1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Mam nizky tlak docela dlouho, 80/60 je dlouhodoby normal. Svihla jsem sebou nekolikrat akorat v tehotenstvi, za beznych okolnosti je to dobry. Chtela jsem se zeptat - moje telesna teplota je 35,6° kdyz mam 36,0° tak to je opravdu uspech. Souvisi to s nizkym tlakem?
Není tady
Trpím také na nízký tlak,jedině co mě pomáhá kafe..Ráno musím mít silný a přes den u slabí..vypiji tak 3 kávy za den.. a hlava se nemotá.....
Není tady
Ice, konečně někdo, kdo je tak "teplý" jako já. Mé hodnoty se po letech ustálily na 100/60-80, někdy mám dokonce i normální tlak. Ale klepu se často zimou a zbytečně se ptám, jestli tato tělesná teplota je normální a co s tím.
Není tady
Holky, jestli máte pocit studených nohou nebo rukou a je vám pořád zima, tak si kupte Gingo bilobu. Je to na prokrvení končetin a dokonce i mozek, take pro lepí pamět.
Není tady
:cool:Ahoj sluníčko!Já na nízký tlak piji čaj z rozmarýny nebo beru tinkturu z rozmarýny.Rozmarýn stabilizuje vechny ivotní funkce.Beru ho deně ji 3 roky bez přestávky a pomáhá mi.Doporučuji.Jetě poraď prosím jak vkládat obrázky?Nejde mi to vdy mi to napíe z důvodu ochrany nejde.:oaO:
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
AHOJKY!
PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO, JAK ZVEDNOUT TLAK?
MÁM HO NÍZKÝ A MOTÁ SE MI HROZNĚ HLAVA,U JSEM I OMDLELA. TAKY JE MI POŘÁD ZIMA.
JEN PODOTKNU,E ALKOHOL,KTERÝ MI RADIL ZNÁMÝ NEMŮU.
NEZNÁTE NĚKTERÁ NĚJAKOU BYLINKU,NEBO "BABSKÝ" RECEPT? DÍKY
Mě se osvědčila koka kola. Mívám nízký tlak hlavně ráno, kupuji si 1/2 litrovou kolu a pomáhá mi. Vím není to moc zdravé, ale nepiji jí kadý den pouze kdy cítím e je mi zle.
Není tady
Mám leta nízky tlak, piju kávu a večer kdy to jde dám si sklenku vína. Poslední dobou se ozýval aludek a proto jsem musela kávu omezit a hledat jinou alternativu, dostal se mi do ruky InCardio (směs bylin). Tlak se ustálil a dokonce se mi sníil cholesterol a nohy u nemám tak studené. Konečně můu něco pochválit.
Není tady
Tak jsem si to zadal do vyhledávače, můe to být fakt dobrá věc, ale ta cena...
Není tady
Judyno má pravdu, je dost drahé, já to mám od známý za nákupku je to o 70 Kč levnějí, ale stále je to dost peněz. Já to beru z jiné stránky nemám čas hledat a kupovat bylinky. které by mě pomohly. Nehledě kdyby jsi sehnala směs bylinek co InCardio obsahuje a pila to kadý den po celý měsíc, cena by také vystoupala. Takle mám jistotu, e udělám pro moje srdíčko a krevní oběh to nejlepí a klidně se můu ohýbat a nemusím mít starost, e sebou někde seknu.
Upravil(a) bozenka (28. 10. 2007 13:12)
Není tady
AHOJ jsem ráda,e jsem objevila tuto diskuzy,vidim,e to mý motání je u NT běné.drím vám vem palečky a drte se:reta:
Upravil(a) lena111 (5. 6. 2008 10:56)
Není tady
Ahoj, ,tak já také trpím,občas na nízký tlak,ale nikdy to nebylo,tak,a dramatické,jako u tebe Sluníčko,jen,jednou,to manel,zavolal mou lékařku,píchla mi injekci,doporučila vitamíny,já to měla nízký tlak a vyčerpání. Mně pomáhá,také,to kafe,víno je také pravda(to,ale já nemusím) a 1(né láhev
) tamprlička slivovičky,prý také,není marná,ale to Sluníčko,jak jsi psala,nemůe ..
No,ale,co jsem jetě vyčetla od Madukové,v knize,Co jíst,kdy..(zabývá se léčbou pomocí bylinek,nebo zelenina,ovoce atd.),tak,na nízký tlak,pomáhá prý čerstvý ananas,dále závra pomůe potlačit,trochu citronové ávy,popř.citr.bonbony nebo kyselá okurka. A stím česnekem,je to tam také.
Dále uvedla recept : do 1 l vína(bohuel,není uvedeno jestli bílé nebo červené,ale na tlak,spí červené??),přidáme čerstvé lístky alvěje asi 50ghurá pro bylinky ) a 1-2 líce medu. Směs necháme asi 5 dnů,louhovat,NÉ NA SLUNCI,a pak přefiltrujeme a podle potřeby uíváme 1 likérovou
skleničku denně.
Musím,napsat,e my marodi,jsme její rady z této kníky,občas vyuili(i sestra,mamčin přítel,kamarádka) a opravdu se některé osvědčily..(né vyléčily,ale pomohly v daných situacích)
Jinak v jiné knize,jsem vyčetla: zvýit přívod tekutin,v důsledku dehydratace,můe tlak,také klesnout,kdy cítíte slabost,je dobré si dát nápoj pro sportovce,popřípadě masový vývar,tekutiny i soli se tím doplní a krevní tlak znormalizuje. A pak,bylo napsáno,nápoje s cukrem(proto asi ta cola,navíc,pomáhá i při zvracení po ličkách,mi to kdysi doporučila lékařka,pro malou) i obyčejná vody se napít,prý pomůe. Pomůe i něco zakousnot,pokud jste dlouho nejedli (jídlo né manela.. ) a vstávat po sezení,leení pomalu..
Kadopádně,při větích problémech,jako to omdlévání,zajít k lékařce
Bylinky,se určitě dají,koupit,u namíchané přímo na tento problém. A co takhle en -en(např.v tabletách),ten si myslím,by mohl,také pomoct. No,tak přeji,vem,a něco z toho,veho,co tu kadá napsala,pomůe a pokud někde něco,jetě vyčtu,tak "písnu"
Není tady
Ono je asi také dobré poslouchat své vlastní tělo. Reaguji na příspěvek od Reňas. Já si citron dávám hned po ránu. Jak vstanu, vypiju vodu s citronem, protoe jsem zjistila, e mě to úasně nakopne. Moná mi to opravdu troku zvedne tlak. A kdy mi je jaksi divně, vdy začnu jíst, zjiuji, e mi to dělá dobře. Jen ne hladovku! Aspoň u mě to nejde. Taky kdy na mě ly mdloby, pomáhalo mi jít do čupu a rukama se dret země, za chvilku to bylo v pořádku (ale to souviselo spí s chudokrevností, ten tlak jsem nikdy a tak nízký neměla).
Není tady
chudokrevná jsem taky,dovidám se na sebe věci,které jsou příčinou mého trápenina a také si dávám kadý den céčko a nakopne mě,je to věc,e u vím kam patřím
Není tady
Leno, nezoufej. Nevím, kolik Ti je let, já měla největí potíe s chudokrevností asi kolem 20. Teď je mi přes 40, krevní obraz mám celkem v pořádku a tlak mám u taky celkem srovnaný. Take Tobě se to třeba taky srovná, protoe kombinace chudokrevnosti s nízkým tlakem není nic moc.
Není tady
No, to by mě zajímalo, kdy se to srovná mě jsem taky chudokrevná, mám nízkej tlak, v těhu to byla docela síla
drí mě to pořád a věkem se to moc nelepí
motá se mi hlava, kdy jsem unavená nebo delí dobu pořádně nespím, tak se občas sloím
a bývá mi pořád zima
Upravil(a) PPavlaa (8. 6. 2008 14:22)
Není tady
Tak mně naopak v těhotenství bylo moc dobře. I krevní obraz jsem měla v pořádku. Dělá mi moc dobře pohyb na čerstvé vzduchu, zvlá v předjaří. Mívala jsem problémy se silným měsíčním krvácením. To se mi teď nějak záhadně srovnává (snad to nezakřiknu), take je mi líp.
Není tady
Upravil(a) lena111 (23. 6. 2008 13:55)
Není tady