18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak to jsi me uklidnila:-) to bych si za ty usetrene prachy za golfky mohla neco koupit, ze?:-)))
Není tady
hele a kdy je celé madlo, tak to pak nejde sloit dovnitř ne? Já teď mám jedny starí golfky a ty mají celé madlo a jdou sloit jen k zemi, take vzniká čtverec a já bych raději nudli (nevím jak to popsat)
nebo to jde? sloit i k sobě i dolů?
Není tady
No asi je to ten ctverec, ale to mne nevadi, do auta se vleze :-)) Mne se to proste spatne drzi a jede, kdyz to nema cele madlo. Asi jsem nesikovna ... )
Není tady
No přesne se spojenym madlem to jde jen "na placku, s rozděleným do nudle-to jsou právě golfové hole. Paní v krámě mě poučila, e se spojeným madlem nejsou golfky,ale sporták...to jsem ale trotl e
Není tady
Romanko ty chces golfky i na zimu? Ono se pry s nimi v zime blbe jezdi :-((
Není tady
No ja vim. A je to vazne tak strasny na tu mestskou zimu, kdyz na jedne strane jsou jednoduche kola a na druhe ty dvojite, ale daji se zaaretovat? Misko ty mas i normal kocar krome golfku?
Není tady
Já jen vim, e je to blbý jak jsou ty kolečka malá, tak se s tim nedá vůbec jezdit jak napdne pár čísel sněhu, to prostě neurve:-(((
Já mám trojkombinaci i golfky. V golfkach mi ani tak dobře nespí, take kdy někam jdu, tak fakt přemýlím kterej je vhodnejsi.
Není tady
Jo to dá, to leí,ale ony ty golfky jakoby nepérujou, jsou prostě celkově tvrdí Nemá nejakou kamarádku co by ti je půjčila na den?
Není tady
Miko jak jsi psala o těch negativech, ne jsi nala ty dobré - napi mi nějaké, já vlastně nevím co mám brát jako plus a co jako mínus. Moná to teď odjezdím na těch starých, kdy u mě to nenapadlo kupovat dříve. Nové kdytak koupím na jaře (jenom jako vozítko na taky - jak říká sousedka)
Není tady
No je toho mraky Misho fakt jsem nevěřila, a kdy jsem vyrazila do krámů:-) Není samozřejmost, e je lehký, tzn do těch 7kg. Kdyz uz tohle splni, tak nejde skladat jako golfky, 50% jde jak jsme tu psaly na placku. Kdyz jsou lehky a jdou i dobre slozit, tak se dozvis, ze k nim nejde pridelat to madlo o ktere se pak dite opira /coz je dost podstatny/ - to nejde u chicca a nejde ani dokoupit, protoze maji blby rozmery. Kdy překoná tohle a řeknou ti, e zrovna třeba to Chicco jde sklopit pouze do pololehu, protoe mají větí koík pod zádíčky, tak u jde do vrtule.
Vyndavám peněenku, e cvaknu jedny golfky co naprosto splňovaly ve a paní mi řekne, e podpěrka nohou nejde regulovat, takze kdyz mimco leí, tak mu nohy vlají...pomalu jdu do mdlob. Pak dalí kočár nádhera, ve splnuje...má ovsem velikánská kola, kdyz se sklopí, nedá ho do auta...no holka masakr:-(
Není tady
super - takhle jsem padala já při koupi kočíku. Ten tvůj je do 7 kG? Má i nánoník?
Není tady
Má nějakých 7-8, ted uz nevim presne. Nánoník má. Stál 3100,- Patron Bohemia. Jediny co jsem oelela je nákupní koík, to u jsem fakt vzdala, vejde se do něj akorát plátěnka. Ale já mám stejne na kočáru taku.
Jinak o velkem kocaru mi ani nemluv, to bylo to same
Není tady
Romco ja to chci stejne mam klasiku hluboky kocar Peg Perego na zimu a pak bych rada Peg Perego A3 completo golgace. Ale taky se boji jak to bude tu druhou zimu jak bude mit mit uz rok jestli to projedu ve snehu nebo ne. Obecne vsichni rikaji, ze ve snehu to nejde s temi dvojityma koleckama, ale zase 2 kamaradky co meli dite je stejnem obdobi jako jak to takto meli a byli spokojene. Jen kdyz napadlo opravdu hooodne snehu tak vytahli hluboky kocar a bylo. Tak nevim zatim to neresim a pockam co mi reknes protoze tuto zimu to asi budes testovat co. Ja bych to realizovala az na jaro.
Není tady
Tak jsem do toho prastila a koupila golfac Peg Perego, posledni slevneny kus, sice ne tu barvu, co jsem chtela, ale to neva. Takze toto tema uz mam za sebou :-)) Uf.
Není tady
Tak Romco pak mi reknes jak se ti osvedcil pres zimu jo, prosim? Vzala jsi to A3 nebo P3? A za kolik jsi koupila? I s nanoznikem?
Není tady
Ja mam Centro completo s madlem. Sehnala jsem ho za sest. V cene je nanoznik, drzak na lahev a plastenka. Prirucni taska tam bohuzel neni, ale ja si tan dala svou.
Dneska jsem s nim byla venku a byl to desnej nezvyk, ten golfac tak nejak plave, tchyne rikala, ze se s nim desne nadrela, tak ja nevim, jestli to delaji vsechny golfky nebo to je o zvyku. Na zimu budu mit jeste v zasobe sveho Patrona, ktery jde ted do opravy (urvala se brzda) a pak na jare ho zkusim prodat.
Není tady
6000,- to je krasna cena. Jak to ze se stim spatne jezdi mozna je to jen nerozjezdene. Uvidis co na to reknes za 14 dnu. Preji at se to zlepsi:)
Není tady
Golfky jsou úplně jiný kočár. Já mamce musela zablokovat ty otočná kolečka, jinak s tím odmítala jezdit. Pořád říkala e to s ním neumí a jak s ním můu jezdit . Opravdu jde o zvyk. Teď se budu muset zase učit tlačit velký kočár. A jetě k tomu s tím skate pro Jítu ( tedy snad ho manel udělá, zatím má jen prkno a kolečka).
Není tady
Romco ted to studuji,ale porad nevim jaky je rozdil mezi Centro Completo co mas a A3? nevis to nahodou?
Není tady
Já mám golfky starý Hauck, vzhled u nic moc, ale nevyměnila bych je. Mám postavu 162 cm a vechny golfky, které jsem viděla v obchodech jsou asi o 10 cm vyí ne ty moje a to je pro mě moc vysoko na ruce. Tak máme ty staré maličké hliníkové, váí 4kg, nejsou teda polohovací, ale krásně unesu sama malého i s kočárkem do schodů. Můu je řídit jednou rukou. A to u má malý 12kg. Taky mají síku na nákupy, to je hodně praktická věc. V obchodě nakupuju mení nákupy místo do koíku rovnou do síky. Přes rukoje dám jetě taku, a se divím, co vechno tyhle golfky vydreli. Teď se v nich vozí min. 3. dítě a kromě zničeného potahu na nich není závada.
Není tady
Babu, rozdil je cena :-)) Centro je lonsky model a A3 je letosni, takze bude asi vymakanejsi :-)) Jo a taky my mame ta neotaciva kolecka jednoduche A3 ma dvojite. Jinak nevim, ale muzu dneska v obchode jeste juknout.
Spunte, presne tak, tchne s tim nehce jezdit, protoze s tim "plave" po chodniku. Ja jsem si to zafixovala a docela to jde i kdyz je to nezvyk, jak to neperuje, tak se s tim blbe najizdi na rantly, apod.
Není tady
Babu, tak jsem to obhlidla. A3 je letosni model stoji kolem 8 tisic, tady ho maji slevneny na 7.500,- Kc. Vypada trosililinku moderneji, ma vsechny kola dvojite, okynko ma moznost zakryti, ale nema ten pultik. Jinak je stejny.
Mne se to Centro libi, akorat je to madlo dost vysoko a dolu uz to nejde a nema to ani kloub, takze jsi dost blizko u kocarku a dole kopes do toho stupatka, co je tam pro druhe ditko a bohuzel se neda oddelat :-((
Není tady