29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni!
Začala jsem přemýšlet o golfkách a tak se po nich pomalu začínám rozhlížet, jaké mají vychytávky, rukojetě, košík na nákup atd... ale chtěla bych si je pořizovat až z jara. Hlavně abych je byla schopná sama vynést do autobusu, protože s tím naším kočárem už se k nám do autobusu nikdo nevejde...
Jaké golfky máte vy? Co se vám na nich líbí, proč jste si je pořídily, jaké byste mi doporučily?
Děkuji Klára
Není tady
Ahojky, měla jsem ABC Design, polohovací, to je strašně důležitý, často mi v nich syn spal, měly košík na nákup, dobře a rychle se skládaly a Pozor, daly se složit i s boudičkou. Byla k nim i pláštěnka. Ale dneska jsou už i jiný vychytaný značky, např pierre cardin se mi moc líbí.
Není tady
Ahoj Claire, důležité je polstrování zádiček, někde sahneš a musí to příšerně tlačit. A jak píše Čekanka, opěrka by měla být polohovací. Dobré je pořídit si nějaké lehčí, abys je zvláda zednout sama. Já mám lehonké od Peg perega ( bazarové) a kamarádka měla Ingezinu zippy. Až na malé rozdíly byly stejné a naprosto úžasné, jen ta cena je horší...
Jo a taky pozor, některé golfky jsou dost úzké a když je dítko "urostlejší" tak ho tam v bundičce musíš doslova napresovat.
Není tady
jednoznačně Inglesina Zippy... lehounké, skladné, hezké a s košíkem pod mimčem - taky se moc dobře polohují a v příslušenství je i pláštěnka... já měla už hluboký kočár od Inglesiny, takže jsem zvolila stejný design a tím pádem jsem využila i tašku od kočárku
Není tady
Golfak prave resim taky. Minuly tyden jsem si prohlizela peg Perego completo, maji ho tu slevneny a vypadal dost dobre az na to rozkladani - to musis vymrstit do vzduchu a on se rozlozi :-)) Jinak jeste se mi libi Inglesina Expresso, taky za docela slusny peniz. Co tak koukam kolem, tak maminy maji i Chicco nebo Cam.
Tinus, sehnala jsi jeste nekoho na ten srazik? Nebo to zustane na nas dvou? A kdy???
Není tady
Maminy mám dotaz od kdy dítě dávat do golfek, ted jsem totiž taky začala pokukovat po nákupu.Kubinovi je šest měsíců myslím si že tak od těch 8-9m. by se tam mohl dávat,Máme také veliký kočár a manipulace s ním a rozkládání to je horor....
Není tady
Jackie, golfky se můžou používat od doby kdy dítě samo a dobře sedí.
Jinak být tebou bych to řešila na jaře. S golfkama se ve sněhu jezdí opravdu špatně.
Já jsem si golfky pořídila když malé bylo 8 měsíců, protože jsem často jezdila MHD na kontroly s malou. To bylo na podzim. Celou zimu byly golfky složené. Další zimu když napadl sníh tak jsem většinu projezdila také s trojkombinací.
Není tady
Díky za názor asi to tedy dopadne na jaře.Ale výběr budu řešit pomaličku už ted,ale vyhrají to určitě nějaké golfáče z bazaru.
Není tady
Romco taky se mi libi Peg Perego Completo uvazujes o A3- tyto maji spojenou rukojet (akorat nevim jestli jde u tohoto nastavovat vyska rukojeti) nebo P3-ty maji golfove rukojeti?
Ja uvazuji ze si je koupim hned po hlubokem kocaru mam klasicke hluboke Peg Perego a miminko se ma narodit koncem rijna tak budu v tomto celou zimu a pak na jare by mohlo jit rovnou do techto kvalitnejsi golfek a tu druhou zimu si rikam, ze uz snad budu trochu chodit tak uz nebude tak moc chtit byt na kocaru a tyka ty Peg Perego maji celkem velke kolecka tak to se snad da projet i ve snehu ne???? Poradte?
Není tady
Znáte nějaké internetové stránky na kterých jsou kočárky Pég perégo ?díky.
Není tady
Babu, ve sněhu to opravdu nejde. Pokud je uhrabaný a ušlapaný tak jakš takš, ale oproti nafukovacím kolečkům je to nesrovnatelné. I v pár centimetrech čerstvého sněhu se tak šíleně narveš, až se naprdneš a vytáhneš hlubokej
Není tady
Spunti ja si prave rikala (mam na balkon starou Inglezinu cross je to troj kombinace) tak bych pak pri nejhorsich zavejich vytahla jak bude mit male 1 rok toto (sice vypada hrozne, ale ve velkych zavejich se stejne neda nikam moc jezdit s zadnym kocarem). Rada bych prave preskocila sportak temi lepsimi golfkama.
Není tady
My jsme jezdili nekolik dni po golfkách a vzdy, kdyz uz jsem vytahovala šrajtofli, tak se našel nějaký nedostatek. Přitom si připadám jako nenáročný nákupčí Nakonec jsme koupili Patron Bohemia a jsem maximálně spokojená- jediný co jsem oželela je nákupní košík, který je pod kočárkem fakt pidi, dokoupila jsem si síťku na řidítka. Já vůbec nevěděla, že vyrábíme kočárky...zvyklá, že se k nám vše dováží
Není tady
Miškaa napsal(a):
My jsme jezdili nekolik dni po golfkách a vzdy, kdyz uz jsem vytahovala šrajtofli, tak se našel nějaký nedostatek. Přitom si připadám jako nenáročný nákupčí
Nakonec jsme koupili Patron Bohemia a jsem maximálně spokojená- jediný co jsem oželela je nákupní košík, který je pod kočárkem fakt pidi, dokoupila jsem si síťku na řidítka. Já vůbec nevěděla, že vyrábíme kočárky...zvyklá, že se k nám vše dováží
patron je polská výroba, pouze český název - jsou to polské součástky, které se tu složí, to je co........
Není tady
Dannylla napsal(a):
Miškaa napsal(a):
My jsme jezdili nekolik dni po golfkách a vzdy, kdyz uz jsem vytahovala šrajtofli, tak se našel nějaký nedostatek. Přitom si připadám jako nenáročný nákupčí
Nakonec jsme koupili Patron Bohemia a jsem maximálně spokojená- jediný co jsem oželela je nákupní košík, který je pod kočárkem fakt pidi, dokoupila jsem si síťku na řidítka. Já vůbec nevěděla, že vyrábíme kočárky...zvyklá, že se k nám vše dováží
patron je polská výroba, pouze český název - jsou to polské součástky, které se tu složí, to je co........
Tak to je teda dost smutný
Není tady
Babu, ja koukala na Peg Perego centro completo:
http://www.bejbycentrum.cz/?item=376
Není tady
Tak jsem dneska omrkla golfky - Peg Perego, Inglesina Expresso a Chicco Ponee XS a zatim vyhrava Peg. Ty Inglesiny jsou spis pro vetsi ditka, neni tak vypolstrovane, neda se uplne sklopit lehatko, Chicco to same, je to takovy tenky kocarek. Tak ja fakt nevim.
Není tady
Romco a jake Peg Perego?
Není tady
Makci ono asi zalezi na tom jak a kam s kocarkem cestujes. Já golfky beru, kdyz vim, ze bdue potreba treba nekolikrat prestupovat v MHD, to je čapnu sama a nikoho nemusim otravovat, nebo kdyz jedeme nekam našlápnutým autem a sporták bychom tam uz nesložili:)
Není tady
hele tak já dneska celý večer jako blbka zkoumám golfky. V krámě jsem si nechala složit obyč. Deltin Kazoo. Přišli mi fajn, a levné. NO a teď jsem se zamilovala do
http://www.bejbycentrum.cz/?item=35 barva ROSE (jenže je to osmička v háji )
teď už se mi ty Kazoo nelíbí. Že já blbec na ten net lezu
Není tady
Makci, pokud mas 3kombinaci a jsi s ni spokojena, tak golfac nekupuj, ale ja uz ted vim, ze bych si podruhe 3kombinaci nekoupila. Nejdriv obyc hluboky kocar a pak poradne golfky.
Ty Perega mi pridjou docela dobry akorat, ze ja bych radeji chtela cele madlo, takze se mi libi Centro completo a navic ho maji v brne slevneny na 6.000,-
Není tady
no mam inglesku magnum a sportak se mi zda v pohode, rano spi v hlubokem a pak je ve sportaku, jsem docela spokojena, a prave proto si rikam jestli je treba investovat do golfek, MHD nepouzivam a tenhle kocar je do auta jak delany
Není tady