6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kámoška co rodila v tom motole tak říkala, že měly taky neomezeně vložky, asi šest plín na den, mastičky a hlavně paraleny na bolesti při nalejvání prsou. Taky čípky když by se maminka nemohla vy.... jinak každá porodnice má dny otevřených dveří, projeň net nebo obvolej, všechno ti řeknou. v podolí je to prej fakt super, ale kolegyně co tam rodila tak nadávala, že dlouho (třeba i dvě hodiny) seděla v poradně od toho 34 týdne. JInak už fakt nevim NIC uf. HOlky přeju dobrou volbu. Pokud se mi zadaří, jedu rodit do motola, kotel dostanu i tak holt porod není žádná procházka....
Není tady
Jo my měly možnost využít také paralen při bolesti nebo teplotě po porodu, mastičky, čípky i led na opuchlý spodek bylo samozřejmostí. Síťované kalhotky jsme fasovaly každý den čisté. Dokonce půjčovali i odsávačku a takovou maličkost jako je klobouček na bradavku pro kojení. Malej měl na začátku problém se přisát. Limit plínek byl asi 5 ks na den.
Není tady
Zatím, jak čtu, jsem první, kdo bude chválit Krč.Vybírala jsem jí kvůli doporučení svého gynekologa, kvůli tomu, že patří do sítě BABY FRIENDLY H.(kvůli kojení) a JIPKU mají.Personál jak doktorů, ženských sester i dětských byl bezva.CHtěla jsem nadstandard, ale nedostalo se na mě.Byla úroda rodiček, takže jsem byla na standardu, na dvoulůžku.Nelitovala jsem.Jediné, co by se dalo vyčíst je starší vybavení, ale s tím nemá personál co dělat.U Apolináře je to v tomhle dost podobný.Všichni byli opravdu moc fain.Některým pak nechutnalo jídlo, ale jelikož koprovku jím, tak jsem jí 2x celkem bez problémů zvládla.Kdysi v Motole (ale ne v porodnici) bylo jídlo daleko horší.
Sprchy dvě( v každé tři sprch kouty) na odd.standardu a přesto nebyl problém se osprchovat několikrát za den a narváno nikdy nebylo.Většinou jsem tam byla sama Vložky bez omezení, dětské pleny myslím 19ks na pobyt, zbytek bylo nutné si zajistit, pokud s tím někdo nevyšel.Věci na mimčo vlastní až při odvozu domů, košile byly, ale já měla sebou svojí.
Upravil(a) Tynas (19. 9. 2006 23:04)
Není tady
ahoj, já bych mela rodit v Podolí,... pokud nebude plno, coz se stává.... ale zajímají mě názory a zkušenosti s touto porodnicí.... Sály - ano jsou hezké, šestinedělí už tak ne:( .... ale co me odrazovalo minulý týden, když jsem byla v poradně jsou záchody - bylo mi z toho dost nevolno:(
Není tady