Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 9. 2006 20:45

Gabca
♥♥-----

Atopický ekzém

Ahojda je mi 12 a ve 4 měsících jsem dostala Atopický ekzém a každou chvíli mám alergii na něco jiného.Ted mám alergii na kočky prosím poraďte nedá se s tím ekzémem něco dělat?Já miluji kočky a jednu doma mám a vždy mě v její blízkosti naskáče ekzém.Please poraďte pls pls:kapitulation:kapitulationgodlike

Není tady

#2 17. 9. 2006 20:53

Verča
♥♥♥♥---
Místo: ústecký kraj

Re: Atopický ekzém

Gabco, podívej se na www stránky firmy Cannabis Pharma derm. Prodává přírodní kosmetiku z konopí a mimo jiné i krém na atopii, lupénku apod..

Upravil(a) Verča (17. 9. 2006 21:01)

Není tady

#3 18. 9. 2006 12:28

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Gabco, jestliže mᚠatopický ekzém, a jestliže tě ta kočka, jak píšeš tak dráždí, by jsi neměla mít doma žádný zvíře... Já ho mám od malička a trápilo mě to skoro dodnes. Kožař mi, ale teď předepsal jednu mastičku, která mi to perfektně vyléčila, a k tomu piju 3 denně šávu od Aloe Vera.

Upravil(a) Agape (18. 9. 2006 12:30)

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#4 18. 9. 2006 19:26

Gabca
♥♥-----

Agape prosím tě jak se ta mastička jmenuje nevíš???

Není tady

#5 18. 9. 2006 20:25

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Jmenuje se ELOCOM krém. Ještě před půl rokem, se mi to rozjelo na celých (od shora až prakticky dolů) rukou, jako snad ještě nikdy. Stačí mazat dvakrát denně a cca tak třetí den, už jen promašovat např. "LIPOBÁZÍ", a výsledek se určitě dostáví. Jsou to sice kortikoida (o kterých jsem dříve nechtěla ani slyšet), ale opravdu vysoce účinná. Nedělá to ani (jako většina kortikoidů) moc bílé fleky. Každopádně to ještě spoj s pitím čisté vody!!! Odplaví to pak z těla různé škodliviny ...
Kdyby jsi chtěla ještě něco vědět, tak se zeptej.

Upravil(a) Agape (18. 9. 2006 20:27)

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#6 20. 9. 2006 13:44

Darrenka
♥------

Já jsem měla před pár lety hrozný ekzém. A Elocom jsem měla taky, ale moc mi nepomohl. Pomohla mi až výborná kožní lékařka, která neléčila důsledky (v podobě mých fleků), ale příčiny. Udělala mi testy a zjistila mi alergii na nikl. Zakázala mi některé potraviny (čokoláda, čaj, víno, pivo, rajčata a co já vím co ještě...) a dala mi mastičku, kterou mi namíchali v lékárně (bohužel nevím, jak se jmenuje, protože už ji nepotřebuju). No a když "poslouchám" a vyhýbám se těm věcem, které mi nedělají dobře, nemám nejmenší problém.

Není tady

#7 27. 3. 2016 23:00

eviik.s
♥------

Na atopicky ekzem pomaha natřit konopny olej. Měla jsem na rukou a po cca tydením potírani sám zmizel

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí