29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Michaela.43 napsal(a):
Uvidím Vás všechny někdy později, tentokrát jsem odpadla, protože jsem potřebovala odpočinout a lelkovat po práci atd, atd....nebudu slibovat, kdy toho budu mít míň, ale srovnám se a uvidíme se..předpokládám, že jste se v peci bavily/i dobře, moc s na vás na všechny těším příště, fakt nejsem slibotechna, ale je to asi osud....
Škoda Míšo, na tebe jsem se moc těšila.
Není tady
Ivo, já tě přejmenovala!!!!Ty jsi Mája!!!!Promiň!!!To není, že bych si nevšimla, jen to bylo pro mě dost lidí najednou...A ty ses o svoje místo na slunci moc nehlásila, tak promiň, že jsem z tebe udělala někoho jiného
Upravil(a) Regina (25. 10. 2006 15:36)
Není tady
Regina napsal(a):
Ivo, já tě přejmenovala!!!!Ty jsi Mája!!!!Promiň!!!To není, že bych si nevšimla, jen to bylo pro mě dost lidí najednou...A ty ses o svoje místo na slunci moc nehlásila, tak promiň, že jsem z tebe udělala někoho jiného
![]()
To je jedno, myslím, že nebyla moc šance, Míša byla docela dost akční v mluvení a já nerada někomu skáču do řeči.
Není tady
Posypala jsem si hlavu popelem a máš u mě paňáka za přejmenování!
Není tady
Regina napsal(a):
Posypala jsem si hlavu popelem a máš u mě paňáka za přejmenování!
Nevadí, já vím, že jsem nenápadná, akorát jsem si nemyslela, že až tak moc. Ale uklidnila jsi mně.
Není tady
Vopovaž se říkat o sobě, že jsi nenápadná!!!!!To, že nemáš 2 m, 120 cm přes prsa a nemluvíš jak M.L.King, neznamená, že jsi nenápadná!Máš černý puntík za špatné smýšlení o sobě.
Za domácí úkol si stoupneš před zrcadlo a budeš se na sebe mile usmívat a klidně si říkat: "Ivano, jsi krásná, milá , šikovná a pohodová ženská, kterou má každý rád. Mám tě ráda, Ivano,takovou, jaká jseš." Je to zrcadlo a ukáže ti jen pravdu!!!
Upravil(a) Regina (26. 10. 2006 8:01)
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Regina napsal(a):
![]()
To je jedno, myslím, že nebyla moc šance, Míša byla docela dost akční v mluvení a já nerada někomu skáču do řeči.
Tak to mě mrzí Ivano, ale blbě slyším, když blbě slyším, o to víc řvu a příště koukej do řeči skákat , určitě
J8 se na vás taky těšila, ale osud zasáhl....bude příště....a těším se
Není tady
Míšo, když jsem byla v té největší krizi, neviděla jsem a neslyšela jsem nic než svoji bolest a svůj problém a byla jsem neschopná akceptovat ostatní...Neboj, že ti to nněkdo vytkne, je moc důležité, abys ten přetlak ze sebe vyndala...máš kolem sebe lidi, kteří to chápou.
Není tady
jsem za vás za všechny ráda, díky....bude líp, já to vím
Není tady
no doufám, že se jednou dostanu mezi vás taky. pravidelně sleduju a moooc jste mi pomohly a pomáháte. Až se někdy divím jak psané slovo dokáže pomoci
Není tady
Milé čarodějky, nezapomeňte, že je dnes velmi magická noc!Takže doporučuju vykoupat v levanduli, zapálit svíčky a udělat si hezký a klidný večer!Projít si zbrojnici, setkat se svou vnitřní ženou a poslouchat její rady, nebo jse jen nechat unášet nějakou příjemnou hudbou...Uklízet a vařit můžete zítra .
Upravil(a) Regina (31. 10. 2006 15:51)
Není tady
My nevyučené čarodějky nevíme proč je dnes velmi magická noc, prosím objasnit, ať neumřu blbá
Není tady
fakt jo !!!! tak to žehličku skopnu ze schodů, děti pošlu brzo spát......zapálim svíčku......zakážu manželovi prát..... a bude hezkej večer.....
Regina napsal(a):
Milé čarodějky, nezapomeňte, že je dnes velmi magická noc!Takže doporučuju vykoupat v levanduli, zapálit svíčky a udělat si hezký a klidný večer!Projít si zbrojnici, setkat se sesvou vnitřní ženou a poslouchat její rady, nebo jse jen nechat unášet nějakou příjemnou hudbou...Uklízet a vařit můžete zítra
.
Není tady
Lucie33 napsal(a):
fakt jo !!!! tak to žehličku skopnu ze schodů, děti pošlu brzo spát......zapálim svíčku......zakážu manželovi prát.....
a bude hezkej večer.....
Regina napsal(a):
Milé čarodějky, nezapomeňte, že je dnes velmi magická noc!Takže doporučuju vykoupat v levanduli, zapálit svíčky a udělat si hezký a klidný večer!Projít si zbrojnici, setkat se sesvou vnitřní ženou a poslouchat její rady, nebo jse jen nechat unášet nějakou příjemnou hudbou...Uklízet a vařit můžete zítra
.
.........no já to ho svýho asi budu muset naučit žehlit...........
Není tady
by pak mohli bydlet spolu, můj už umí prát, tvůj se naučí žehlit....
Není tady
Lucie33 napsal(a):
by pak mohli bydlet spolu, můj už umí prát, tvůj se naučí žehlit....
.....vařit taky občas umí (když chce)
Není tady
chytrý jsou taky jak rádio.....ten můj moc sice nevaří, ale zas rád jí, takže i v tom by se mohli doplňovat. kouká ten tvůj rád na fotbal a hokej? to víš, společný zájmy, to je důležitý ...
Není tady
Lucie33 napsal(a):
chytrý jsou taky jak rádio.....ten můj moc sice nevaří, ale zas rád jí, takže i v tom by se mohli doplňovat. kouká ten tvůj rád na fotbal a hokej? to víš, společný zájmy, to je důležitý ...
....kouká kouká.....a taky má rád počítač........ no a diváka by jim mohla dělat naše milenka........ no potkat jí 2 x za tři týdny u nás před barákem....... ona by si zvykla... no a pak by mohli jet ve třech.......ale to už spíš do sexuologický..... nebo zoologický
Není tady
Dnes je magická noc, lebo je keltský sviatok Samhain, čo je vlastne podľa nich začiatok nového roka a podľa pohanských, ale aj kresťanských predstáv majú sviatok duchovia zosnulých... a kúzla fungujú vraj ešte spoľahlivejšie ako inokedy ...
Není tady
Seli, dík za podporu! Je to něco jako křesťanská filipo-jakubská noc!
Dobrá zpráva je, že nebožtíci nám nechtějí ubližovat, jen se mají šanci dostat jednou za rok zpátky na zem a my se s nimi můžeme setkat a radovat se z toho.
Upravil(a) Regina (31. 10. 2006 15:51)
Není tady
aha, no tak ovšem jestli nám v dobré víře do hezkýho večera přijde děda, kterýho máme pod dubem, tak nevim, nevim.......
Regina napsal(a):
Seli, dík za podporu! Je to něco jako křesťanská filipo-jakubská noc!
Dobrá zpráva je, že nebožtíci nám nechtějí ubližovat, jen se mají šanci dostat jednou za rok zpátky na zem a my se s nimi můžeme setkat a radovat se z toho.
Není tady
Není tady
děda nepřišel, ale dávali fotbal.....
Není tady