|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte,v noci jsem se vzbudila a nemohla jsem se poradne nadechnout,myslela jsem,ze mam infarkt,hnus,pul hodky jsem to rozchazela,pichani u srdce,cela vrchni leva pulka,tak nevim co to bylo,ale zadny mdloby,nic k tomu,jen jsem se proste nemohla zhluboka nadychnout,tak si rikam,ze me mala asi tlacila,kam nemela.Nemate nekdo podobnou zkusenost?Mam strach,aby se mi to nestalo u porodu,to by bylo asi hodne blby.
Není tady
To budou zaražený prďáky
to myslim jako fakt.
Není tady
Já mám jedno žebro volné, tak se mi občas stává, že se to tam skřípne a při dýchání mě to v místě píchá a dýchání je těžší.. Je to nepříjemné
Neboj infarkt to nebude a přeji hodně síly k porodu 
Není tady
Čekanka napsal(a):
To budou zaražený prďáky
![]()
![]()
to myslim jako fakt.
Myslis?Tak to by me fakt nenapadlo,ze je to tak propojeny
Není tady
Jančo, všechny vnitřnosti máš teď stlačené a namačkané nahoru a na hrudník je vyvíjen větší tlak, tak to má souvislost i s tímhle, neměj strach...
Není tady
Snad jo,taky to tomu prikladam,diky moc holky,jsem ted klidnejsi.Taky byly pro Vas ty posledni dny tak hrozne?Uz bych to chtela mit za sebou,ale zatim je mi fajn,nic neboli,vubec to nevypada,ze by se male chtelo ven,cekam na nejaky signal a nic:o(
Není tady
Jančo, prdíky fakt umí neuvěřitelně potrápit a zaražený pod klíční kostí jsem je mívala i před těh. Blééééééé
, bude to dobrý...
Mne zase píchá na pravé straně břicha, tak taky věřím, že tam mám nějakou potvoru zaraženou.
Není tady
No tak mna pri srdci dost často pichne
a niekedy mam pocit, že sa nemožem poriadne nadýchnut, dnes svokor kupil tlakomer mam otrasny pulz 103 bol najnižsi, to aby som sa bala ci neskolabujem pri porode, pritom tlak normalny 121/66
Není tady
janca napsal(a):
Čekanka napsal(a):
To budou zaražený prďáky
![]()
![]()
to myslim jako fakt.Myslis?Tak to by me fakt nenapadlo,ze je to tak propojeny
stopro. já takhle vyrážela se zástavou srdce a byly to ty prďáky. v těhu holt nemaj kam utéct..... asi. ale fakt jsem myslela že se nedadechnu, čím víc jsem se nadechla, tím víc mě to píchlo. po pár minutách to přešlo, ale je to bodavka děsná. úplně jiná bolest než když kopne mimís do žebra....jo a koncem těhu se mi to přesunulo z hrudní části do zad. taky zážitek.
Není tady