opět někde rozsypat. Ono kdy tě začne při čistění drádit vysátý prach v nose a ty do toho veho kýchne, tak to je pak paráda. a můe se vysávat znovu.
Není tady
Tiina napsal(a):
Máme electrolux, takový malý a nestěuju si, luxuje dobře.
Já mám také elektrolux a jsem sním spokojená. Hlavně záleí na sacím výkonu.
Není tady
Janulina napsal(a):
Já se taky přimlouvám za Electrolux. Malý, ikovný, tichý, sáčkový. Bezsáčkový mám taky vyzkouený (u rodičů) a musím říct, e je pro mne jednoduí vzít sáček s vekerým bincem, co se vysaje a jen ho vyhodit do koe, ne při manipulaci s vysátým bincem u bezsáčkového vysavače, kdy ve, co vysaje, tak stejně musí přemístit do koe či pytlíku. Prach a nečistoty jsou v té nádrce pro zachytávání větinou nadusané a přilepené a musí se jim pomoct ven. Pak se celá ta nádobka jetě musí očistit a nechat oschnout. Take je dle mého názoru sloitá dzrovačka, nehledě na ten prach, který se můe opět někde rozsypat. Ono kdy tě začne při čistění drádit vysátý prach v nose a ty do toho veho kýchne, tak to je pak paráda.
a můe se vysávat znovu.
Právěe bezsáčkové v obchodech vychvalují. Moje mamka má takový, do kterého se napustí voda a ta se pak s tím bordelem vyleje. Akorát to čitění je tedy hrůza. Take takový určitě nechci. U těch bezsáčkových právě říkají, e mají lepí sací výkon a ty nečistoty se nedostanou ven. U jsem byla rozhodnutá, ale teď opravdu váhám.
Není tady
AHOJ VEM!TAKÉ VYBÍRÁM VYSAVAČ A JE TO OPRAVDU NÁROČNÉ PŘED 3 ROKY JSME SE NECHALI ZBLBNOUT OD DEALERA ZEPTRU A KOUPILI LUX S NÁDOBOU NA VODU-ZA HROZNÝ PENÍZE.PO 3MĚS PŘESTAL POŘÁDNĚ VYSÁVAT A REKLAMACI NÁM NEUZNALI.TEĎ SE SNAÍM VYBÍRAT DUKLADNĚ!POTŘEBUJI ABY I AMPONOVAL.ZATÍM JSEM VYBRALA LIV AQUAFILTR,ALE NEVÍM JESTLI JE TO PRAVÉ OŘECHOVÉ.PŘIJDE MI HODNĚ VELKÝ..
Není tady
včera jsem byla v Datartu kouknout na vysavače. Měla jsem nějaké tipy od člověka z elektroluxu. Spí tedy okouknout, protoe jsem si zjistila ceny při nákupu z internetobchodu. Byla jsem překvapena, kdy mi je prodavač začal rozmlouvat. Prý jsou sice za přijatelné ceny, ale třeba nový prachový filtr (který se má dát vyprat či vyklepat, ale otázka je kolikrát) ji stojí kolem 1300 kč a ani je prý nemají, protoe by si lidi pak nekoupili ani vysavač. Naopak mi doporučovali zn. Miele, bylo tam myslím číslo 4220. Jsou prý sice draí
(kolem 6 tis.), ale mají prachové filtry rovnou v sáčku a ven se nic nedostane, sáčky mají velký obsah - kolem čtyřech litrů - a nový stojí 50. Problém se scháněním sáčků také není, protoe jsou jen dva typy od této firmy.
Nekupujte od elektroluxu bezsáčkový vysavač 2 v jednom. Jsem si naběhla před půl rokem. Nebyla to levná záleitost a teď je to akorát blbá dekorace předsíně. Vysálo to asi třikrát a přestoe furt zkouím vyčistit trubice, tak funguje akorát ten mini vysavač na stůl. Podlahový absolutně ne. A to neluxuji koberce, ale dlabu a plovoučku. Kdy vypnu, vechno se mi krásně vysype zpět.
Není tady
ja len zametám. v elektre som pracovala a odporúčam elektrolux
Není tady
Frigo,
s Datartem, kde jsme kupovali ten ná Electrolux, mám stejnou zkuenost. Vybrali jsme si vysavač Electrolux za cca 6,5 tisíce a byli jsme u rozhodnutí, e jej opravdu bereme. Kdy jsme oslovili prodavačku, tak se nám jej snaila vymluvit a nás chtěla přemluvit na Miele, který byl asi o tisícovku levnějí a navíc měl jen lepí filtr. Mluvila do nás asi půl hodiny, moc kloudných důvodů, proč bychom si ten levnějí měli koupit ovem neuvedla. No a kdy jsme se potom koukali na přísluenství k vysavačům Electrolux, tak tam toho měli opravdu hodně, take si myslím, e by neměl být probém sehnat náhradní filtr nebo sáčky.
Jojo, toto je mi záhadou, proč se u Datartu snaí lidem vnucovat Miele vysavače.
No a tchýně si byla u Datartu kupovat novou pračku a kdy si chtěla koupit AEG (draí), tak jí vnucovali indesit (levnějí a dle prodavače prý lepí, protoe má více funkcí). No tchýně se nechala přesvědčit a pořád nadává, e to není jako AEG, kterou si vyzkouela u nás doma. Kdy nám to vyprávěla, e do ní v Datartu hustili, dokud jí nepřemluvili, tak jsme jí nechtěli věřit, ale po vlastní zkuenosti víme, e je to moné, ale proč to tam dělají a lidem vnucují určité značky, to je mi záhadou:)
Není tady
Janulko, já byla na Chodově..
Není tady
Frigo,
my byli taky na Chodově, je to pár měsíců, myslím e jsme ten vysavač kupovali v červnu.
No a tchýně byla pro pračku v OC na Smíchově.
Není tady
Mám Concept Variant - monost se sáčkem i bez sáčku, saje tak e zvedá koberec. Nezapomeň, e pokud bude mít jen bezsáčkový, tak ten filtr se musí také čistit a umývat!! Pak suit aby nezplesnivěl - bude se ti to pokadé chtít? Take pouívám větinou bez sáčku ale kdy jsem líná umývat a čistit nádobku a filtr tak tam hodím sáček a je to.
Upravil(a) Bety (22. 9. 2006 17:49)
Není tady
Aha, tak dostávají provizi za prodej Mielu, proto se tak snaej.
Bety, a jsou k dostání sáčky ?
Není tady
Ano u jsem vyzkouela několik typů dá se tam pouít spousta druhů sáčků ty poslední jsem kupovala nějaké HIT BAGS pět kusů za 89.-Kč a vůbec se netrhají take jeden sáček vyjde na cca 18.-Kč. A vysávám skoro denně mám doma 2 velké psy. Ten vysavač byl levný stál nějak přes 2200.- u si přesně nepamatuju a kupovala jsem u nás v kamenném obchodě. Jo a přikoupila jsem si k tomu za 300 rotační kartáč.
Upravil(a) Bety (22. 9. 2006 19:25)
Není tady
Tino, ale zas se snaej ! Sice se ti dostane blbejch informací, ale jsou milí a ochotní. Prostě správní obchodnici... prodat za kadou cenu.. Na rozdil třeba od elektroworldu, tak se tě nevimne ani noha..
Bety a k čemu je dobrý rotační kartáč ?
Není tady
Frigo mám doma 2 psy a spoustu chlupů z nich tak s tou rotační hlavicí to jde rychleji a taky se mi lépe vysávají přechody mezi dlabou a kobercem a taky se mi zdá e ta rotační hlavice jde víc potichu po dlabě e to tak nekrábe nebo co.
Není tady
Bety, děkuju.. tak to je to, co bych měla mít asi taky... mám doma zvěře také hafo(číču, dva haranty, manela) ... a koberce nemám ádné..
Není tady
no ale u nás si na tom KOBERCI v chodbě pejskové přece utírají noičky a ručičky :-)) !!! jinak by mi zaapkali vechno... (jsem líná pořád jim utírat packy)
Není tady
Tak u mám nakoupeno. Nakonec mě v obchodě uchvátil Samsung SC7245. Mám měsíc na vyzkouení, pokud se mi nebude líbit, můu ho bez udání důvodu vrátit. Tak jsem zvědavá, co dokáe.
Není tady
Koukla jsem na něj, je moc pěkný!
Není tady
Májo, tak to je super. Prozradí obchod ? .. s měsíční zkuební lhůtou ? Mně v tom ji zmiňovaném datartu tvrdil, e do 10ti dnů mohu vrátit, pokud by mi nevyhovoval.
Já zatím jen obhlíím... ho asi koupím manovi k vánocům... kdy on mi mohl dát k narozkám rohoku..
Není tady
Koupila jsem ho v OKAY elektrospotřebiče. Sice tento obchod nemusím, ale nakonec vdycky zjistím, e mají největí výběr a ceny také nejsou patné. Na internetu jsem ho objevila levněji, ale zase bych si ho nemohla vyzkouet a pak i případná reklamace je sloitějí. Do Samsungu jsem moc jít nechtěla, ale v klasických elektro měli jen méně známé značky. Jetě jsem měla vybranou Etu za tři tisíce, ale Samsung mě dostal tím jak je malý, lehký, dosah má 9 m (take momentálně vysaju celý byt najednou), sací síla je také velká a obsah pytlíku je jeden z největích. Jetě má přídavný filtr na rukoje (ale ten nejspí pouívat nebudu). Na to jak je malý mě opravdu překvapil. Troku mě zarazilo navíjení ňůry, ale třeba chytnu cvik a pak mi to půjde. Take měsíc vyzkouím a pak se uvidí. A kdyby se náhodou pokazil, dva roky je přece záruka.
Není tady