Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 16. 9. 2006 8:16

pampeliška
♥♥-----

Antikoncepce a výtok

Před 4mi měsíci jsem začala brát Jeanine-měla jsem problémy s pletí a pravidelností menstruace..Velmi mi to prospělo,pleť se uzdravila a menstruuji pravidelně(pochopitelněsmile Ale mám pocit,že se mi během užívání HA změnil výtok.Předtím byl normálně bílo-žlutý,vazký.No a teď je už jen bílý a neni "celistvý" ale jakoby žmolkatý..nevím,jestli je to normální.Díky za odpověď.

Není tady

#2 16. 9. 2006 16:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Antikoncepce a výtok

To vypadá spíš na mykózu, s antikoncepcí to nebude souviset

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 22. 10. 2006 10:21

x256987
Host

Bude to mykóza, která bohužel u některých žen může souviset s antikoncepcí. Jdi k doktorovi, přeleč se, začni jíst víc jogurtů nebo rovnou zobat laktobacily. Mně moc pomohla intimní hygiena od firmy Karl Hadek (na bázi bylinek). Nechci tě strašit, ale definitivně (doufám!!!) se to spravilo až poté, co jsem mimo jiných změn taky vysadila ty prášky. Radši budu mít sex jednou-dvakrát týdně s kondomem než jednou za dva měsíce, když si moje mykóza milostivě vezme dovolenou.

Upravil(a) Judita (22. 10. 2006 10:23)

#4 23. 10. 2006 10:49

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já na mykozy taky hodně trpím, tak jsem kvůli tomu antikoncepci vysadila no a bohužel od mykoz mi to vůbec nepomohlo, za to mi to pomohlo k miminku. (viz metřík) big_smile

Upravil(a) lulu24 (23. 10. 2006 10:49)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí