29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sakura napsal(a):
Chtela jsem zrovna zacit ty prasky brat a ona se mi dostavila menzes, od porodu poprve. Nevite, odkdy muzu prasky zacit pouzivat? Musim pockat az na prvni den pristi menzes? Nebo muzu zacit kdykoliv?
Sakuro mám za to že se ty prášky berou nepřerušovaně - nonstop- bez sedmidenní pauzy /jako je to u běžné ha/ - takže si myslím, že můžeš začít kdykoliv, jenom bych na ně první měsíc tak úplně nespoléhala.
Mě je dr předepsal čtvrtý den po porodu a do týdne jsem je začla jíst - takže už v šestinedělí.
Salku, myslim, že ty prašky se můžou brát i když se nekojí.
Není tady
já jsem dobírala prášky ještě dva měsíce po ukončení kojení. Bez sedmidenní pauzy jsem akorát nemenstruovala. DObrat se můžou, kamarádka ale prášky prodávala, protože přecházela na tělísko a brala by je už zbytečně. Chtěla ušetřit
Není tady
Mě sestřička v ordinaci říkala, že některý ženský je berou i po kojení,když jim vyhovuje. Já osobně je budu brát dokud budu kojit a pak je doberu a přejdu na jinou.
jinak tahle antikoncepce je myslím i pro ženy s vysokým krevním tlakem a kuřačky...
Není tady
Ja cerazete take beru od 6-ti nedeli a jsem spokojena,jen par krat jsem mela drobounke spineni nic velkeho,vzdy si vystacim se slipovou vlozkou .
Moje setrenice Cerazete bere uz dlouho,skoro nekojila ,ale bere ji protoze nemuze trifazovou antikoncepci.
Ja az Kacce bude neco prez rok prejdu na svou a zacnu zase brat Mercilon.
Není tady
Ahojky mamči.. dala jsem vám toto téma shválně dopředu,aby jste si mohli pročíst,jak prášky Cerazette působily na nás mamulky
Já už je neberu ,protože jsem přestala kojit..mám ted´Mercilon
Není tady