6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PROSÍM O RADU:
JAK ÚČINĚ ODSTRANIT KUŘÍ OKO? SYN /11/ HO MÁ NA MALÍKU A SPECIÁLNÍ NÁPLASTI TOTÁLNĚ ZKLAMALY!
NEMÁTE NĚKDO "BABSKÝ" RECEPT,JAK NA NĚJ ? DÍKY
Není tady
Ahojky Sluníčko
Já mám docela osvědčený tohle: Namočit plátek cibule na několik hodin do octa, večer ho přivázat na kuří oko a nechat do rána působit. Ráno si připravit horkou koupel nohou. Tento postup opakovat tak dlouho, až se jádro kuřího oka oddělí od ztvrdlé kůže.
Nebo si na nohy dávám olivový olej smíchanej s cukrem krystal - udělám z toho takovou kašičku a napatlám si to na chodidla a masíruju. Fakt ty chodidla jsou pak krásně jemný a i to odstraňuje ztvrdlou kůži na patách....
Tak zkus obojí.... to s tím olejem je asi jednodušší, nemusíš potom dělat žádnou koupel, stačí když si je jen opláchneš.
Není tady
Já tím trpěla jako koník a nic nezabíralo, tak jsem ty náplasti, je jich víc druhů, střídala ale nikdy se nevylouplo celé, vždycky znovu narostlo a asi tak na počtvrté, to jsem měla náplast a v ní takový nazelenalý mišmaš, se to povedlo
Není tady