6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda je mi 12 a ve 4 měsících jsem dostala Atopický ekzém a kadou chvíli mám alergii na něco jiného.Ted mám alergii na kočky prosím poraďte nedá se s tím ekzémem něco dělat?Já miluji kočky a jednu doma mám a vdy mě v její blízkosti naskáče ekzém.Please poraďte pls pls:kapitulation:
Není tady
Gabco, podívej se na www stránky firmy Cannabis Pharma derm. Prodává přírodní kosmetiku z konopí a mimo jiné i krém na atopii, lupénku apod..
Upravil(a) Verča (17. 9. 2006 21:01)
Není tady
Gabco, jestlie má atopický ekzém, a jestlie tě ta kočka, jak píe tak drádí, by jsi neměla mít doma ádný zvíře... Já ho mám od malička a trápilo mě to skoro dodnes. Koař mi, ale teď předepsal jednu mastičku, která mi to perfektně vyléčila, a k tomu piju 3 denně ávu od Aloe Vera.
Upravil(a) Agape (18. 9. 2006 12:30)
Není tady
Agape prosím tě jak se ta mastička jmenuje neví???
Není tady
Jmenuje se ELOCOM krém. Jetě před půl rokem, se mi to rozjelo na celých (od shora a prakticky dolů) rukou, jako snad jetě nikdy. Stačí mazat dvakrát denně a cca tak třetí den, u jen promaovat např. "LIPOBÁZÍ", a výsledek se určitě dostáví. Jsou to sice kortikoida (o kterých jsem dříve nechtěla ani slyet), ale opravdu vysoce účinná. Nedělá to ani (jako větina kortikoidů) moc bílé fleky. Kadopádně to jetě spoj s pitím čisté vody!!! Odplaví to pak z těla různé kodliviny ...
Kdyby jsi chtěla jetě něco vědět, tak se zeptej.
Upravil(a) Agape (18. 9. 2006 20:27)
Není tady
Já jsem měla před pár lety hrozný ekzém. A Elocom jsem měla taky, ale moc mi nepomohl. Pomohla mi a výborná koní lékařka, která neléčila důsledky (v podobě mých fleků), ale příčiny. Udělala mi testy a zjistila mi alergii na nikl. Zakázala mi některé potraviny (čokoláda, čaj, víno, pivo, rajčata a co já vím co jetě...) a dala mi mastičku, kterou mi namíchali v lékárně (bohuel nevím, jak se jmenuje, protoe u ji nepotřebuju). No a kdy "poslouchám" a vyhýbám se těm věcem, které mi nedělají dobře, nemám nejmení problém.
Není tady
Na atopicky ekzem pomaha natřit konopny olej. Měla jsem na rukou a po cca tydením potírani sám zmizel
Není tady